f



fakeroot error message: "fakeroot: error while starting the `faked' daemon."

Hi,

Anyone can tell me why this message show up?
Anyone can help to solve this problem?

[root@localhost bin]# ./fakeroot
fakeroot: error while starting the `faked' daemon.
kill: usage: kill [-s sigspec | -n signum | -sigspec] [pid | job]...
or kill -l [sigspec]

Thank a lot

ios

0
ioswan1 (1)
8/10/2007 6:10:46 AM
comp.arch.embedded 20047 articles. 1 followers. Post Follow

0 Replies
725 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 52

Reply:

Similar Artilces:

MAC SE: "Bomb" "Sys Error" / Address error" at start
Stephen Buggie (505) 863-2390 Psychology Department Univ. of New Mexico, Gallup February 15, 2006 200 College Road Gallup NM 87301 buggie@unm.edu NEED RESCUE DISK! MAC SE -- BOMB System Error / Address Error ------------------------------------------------------------------------------------------------ Dear Macintosh experts, My Mac SE crashes at power-up. I gives the bell-chime, then it proceeds though the launch sequence. After showing two extension-icons, it crashes. Then a dialogue-box shows the BOMB icon with the message, SORRY, A SYSTEM ERROR HAS OCCURRED --- ADDRESS ERROR It never reaches the desktop; this crash occurs every time. The Mac SE has a 330 meg internal hard drive, System 6.x.x, and a 1.4 meg internal 3.5 floppy drive. There is a SCSI port but no internal CD reader. The b/w screen is extremely sharp in its focus. The computer worked fine until about a year ago, when I stupidly put a file in the wrong folder. It has crashed consistently ever since! It has an assortment of software on the hard drive, but I have backups of everything and am willing to reformat the entire hard drive if necessary to get the computer working again! If I can resurrect the computer, I hope to upgrade the system to System 7.0 or 7.1 . DONE SO FAR: Yes, I have launched it with shift-key down, to turn off the extensions, but it always crashes Ive also tried vari...

Can't "mk CONF=9pcdisk" --> gives error "rc: #d/0: token '=': syntax error"
I'm in /sys/src/9/pc and I type `mk CONF=9pcdisk` and rc gives me the error "rc: #d/0: token '=': syntax error". Why is this? Just doing mk works fine (I think). Thanks! Plan9 looks very cool... just finished reading through intro (all of it). you're using backquotes, why? that would be `{mk CONF=3D9pcdisk} in rc's syntax. now to compile that kernel the syntax is: % mk 'CONF=3Dpcdisk' now are you sure you want a pcdisk?=20 On Jul 19, 2012, at 6:07 AM, kalaracey@gmail.com wrote: > I'm in /sys/src/9/pc and I type >=20 > `mk CONF=3D9pcdisk` >=20 > and rc gives me the error "rc: #d/0: token '=3D': syntax error". >=20 > Why is this? Just doing mk works fine (I think). >=20 > Thanks! Plan9 looks very cool... just finished reading through intro = (all of it). >=20 --- Federico G. Benavento benavento@gmail.com --0015174757f6baa65404c52b40a6 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 9pcdisk is the output file, not the configuration file. Also you need to quote the = because it is special to rc (assignment). Try mk 'CONF=pcdisk' On 19 July 2012 10:07, <kalaracey@gmail.com> wrote: > > `mk CONF=9pcdisk` --0015174757f6baa65404c52b40a6 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable 9pcdisk is the output file, not the configuration file. Also you need to qu= ote the =3D becaus...

Compile time error: "error: 'write_n' is not a member of 'ACE'"
Hi All, ACE VERSION: 5.5.6 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: LINUX, Kernel 2.6.19-1.2288.fc5, i686 I tried to compile the program given below, but was giving following compilation error: Please help me to compile this proram --------------------------------------- COMPILATION------------------------------------------ [root@paresh ACE_MSG_BLOCK]# g++ main.C -o main -lACE -IACE_ROOT main.C: In function 'int main(int, char**)': main.C:9: error: 'read_n' is not a member of 'ACE' main.C:20: error: 'write_n' is not a member of 'ACE' ----------------------------------END COMPILATION-------------------------------------------- ---------------------------------------------PROGRAM main.C--------------------------------------------- #include "ace/OS.h" #include "ace/Message_Block.h" int main(int argc, char* argv[]) { ACE_Message_Block *head = new ACE_Message_Block(BUFSIZ); ACE_Message_Block *mblk = head; for(;;) { ssize_t nbytes = ACE::read_n(ACE_STDIN, mblk- >wr_ptr(), mblk->size()); if(nbytes <= 0) break; mblk->wr_ptr(nbytes); mblk->cont(new ACE_Message_Block(BUFSIZ)); mblk = mblk->cont(); } for(mblk = head; mblk != 0/*NULL POINTER*/; mblk = mblk- >cont()) { ACE::write_n(ACE_STDOUT, mblk-&g...

Re: [ace-users] Compile time error: "error: 'write_n' is not a member of 'ACE'"
Hi, You lack an include, include "ace/ACE.h" in your program Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl "Paresh" <pareshspednekar@gmail.com> wrote in message news:<1173985162.346951.209100@y66g2000hsf.googlegroups.com>... > Hi All, > > ACE VERSION: 5.5.6 > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: LINUX, Kernel 2.6.19-1.2288.fc5, > i686 > > I tried to compile the program given below, but was giving following > compilation error: > Please help me to compile this proram > > --------------------------------------- > COMPILATION------------------------------------------ > [root@paresh ACE_MSG_BLOCK]# g++ main.C -o main -lACE -IACE_ROOT > main.C: In function 'int main(int, char**)': > main.C:9: error: 'read_n' is not a member of 'ACE' > main.C:20: error: 'write_n' is not a member of 'ACE' > ----------------------------------END > COMPILATION-------------------------------------------- > > > > ---------------------------------------------PROGRAM > main.C--------------------------------------------- > > #include "ace/OS.h" > #include "ace/Message_Block.h" > > int main(int argc, char* argv[]) { > ACE_Message_Block *head = new ACE_Message_Block(BUFSIZ); > ...

'Parse error' problem in "isset" and "empty"
I've been having some problems with a parse error that I can't figure out (PHP 4.3.11 on Solaris9). Sample code: <?php // getting strange parse errors on this class A { var $value; function A() { $this->value = 1; } function getValue() { return $this->value; } } $a = new A(); if (!empty($a->getValue())) { echo "success"; } else { echo "failure"; } ?> The result of this is: Parse error: parse error, unexpected '(', expecting ')' in /foo/public_html/parse_errors.php on line 15 I also get the same effect with "isset", however, testing with "is_null" or "is_int" produces the correct ("success"/"failure") result. Any ideas? /Marcin Check out the following: http://www.php.net/manual/en/function.empty.php empty() and isset() only work on variables. In your case, $a->getValue() is the return value of a function -- not a variable. You could do something like: $a = new A(); $v = $a->getValue(); if (!empty($v)) { echo "success"; } else { echo "failure"; } Alternatively, you could define your own isEmpty() function which does whatever you want. It could be as simple as: function isEmpty($value) { return (strlen($value) == 0); } Also, as of PHP 5.1 you can overload calls to empty() and isset() on object properties. Most useful when you also overload the getters and settings (via __get() and __set()). ...

"Oracle error occurred, but error message could not be retrieved from Oracle" error when restarting application
Hi, we're using Oracle 10g, in combination with Delphi (7). Application uses Oracle client dll (oraociei10.dll). Quick explenation about the structure (All files are on the network): - A launcher application is started by the client. The launcher application checks an .ini file for the current application versie (.exe filename with a version postfix, e.g. "Application_112.exe"). The launcher starts the executable specified in the .ini file. In this way we can "release" by putting a new .exe file and updating the .ini file. The problem: In our application we've got the functionality to restart the application when a new version is available. If the application detects there is a new version (by checking the .ini file) the user can restart the application. The next thing happens on a restart: - Application starts the launcher again, the handle of the application is passed. - Application closes itself - Launcher waits until the application handle is gone - Launcher restarts application again (new version). When starting the application again, oracle generated the beautiful: "Oracle error occurred, but error message could not be retrieved from Oracle" message. Initial thought was that the Oracle client was not unloaded, so we made the launcher wait up to 60 seconds after the application was closed and before the application is started again. But even then the error occurs. Detail: When not using the oracle client , but the "n...

Why is the difference between "Error Out.ctl" and "Error Out 3D.ctl"?
&nbsp; What is 'Error Out 3D.ctl' in LabVIEW 7.0? [It's found in 'Controls > Array & Cluster'.] Does it differ functionally from the old 'Error Out.ctl' found in 'Controls > Classic Controls > Classic Array & Cluster'? Or are the differences simply cosmetic? Neither of these controls seems to have an entry in LabVIEW Help. &nbsp; Oops - 'Why is' == 'What is' > Does it differ functionally from the old 'Error Out.ctl' found in > 'Controls > Classic Controls > Classic Array & Cluster'...

'undefined variable "mex" ' error message
I'm attempting to select my Visual C++ 2005 Express Edition compiler as my mex compiler in Matlab, using the "mex -setup" command. I describe some related problems in this other thread: http://www.mathworks.com/matlabcentral/newsreader/view_thread/303028 However, there is another (possibly related) issue: while troubleshooting, I had been advised to run the command >> mex.getCompilerConfigurations('C') However, this results in the following error message: ??? Undefined variable "mex" or class "mex.getCompilerConfigurations". I've been adv...

"error C2057: expected constant expression", "error C2466: cannot allocate an array of constant size 0". Why doesn't my simple program work???
Hi: I have the following simple program: #include<iostream> using namespace std; int main(int argc, char* argv[]){ const double L = 1.234; const int T = static_cast<const int>(L); int arr[T]; return 0; } But I get the error message shown in title. Why doesn't my program work? Thanks for help! On 2007-01-20 17:08, hn.ft.pris@gmail.com wrote: > Hi: > I have the following simple program: > > #include<iostream> > using namespace std; > int...

What is "error 8"
I set up an external serial modem using the Red Hat GUI networking tool as a generic modem device. However, when I hit the "Activate" button, I get the message, "Failed to activate device with error 8." Where can I find what "error 8" means? Thanks. No one responded, but for the benefit of any other newbies who encounter this problem, here is the solution: I looked in the System Log and saw that the modem did not find a dial tone. I plugged in a phone line, and the "Activate" command worked fine. (I had not realized that "Activate" meant "Connect.") Crooked River wrote: > I set up an external serial modem using the Red Hat GUI networking tool > as a generic modem device. However, when I hit the "Activate" button, > I get the message, "Failed to activate device with error 8." Where can > I find what "error 8" means? > System error numbers can be found in /usr/include/asm/errno.h The only problem is that there is no assurance that that is what the program is displaying. #define ENOEXEC 8 /* Exec format error */ does not sound like what you are really getting. The best bet would be to look at the source of the program that is producing that error message. Unfortunately, the scattered shell scripts, programs, and whatnot concerned with networking, especially dial-up networking is a spaghetti mess, and if your ...

LSM error "Internal volume daemon error"
Hi there, I'm rather new to tru64 so please, if I'm lacking detail here let me know. I have an existing DS10 box with tru64 v4.0f. We've ordered another box of identical specifications. I restored a backup of box1 to box2 (box2 is the new box). I then booted box2 and attempted to re-initialise LSM. The problem is I keep running into this error and it really means nothing to me. When ever I try to use a utility such as "volsetup" it reports "Internal volume daemon error". The box has all the licenses installed and is identical to its c...

Query throws error -3201 "there is no message for this error"
Yikes! That's about as helpful as "General error reading your disk." I've got two tables / forms in a DB; one tracks change controls, the other tracks server downtime events. I've tried to write a query that will pull the following data: Date of implementation of repair / change control Server Name Type of repair / change implemented Date of failure Type of failure Details (memo) on failure On the following criteria: Server Name (Repair / Change) = Server Name (Downtime / Failure) Date of Failure is on exactly or 31 days AFTER date of repair / change control (Basically, I'm trying to find a way to correlate when someone does a hardware / software change on a server, and then if the same server blows a month later, relate it back to that change). Here's the SQL statement I'm working on, which gives me that weird error. Any ideas where the thing went wrong? SELECT tblServerRepairs.CurDate, tblServerRepairs.ServerName AS tblServerRepairs_ServerName, tblServerRepairs.ChangeImplemented, tblDowntimeFailures.FailureDate, tblDowntimeFailures.ServerName AS tblDowntimeFailures_ServerName, tblDowntimeFailures.TypeofFailure, tblDowntimeFailures.Details, tblServerRepairs.[Hardware-Software] FROM tblServerRepairs, tblDowntimeFailures WHERE (((tblDowntimeFailures.FailureDate) Between Date ([tblServerRepairs].[CurDate]) And Date([tblServerRepairs].[CurDate] +31)) AND ((tblDowntimeFailures.ServerName)=[tblServerRepairs]. [ServerName])); chickenfri...

Error Message Help "Error Accessing File"
Hello, I don't understand this error message." Error accessing File. Network Connection may have been lost." I'm not using any network connection for the database. In the VBA editor is goes to "Private Sub Form_DblClick(Cancel As Integer)". I have been making a bunch of changes and I'm sure I have done something to corrupt this mdb but I don't know where to start of this one. I hope there is help for me... Thanks Norris x-- 100 Proof News - http://www.100ProofNews.com x-- 3,500+ Binary NewsGroups, and over 90,000 other groups x-- Access to over 800 Gigs/Day - $8.95/Month x-- UNLIMITED DOWNLOAD The best collection of information and links about corruption that I know about is at MVP Tony Toews' site, http://www.granite.ab.ca/accsmstr.htm. Take a look there and see if you find something useful. Larry Linson Microsoft Access MVP "N. Graves" <ngraves@yahoo.com> wrote in message news:9e4vuvgb6gn8a3hjs6dbg9ohjfhn9f6t7m@4ax.com... > Hello, > > I don't understand this error message." Error accessing File. Network > Connection may have been lost." I'm not using any network connection > for the database. In the VBA editor is goes to "Private Sub > Form_DblClick(Cancel As Integer)". I have been making a bunch of > changes and I'm sure I have done something to corrupt this mdb but I > don't know where to start of this one. > > I hope t...

"out of memory" error message and "segment violation" or "segmentation fault (on linux)": the partially solution
Dear all, try these solution (origin support matlab): type the command line at the top of your .m file: feature accel off You can type the same at prompt matlab. If you are lucky, the message diseppaers. Type feature accel on for toggle (on is the default mode). Alain, who as very big experience with "out of memory and segmentation fault" ...

" Unrecognized Database Format 'xxx.mdb' " error message.....
Hello All, I know this issue has be addressed a gazillion times in the past, but none of the offered solutions seem to work for me. I get this error when I attempt to pull down the RecordSource option in my GUI. Does anyone have any ideas on how I can solve this? I am running VB 6 with Service Pack 5 and Access 2000 (9.0.2720) In advance, thanks so much, Mike Make sure you're running the most recent MDAC which is downloadable on the Microsoft web site. "Ixnay" <mscgloss@yahoo.com> wrote in message news:21326100.0309031441.576a11d1@posting.google.com... > Hello All, > > I know this issue has be addressed a gazillion times in the past, but > none of the offered solutions seem to work for me. > > I get this error when I attempt to pull down the RecordSource option > in my GUI. Does anyone have any ideas on how I can solve this? > > I am running VB 6 with Service Pack 5 and Access 2000 (9.0.2720) > > In advance, thanks so much, > > Mike ...

"unknown mailer error 4" "unknown mailer error 32"
Hi Im running sendmail 8.12.9 on Solaris 8. I got "unknown mailer error 4" and "unknown mailer error 32". What does these messages mean ? Please teach me. Below is maillog. Jun 9 05:50:21 mailserver sendmail[21744]: [ID 801593 mail.info] h58Ke8TK021744: to="|/usr/local/majordomo/wrapper sequencer -l mailinglist -n -h localdomain mailinglist-outgoing", ctladdr=<mailinglist@localdomain> (1/0), delay=00:10:21, xdelay=00:10:13, mailer=prog, pri=48014, dsn=5.3.0, stat=unknown mailer error 4 Jun 9 05:51:24 mailserver sendmail[21744]: [ID 801593 mail.info] h58Ke8TK021744: h58Ke8TL021744: DSN: unknown mailer error 4 Jun 9 05:50:24 mailserver sendmail[21751]: [ID 801593 mail.info] h58KeDTK021751: to="|/usr/local/majordomo/wrapper sequencer -l mailinglist -n -h localdomain mailinglist-outgoing", ctladdr=<mailinglist@localdomain> (1/0), delay=00:10:20, xdelay=00:10:11, mailer=prog, pri=55307, dsn=5.3.0, stat=unknown mailer error 4 Jun 9 05:51:24 mailserver sendmail[21751]: [ID 801593 mail.info] h58KeDTK021751: h58KeDTL021751: DSN: unknown mailer error 4 Jun 9 05:50:44 mailserver sendmail[21773]: [ID 801593 mail.info] h58KeVTK021773: to="|/usr/local/majordomo/wrapper sequencer -l mailinglist -n -h localdomain mailinglist-outgoing", ctladdr=<mailinglist@localdomain> (1/0), delay=00:10:22, xdelay=00:10:13, mailer=prog, pri=51822, dsn=5.3.0, stat=unknown mailer error 4 Jun 9 05:50:44 mailserver sendmail[21773]: ...

ERROR MESSAGE "syntax error near unexpected token `do "
I'm a newbie to this, so I'm just trying to run a simple program and I'm gettting the followig error, syntax error near unexpected token `do , the below program is what I'm running. I'm running it on a Linux box if makes a difference. for i in 1 2 3 4 5 do echo "Welcome $i times" done vtcad wrote: > I'm a newbie to this, so I'm just trying to run a simple program and > I'm gettting the followig error, syntax error near unexpected token > `do , the below program is what I'm running. I'm running it on a Linux > box if makes a difference. > > > for i in 1 2 3 4 5 > do > echo "Welcome $i times" > done > Most likely it's a file generated on a WinDOS system or at least with some superfluous CR's; remove those CR's (^M's) at the line ends using dos2unix. Janis On 13 Apr 2007 11:08:13 -0700, vtcad <Roland.Fontaine@gmail.com> wrote: > > > I'm a newbie to this, so I'm just trying to run a simple program and > I'm gettting the followig error, syntax error near unexpected token > `do , the below program is what I'm running. I'm running it on a Linux > box if makes a difference. > > > for i in 1 2 3 4 5 > do > echo "Welcome $i times" > done > What shell are you using? Did you edit the script on the Linux machine or in Windows? -- Boy! Eucalyptus! On Apr 13, 2:39 pm, Bill Marcum <marcum...

Error Message: "Error accessing product object method"
We get the Error message "Error accessing product object method" when we execute the following Lotus Script instruction: Call outlineTW.Save() in an agent. Our developer uses the Notes 5 Designer and those who have problems use the Notes 6 clients. Could it be the cause of the prolem? Or else: any help please? Hi Lucky Luke, > We get the Error message "Error accessing product object method" when > we execute the following Lotus Script instruction: Call > outlineTW.Save() in an agent. What type of object is outlineTW? I'm writing a script lib...

Continuation of "Arrrgh! rsync "chroot failed" error message!"
I find myself in the same situation of the author of the thread entitled "Arrrgh! rsync "chroot failed" error message!" See http://tinyurl.com/o9kog or http://groups.google.ca/group/comp.os.linux.networking/browse_frm/thread/6aa9b7a694b59b9b/9bb8512e8f6c233a?lnk=st&q=&rnum=1&hl=en#9bb8512e8f6c233a .. I am trying to use rsync to synchronize some files between two systems. I'm planning on doing this rather frequently, so it's my understanding that I should use the rsync daemon mode, and using ssh is basically a requirement as well. My most recent successful step was to link the /etc/rsyncd.conf file to $HOME for my remote user, and I'm now getting this error: $ rsync --rsh="ssh" -av --delete test.txt remoteHost::ModuleName/my/path @ERROR: chroot failed rsync error: error starting client-server protocol (code 5) at main.c(1296) [sender=2.6.8] Basically, what I want to know is this: In the thread above, the response was basically, "If you want to use ssh, then don't use the rsync daemon." That seems to be a common response on the web. Is it true? Is there a sensible way to use both ssh and the rsync daemon? As a related question, what is the additional overhead for NOT running rsync in daemon mode? Thanks. kenney@lucent.com <kenney@lucent.com> wrote: > I am trying to use rsync to synchronize some files between two systems. > I'm planning on doing this rather frequently, so it's...

'echo "": No such file or directory" error using "exec" to pipe in PHP script
[TCL] set php {<? print_r("Hello World"); ?>} puts $php; # PRINTS OUT <? print_r("Hello World"); ?> puts [exec "echo '$php' | php -q"] [/TCL] When I try this within TCL I get the following error: [quote] echo "": No such file or directory [/quote] I am unable to be able to use the CLI PHP "php -r" option due to my PHP installations on various servers being CGI and not CLI SAPI, else, I would just do that, so I'm trying an alternative that is choking TCL. I am using a very simple example within the TCL $php variable; the actual contents of $php will be a bit more complex and dynamic, however, it's still choking on the simple PHP content. So how on earth do I get TCL and PHP to play nice? Thanx Phil comp.lang.tcl wrote: > [TCL] > > set php {<? print_r("Hello World"); ?>} > puts $php; # PRINTS OUT <? print_r("Hello World"); ?> > puts [exec "echo '$php' | php -q"] > > [/TCL] > > When I try this within TCL I get the following error: > > [quote] > echo "": No such file or directory > [/quote] > "echo" is not a command you can exec. It is a "built-in" -- a command known only to the shell that implements it. Think of it more as a subcommand of sh/bash/ash/tcsh/etc. Much like those commands don't know about "proc". You need to understand that 'exec&...

solution to ""ERROR: Output argument 'a' was not assigned during call to 'xlim'": Link to download xlim.m/ylim.m is not updated
Hi, I found technical solution to download new fixed xlim.m/ylim.m files in this adress: http://www.mathworks.com/support/solutions/en/data/1-19WWP/index.html?product=CO&solution=1-19WWP However they refering to a link to get the fixed files - but the link is not available any more. Do you know where I can download those files from? Thanks, Gilad "Gilad Asseraf" <gilad_asseraf@amat.com> wrote in message news:hsr9v6$333$1@fred.mathworks.com... > Hi, > I found technical solution to download new fixed xlim.m/ylim.m files in > this adress: &g...

"Run-Time Error '3012' : Object "------------" already exists
Dear Sir or Madam : Hello ! Newbie to Access 2010 programming here ; I've a form which is almost complete -- HOWEVER, whenever selecting a specific pull-down, I'm thrown the error : "Run-time error '3012' : Object "------------" already exists " Where "------------" is a 'set' statement... Hmmm... So... My code's below and if anyone can take a gander, it would be greatly appreciated ! ( The error checking MsgBoxes are showing me the data being returned is correct. ) It will help my office run more smoothly... Thanks in advance ! -- B. Private Sub UserID_Click() Dim dbs As Database, qdf As QueryDef, sqlQry As String, strSQL As String Set dbs = CurrentDb If (Court222 = "Middlesex") Then strSQL = "SELECT Middlesex FROM Pricing WHERE Testpanel ='" & Panel & "'" ElseIf (Court222 = "Suffolk") Then strSQL = "SELECT Suffolk FROM Pricing WHERE Testpanel ='" & Panel & "'" ElseIf (Court222 = "Essex") Then strSQL = "SELECT Essex FROM Pricing WHERE Testpanel ='" & Panel & "'" Else strSQL = "SELECT Norfolk FROM Pricing WHERE Testpanel ='" & Panel & "'" End If MsgBox "strSQL: " & strSQL 'THE LINE BELOW IS WHERE THE ERROR OCCURS FOR "S...

ABF "error: expected identifier or '(' before '=' token"
When trying to compile an ABF application on a Red Hat Enterprise Linux Server release 5.4,Intel(R) Xeon(R) and II 9.1.2 (int.lnx/ 100)NPTL, I get the following errors : "Processing form 'ylxo60701p' . . . Forcing compilation to create object file. Compiling '218688.c' . . . 218688.c:1420: error: expected identifier or '(' before '=' token E_AB001E Compilation failed" I've found out that the form in question (218688.c) is missing the global FRAME identifier here : FRAME * = { &_form0 }; which should be replaced wi...

Error message "String or Binary data would be trunicated", " The statement has been terminated"
Dear All, I have written an update trigger that should write a message to an audit table When I try to update any field in the table I recieve the following error message - [ODBC Sql Server Driver] [Sql Server] Stirng or Binary data would be trunicated [ODBC Sql Server Driver] [Sql Server] The statement has been termined. I have looked and what has been suggested is to use the response.write len() to check the length of field that I am updating. Being fairly new to SQL-Server, I do not know how to do this. Any help will be most welcome. Thanks, Jeff Jeff Magouirk wrote: > I have looked and what has been suggested is to use the > response.write len() to check the length of field that I am updating. > Being fairly new to SQL-Server, I do not know how to do this. Any > help will be most welcome. Response.Write is an ASP thing, not a SQL thing. You can't reference Response.Write within a trigger. Post your trigger and let's see what you have. The error indicates that you are trying to put a string into a field and the string is longer than the field is declared to be. You can suppress the error with SET ANSI_WARNINGS OFF, but the data itself will still be truncated to fit the field. -- Steve Troxell [posted and mailed. please reply in news] Jeff Magouirk (magouirkj@njc.org) writes: > I have written an update trigger that should write a message to an audit > table When I try to update any field in the table I recieve the fo...

Web resources about - fakeroot error message: "fakeroot: error while starting the `faked' daemon." - comp.arch.embedded

Resources last updated: 3/25/2016 5:04:18 PM