f



I'm trying to set up a DAQ assist just to measure some voltage, how do i get the graph to start from 0 (time) every time I press run

Hi all,
 
I am trying to set up a simple DAQ assist to measure some voltages (currently a 9 volt battery to aid set up), when choosing to use a waveform chart to log the voltages the graph doesnt start from 0 (time seconds) how do I do this and get it to reset every time I press run or even stop.
What I want to see at the end is a chart for the full lenght of the test showing voltage against time in seconds.
 
Any ideas peeps
 
many thanks
 
Shane
0
x9561 (148440)
2/17/2006 8:40:32 AM
comp.lang.labview 35213 articles. 1 followers. vasusachin24 (1) is leader. Post Follow

2 Replies
673 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 12

Hello Sir, 
               
Your Question is brief. I would appreciate if you attach the VI you
worked on. Generally, when you check for the functions in the front
panel, you will find different graph functions like XY Graph etc, which
you may use to acquire both the time stamps and corresponding voltages.
I am sorry if my answer is vague but I would love to see your VI that
you worked on, before I go a head and answer in detail. 

Good Luck!
0
x9561 (148440)
2/20/2006 11:10:42 AM
Hi Shane,
Look at this VI
Here, I clear the chart before running the VI, using a 'history data' property node ( i pass an empty array to clear it)
In effect, each time you run the VI, the chart will begin at 0:00 
Hope this helps
Regards
Dev


chart_start.vi:
http://forums.ni.com/attachments/ni/170/168474/1/chart_start.vi
0
x9561 (148440)
2/20/2006 12:10:31 PM
Reply:

Similar Artilces:

Every time I try to start LabVIEW 7.0 my computer tries to install labWindows7.0
Every time I try to start LabVIEW 7.1 my computer tries to install LabWindows 7.0 on top of the LabVIEW start uo. How do I disconnect them? Yes I have LabView 7.1 and LabWindows on the same machine. I have seen this problem with Labview and Visual Basic. Starting Labview causes the VB install procedure to start. Also seen where starting VB causes the Labview install to start. Thank you Microsoft. The only way to get rid of it is to go ahead and insert the LabWindows install disc when prompted and let it go through the install, again. In some secret Microsoft location, there is an entry di...

Can't get labview to write continiously to spreadsheet, writes one column each time program is run, then appends data the next time it is run.
I am attempting to write load cell, linear transducer and time stamp to EXCEL. Due to the limited room in EXCEL I have a sample rate of 10/second. This is accomplished by setting the DAQ assistant to one sample (HW timed) in the acquisition mode of the task timer. A wait timer set at a loop rate of&nbsp;1000 millaseconds is included in the "while" loop to slow the sampling rate down. This works well. Now the data is taken outside of the loop and entered into a "build array" block and then into a "write to spreadsheet" block. This generates only one row of&nbsp;data (3 columns wide) each time the program is run. I need it to run for 5 minutes&nbsp;and collect data every 1/10 of a second, and save it to file even! I have tried setting the sample rate in the DAQ to continuious or N samples, but the program then fails to run. &nbsp; Can someone please give me some guideance? This is my first vi and the fun ended yesterday when I was to have this test run. Thank you. Jim Steinmeyer <a href="mailto:jimsteinmeyer@reinke.com" target="_blank">jimsteinmeyer@reinke.com</a> I could be wrong, but from what I gleaned from your explanation was that you should get rid of the "build array" outside your loop, and set the tunnel to "autoindex".&nbsp; Just right click and select "Enable Indexing".&nbsp; See the pic. The reason this happens is if you've got indexing disabled, ...

Labview time stamp's current time and time of the regional settings differs but i want this to be same.
Hi All, I am changing my time zone to GMT+01:00 (Amsterdan, Berlin etc.,), so systems time&nbsp;changes to italian time. but when i use the labview's time stamp control and select the option of set to current time, the value in the control changes to indian time only(local time). I want this to appear corresponding to the time zone which has been set. &nbsp; if anyone has come across this kind of issues and have the idea, please tell me. &nbsp; Thanks in advance. &nbsp; Regards, sathish. Hi, Thanks for the reply. I got it to work in the same way. &nbsp; bye &nbsp; ...

if time = 3 seconds, how do i set the values of the time steps 0,0.1,0.2,0.3,0.5,1.0,1.5,2.0,3.0,5.0 to -9999 from time =3 seconds
Hi &nbsp; I have 18 inputs (arrays) which contain certain statistics and if time&nbsp;&nbsp;= 3 seconds, set the values of time step 5.0 to -9999.0. &nbsp; I was wondering if there is an efficient way to do this without using a lot of case statements? &nbsp; Thank you. Hello AdrianT, it's not really clear to me what you want to do... I suspect: you have an array containing values and you want to output them with a fixed timing of 3 seconds: you should use a for loop autoindexing trough your array and sending the value to your indicator/output/whatever. Put a "wait for next multiple" into your for loop. Or do you want to have a minimum time delay of 3 seconds? Again use a for loop, get the time value and use a InRange&amp;Coerce with minimum set to 3 seconds... Or you should explain more precisely what you need... Hi Thanks for that. Let me explain. &nbsp; The time may vary. Let me give an example. if time&nbsp; = 2.1, I want to set the time step's &nbsp;3.0 and 5.0's values to -9999.0. if the time =0.1 seconds then I want to set 0.2,0.3, 0.5 etc values to -9999.0 etc .................................................................... &nbsp; Can you please help? Thank you. Hello TUDS, do you use different accounts/nicknames ? Well, that's easy, at least for a sorted array: Search for your time-value in the array (Threshold 1D array). Fill all elements from that index till the end with your "error...

I get the following CoreServicesUIAgent crash every time I try to run Dark Castle 3
Afterwards Dark Castle 3 (full version) <http://www.superhappyfunfun.com/games/gam_returntodc.html> just bounces endlessly and never finishes opening. Anyone else experiencing this? Process: CoreServicesUIAgent [1557] Path: /System/Library/CoreServices/CoreServicesUIAgent.app/Contents /MacOS/CoreServicesUIAgent Identifier: com.apple.coreservices.uiagent Version: 12.1 (12.1) Build Info: CoreServicesUIAgent-120100~2 Code Type: X86 (Native) Parent Process: launchd [114] Date/Time: 2008-05-10 14:06:57.520 +1200 OS Version: Mac OS X 10.5.2 (9C7010) Report Version: 6 Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS) Exception Codes: KERN_PROTECTION_FAILURE at 0x0000000000000005 Crashed Thread: 0 Thread 0 Crashed: 0 com.apple.CoreFoundation 0x958ec2f4 CFRetain + 36 1 com.apple.CoreFoundation 0x958bb974 CFDictionarySetValue + 1012 2 com.apple.LaunchServices 0x9581911d createPropertiesWithFileQuarantine(_qtn_file*, FSNode*) + 527 3 com.apple.LaunchServices 0x95802bac _LSCopyNodeQuarantineProperties + 118 4 com.apple.LaunchServices 0x95818ede _LSCopyNodeAttribute_QuarantineProperties(LSNodeAttributeStateCache*) + 34 5 com.apple.LaunchServices 0x9581ae25 _LSCopyNodeAttributes + 267 6 com.apple.LaunchServices 0x9584c380 _LSCopyItemAttributesForRefInfoWithOptions + 292 7 com.apple.LaunchServices 0x9582afc0 _LSCopyItemAttributesForRefInfo + 46 8 com.apple.LaunchServic...

I'm getting run time error 1004 and I need help editing my code
Hello, I'm getting run time error 1004, AutoFill Method of Range Class Failed. When I hit debug, it sends me to this line: "Selection.AutoFill Destination:=Range("N5:" & g), Type:=xlFillDefault" This is on Ln 75, Col 5. Also, when this code does run. It continues even when there is no more data to process. I would like if it had a loop that stopped when there is no more "raw data". Here is the code: Sub proFirst() Dim name As String name = "source" Sheets(1).Select ActiveSheet.name = name Range("B1").Select If Selection.Value = "Number of Active Material (g)" Then Else Rows("1:1").Select Selection.Insert Shift:=x1Down Range("B1").Select ActiveCell.FormulaR1C1 = "Number of Active Material (g)" Columns("B:B").EntireColumn.AutoFit End If Dim numGrams As String numGrams = InputBox("Input number of Active Material (g).") Range("C1").Select ActiveCell.Offset(0, 0).FormulaR1C1 = numGrams Range("B1").Select ActiveCell.FormulaR1C1 = "Number of Active Material (g)" Columns("B:B").EntireColumn.AutoFit Range("D1").Select If Selection.Value = "Number of Cycles" Then Else Range("D1").Select ActiveCell.FormulaR1C1 = "Number of Cycles" ...

Time in LabVIEW DAQ Assistant and Write LabVIEW file
Hello all, I would be extremely grateful for your assistance in helping me understand the timing in LabVIEW. Here are the details of the system. The data acquisition is done using&nbsp;a simple LabVIEW 8.2 based program consisting of a DAQ Assistant VI and a Write to Measurement File VI, which writes data in TDM format (binary with XML header). The hardware consists of a 1042Q chassis that contains 2 PXI-6133 cards. 16 transducers are connected to these 8 channel cards. The chassis is connected to a PC by means of MXI-4 fiber optic cable and a PCI-8336 card. &nbsp; I would like to sample all 16 channels simultaneously at 500 kS/s for 2 secs. or 1MS/s for 0.5 secs. When the signals were sampled at 500kS/s x 2secs., the time column looks like this when opened on DIAdem. &nbsp; Serial#&nbsp;&nbsp; Time&nbsp;&nbsp; Time(in secs. when displayed in number format with 8 decimals) 1&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 07/10/2007 00:09:42.1406&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 63351158982.14060800 14&nbsp;&nbsp; 07/10/2007 00:09:42.1407&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 63351158982.14069760 64&nbsp;&nbsp; 07/10/2007 00:09:42.1408&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 63351158982.14080000 109 07/10/2007 00:09:42.1409&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 63351158982.14090240 etc. &nbsp; The time does not change from serial 1 to 13, and&nbsp;only at the 14th row does&nbsp;it change, after which it&nbsp;remai...

How to measure the time of evolution of a signal in a graph and to compare this time measured with a known value?
For my application, I am obliged to measure the time of evolution of a signal acquired (from T1 to t2) by an analogical entry of a module NI 9203, and to compare this value with a value known in order to judge if this time of evolution is correct or not. PLEASE I prefer an example for better understanding. Greetings Jacob, I am not sure what you mean with 'time of evolution' but normally you acquire at a certain acquisition rate. How much time that has passed, you can calculate by checking how much points are between your two points of interest.If you are acquiring at 5Hz, the time between every point is 200ms. If there are let's say 10points between your two points of interest, 2s have passed.Regards,WouterNational Instruments ...

Richard Stallman's Interview
This interview is NOT found on Richard Stallman's FSF or GNU sites. I did a google search for this string in title and it did not appear. Newbies would find it immensely hard to locate it in the absence of knowledge of its existence. Original substituted with these to make length shorter. LC: = Linuxcare: R: = Richard: RS: = Richard Stallman: LWT: = LinuxWorld Today: # [Dec 14, 1999] Linuxcare - Linuxcare Interviews # LC: One of my favorite documents on the GNU web site is a talk you gave at Sweden's Royal Institute of Technology in 1986. The way that talk was structured was 1/...

DAQ Toolbox
How can I MANUALLY get the 'time' or 'abstime' value from my data acquisition engine in a given time if the TriggerType property is set as 'Software'? Please... don't tell me it is impossible :'( I'm not sure I understand the question, but check out the InitialTriggerTime on the analog input object, http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/daq/initialtriggertime.html#221816 and the 'time' output parameter from GETDATA: http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/daq/getdata.html#91986 Together, those should do what you wan...

Time & memory measuring on run time
Hi all. Do you know a way to measure time & memory performance at run time? I have a piece of code I'd like to improve, so I need to measure performance of the "old" vs. "new" code. I know how to use the $PROC_PROFILING in the ASN file, but A. It only measures time, and B. it is very complicated... Thanks in advanced, Eitan ------=_Part_16385_28528662.1197277711733 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 7bit Content-Disposition: inline try this: In the entry place where you want to messure the time write: trace where you want finish measure write again trace ; (undocumented) now: first trace start measuring the second ome finish measuring and in the message frame you will find (Trace ) Elaps: 7422; Cpu: 7437217; Ret: 0; Sto/Rem: 0; Cle/Rel: 0 -----> Inp: 0; Out: 0; Dbms: 0; Dis: 0; Edit: 0; Misc: 0 As far as I can understand, Elaps = time of doing the proc codes, in millisecond. Cpu - in microsecond. Try to figure the others. may be compuware people can help with the others. Baruch. The one who uses my advise - it is on his own risk. On 12/10/07, Eitan <hareitan@gmail.com> wrote: > > Hi all. > Do you know a way to measure time & memory performance at run time? > I have a piece of code I'd like to improve, so I need to measure > performance of the "old" vs. "new" code. I know how to use the > $PROC_PROFILING in...

Timing run time
I would like to compare the speed of two algorithms solving the same problem. As far as I understood, the tic-toc command gives the time difference between the beginning and the end of the computation, without taking into account the time spent by the processor doing something else. I'm using a multi-processor multi-users machine and the CPU time used by my process is not 100% and is not constant. The measured speeds are fluctuating so much that I can hardly conclude anything. Is it possible to obtain realistic measurements of the speed of my algorithms? Thanks for your help Dear Didi...

keep getting 'SQUAT failed' even after running squatter a few times
Hello, Recently I started getting the following: ------------------------------------------------------------------------------------------------- Mar 21 19:22:25 mail imap[4124]: SQUAT failed to open index file Mar 21 19:22:25 mail imap[4124]: SQUAT failed ------------------------------------------------------------------------------------------------- Searching through posts, and from the man page, I learned about squatter what it does, and added the command to execute squatter to my cyrus.conf: ------------------------------------------------------------------------------------------------- squatter cmd="squatter -r -s user" at=1941 ------------------------------------------------------------------------------------------------- (I also tried variations, e.g. squatter -r -v) The process seems to running: ------------------------------------------------------------------------------------------------- Mar 21 19:41:00 mail master[4285]: about to exec /usr/lib/cyrus/bin/ squatter Mar 21 19:41:00 mail squatter[4285]: indexing mailboxes Mar 21 19:41:00 mail squatter[4285]: indexing mailbox user.ak... Mar 21 19:41:00 mail squatter[4285]: indexing mailbox user.ak.SPAM... Mar 21 19:41:00 mail squatter[4285]: indexing mailbox user.ak.Sent... Mar 21 19:41:00 mail squatter[4285]: indexing mailbox user.ak.Trash... Mar 21 19:41:00 mail squatter[4285]: indexing mailbox user.alain... Mar 21 19:41:00 mail squatter[4285]: indexing mailbox user.cyrus... Mar 21 19:41:00 mail squ...

Re: Setting Start Time for Time Machine Backups
In article 82k818Fsa5U1@mid.individual.net, TaliesinSoft at taliesinsoft@me.com wrote on 4/13/10 6:03 PM: > What I would like is to be able to set the exact time at which the > hourly Time Machine backups take place. For example, 1:00, 2:00, > 3:00..... > > The reason for this is that there is a conflict between SuperDuper! and > Time Machine if Time Machine is running when a scheduled SuperDuper! > backup initiates, the result being a failure of the SuperDuper! backup. > This happens if borth the Time Machine and SuperDuper! backups are to a > Time Caps...

Why do I get mutliple samples of the same value when I query the DAQ in a timed loop with the DAQ set at one sample?
&nbsp;I am a new user to Labview with about three weeks of experience using Labview 8.2.&nbsp; For the most part I have been able to set up some vi without a lot of issues.&nbsp; One problem that I am having that I cannot get a grip on is the data stream that I get from a DAQ call.&nbsp; I set up the DAQ to a continuous mode with the sample size at 1 and the sample rate at 10 Hz.&nbsp; I then enclose my vi with a timed loop that is set anywhere from 20 seconds up to 60 seconds.&nbsp; The data is then sent to a file for analysis.&nbsp; The problem is that instead of getting what I think should be 1 reading per time base (1 second or 60 seconds), I get multiple readings of the same value.&nbsp; The test I am running is physically changing values every 10 to 15 seconds.&nbsp; I changed the DAQ to an actual sample number without being in continuous mode and my data then seems to be right.&nbsp; The only problem with that setup is the DAQ will not allow me to go to just one sample.&nbsp; This makes me have to filter my final file.&nbsp;&nbsp; I do not understand what I am actually getting when you trigger or query the DAQ for a reading?&nbsp; Is there a buffer there? If so how do handle it? &nbsp; &nbsp; ...

[Press Release] - Time to Get Nerdy
Columbia, MO December 12, 2004 -- Announcing the Launch of NerdyTalk.com (www.nerdytalk.com), the first Internet forum and website developed for the 'nerd' in all of us. "As being a 'closet' nerd ever since I grew up, I knew how difficult it was to express your interests," said NerdyTalk.com President/CEO Scott Lewis. "I then came to the realization that there wasn't a central place on the Internet for technologically savvy individuals to meet and discuss. Thus, I decided to develop and open NerdyTalk.com to the Internet world." NerdyTalk.com offers a wide variety of discussion areas and news updates for its community including computer systems and programming, website design and development, domain names and gaming, including computer games, console games, role-playing games. In addition to the discussion aspect of the website, NerdyTalk.com has many other projects lined up for its community including the launch of a freelance work exchange and working with a Magazine Subscription Agency that would allow NerdyTalk.com to offer discounted magazine subscriptions to all the of the nations top technological and gaming magazines to its members. NerdyTalk.com is a free service and is open to anyone who considers themselves a 'nerd.' The one major rule of the community is no 'nerd bashing.' Every single site that deals with computers is a nerd site. <pr@nerdytalk.com> wrote in message news:1102878160.320399.25046...

How come I get in textbox long time, while set to short time
How come I get the time in hrs/min/sec while the with the mask input wizard I get 00:00;0;_ as mask. Other similar textboxes give the right input (hrs/min) With mask 00:00 only no other effect. Also in the table properties the field is set to Short Time. Bart An "Input Mask" is used to structure input, not to format display... the Format property of the Textbox should be set to the format you want. Masks seem "quirky" to many users, and I avoid them when possible; my users would rather get an error message and an opportunity to correct, than to have their cursor set in the middle of the mask if they don't click on the very rightmost part of the box. Larry Linson Microsoft Office Access MVP "AA Arens" <bartvandongen@gmail.com> wrote in message news:f93a58ae-8354-4f09-913b-dd00e3e8850b@d15g2000prc.googlegroups.com... > How come I get the time in hrs/min/sec while the with the mask input > wizard I get 00:00;0;_ as mask. Other similar textboxes give the right > input (hrs/min) > > With mask 00:00 only no other effect. > > Also in the table properties the field is set to Short Time. > > Bart ...

Need API help- getting "Run-time error '-2147417848 (80010108)': Automation error
It says "the object invoked has disconnected from its clients" I'm trying to draw an arc and then extrude it as a thin feature... Here's my code: Part.ClearSelection2 True boolstatus = Part.Extension.SelectByID("XY (Front)", "PLANE", 0, 0, 0, False, 0, Nothing) 'start sketching Part.InsertSketch2 (True) Part.CreateArc2 0, 0, z, 1, 1, z, -1, 1, z, 1 Part.InsertSketch2 False boolstatus = Part.Extension.SelectByID("Sketch1", "SKETCH", 0, 0, 0, False, 0, Nothing) empty_var = Part.FeatureBossThin2(True, True, False, swEndCondBlind, swEndCondBlind, 1 * 0.0254, 0, False, False, False, False, 0, 0, False, False, False, False, 0.03 * 0.0254, 0.03 * 0.0254, 0.03 * 0.0254, 0, 0, False, 0) End VB highlights the empty_var = Part.FeatureBossThin2 line. I've gone over the inputs over and over and I can't see the problem. When I run the macro once, it creates a sketch, then gives me that error. If I run the macro again (after having run it once already) it actually extrudes the arc and gives me the same error message again. If I go and manually edit the feature (the extruded arc) after it is created, an error box comes up: "Please enter a number greater than or equal to blablabla and less than bla bla bla" I just press OK and then press OK again to exit the feature edit box, and everything seems fine after that (if I go to edit the feature again, I don't get the error). I tried changi...

Does Labview run-time engine 6.0 application created by Windows NT/2000 can install & run on UNIX
LabVIEW exe created in Windows and running in UNIX LabVIEW source code from one OS can be ported to another OS (except for OS specific things like ActiveX) but executables cannot. You would need the unix version of LabVIEW and it's app builder to create an new exe. ...

time.h functions: setting C's concept of the time
Suppose you have an embedded microcontroller based system with a nice C implemtation and standard library. How does one hook up the uC tick counter to be used with the time.h functions? That is, I it is 15:19 15-Jan-2004 at 0x0000'0349 ticks of the time base register, how can I "initialize" the C time functions to return calendar time based upon this knowledge? Thanks. -- - Mark -> -- Mark A. Odell wrote: > Suppose you have an embedded microcontroller based system with a nice C > implemtation and standard library. How does one hook up the uC tick > counter to be used with the time.h functions? That is, I it is 15:19 > 15-Jan-2004 at 0x0000'0349 ticks of the time base register, how can I > "initialize" the C time functions to return calendar time based upon this > knowledge? Mark... If your library is open source, you dive right into the library source. If it isn't open source, see if time.h (or any headers it includes) provides a means to inform it of time scale and/or ticks. If none of the above, dig through the documentation for the vendor/maintainer contact info. -- Morris Dovey West Des Moines, Iowa USA C links at http://www.iedu.com/c Read my lips: The apple doesn't fall far from the tree. Mark A. Odell wrote: > Suppose you have an embedded microcontroller based system with a nice C > implemtation and standard library. How does one hook up the uC tick > counter to be used with the time.h ...

Running LabVIEW Real time on one or more Linux Real Time environments
Good morning &nbsp; As working in a shientific institution&nbsp;that instructs&nbsp;upcomming engineers, l'd like to communicate my interest in&nbsp;the development of LabVIEW for embeded deterministic Linux applications, similar to what National Instruments offers for Windows. &nbsp; Are there any plans in that direction? and if not I&nbsp;'d like to encourage to think about it. &nbsp; What possibilities are there today? (using non-National Instruments tools and ... combined with LabVIEW features) &nbsp; Sincerly &nbsp; Dieter Ernst Dieter, &nbsp; If you are just interested to run LV code on LINUX machine, another option is to use the LabVIEW Embedded Module. This module can convert you LV code into C and you can transfer and compile in other platforms. It is not as easy to work as RT, but maybe this would be sufficient for your research. Here are some links talking about it: &nbsp; <a href="http://sine.ni.com/nips/cds/view/p/lang/en/nid/201953" target="_blank">http://sine.ni.com/nips/cds/view/p/lang/en/nid/201953</a> &nbsp; <a href="http://sine.ni.com/nips/cds/view/p/lang/en/nid/202228" target="_blank">http://sine.ni.com/nips/cds/view/p/lang/en/nid/202228</a> Hope this helps! ...

Get SNTP server time and set local time new version.
http://www4.zzz.com.tw/phpbb2/viewtopic.php?t=29 support xHarbour 1.0.0/BCC 5.5 & Harbour 1.1-1/BCC 5.5 ...

I'm facing a run-time error
Lately i'm having a problem running this program: #include <stdio.h> #include <ctype.h> int main(int argc, char *argv[]) { FILE *fp; int ch; if((fp=fopen(argv[1],"r")) == NULL) fprintf(stderr,"Error can't open file: %s",*argv[1]); while((ch=getc(fp)) !=EOF) { if(isalpha(ch) && islower(ch)) { ch=toupper(ch); putc(ch,fp); } } fclose(fp);r return 0; } i'm getting this error: The instruction at "0x004045e3" referenced memory at "0x0000006c". The memory could not be read. I ...

set start and end time for a chart/graph
i would like to set fixed start and stop times for the scale chart/graph. start time should be 03:30, end time 20:30. at 1min intervalls, measurements are taken and should be displayed. the first measurement takes place after 03:30. hence the scale shows the maximum possible range, while the actual curve is plotted within this, with the last measurement taking place before 20:30. Should i use a chart or graph? How should i format the axis to display the data as described above? many thanks Use a graph and make a buffer initialized to hold the number of measurements that will be taken (use ...

Web resources about - I'm trying to set up a DAQ assist just to measure some voltage, how do i get the graph to start from 0 (time) every time I press run - comp.lang.labview

Resources last updated: 3/29/2016 12:24:35 AM