f



LabVIEW crashed when openning XControl Facade, and Init VI - error: Fatal Internal Error: "proptype.cpp", line 459



XControl_Fatal error.PNG:
http://forums.ni.com/attachments/ni/170/261642/1/XControl_Fatal error.PNG


XControl_Fatal error1.PNG:
http://forums.ni.com/attachments/ni/170/261642/2/XControl_Fatal error1.PNG
0
x9561 (148438)
7/26/2007 9:10:08 PM
comp.lang.labview 35210 articles. 1 followers. vasusachin24 (1) is leader. Post Follow

0 Replies
1098 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 17

Reply:

Similar Artilces:

Adding an "IMAQ Image.ctl" to the "Display State.ctl" of an XControl prevents LabVIEW from creating a probe of "Display State.ctl"
I am working on an extended IMAQ Display control using LabVIEWs XControl capabilities. &nbsp; I need a copy of the original image passed to add some overlays which must not affect the original image. To achieve this I am creating a backup image in the "Init.vi" and deleting it in the "Uninit.vi". I am storing the reference&nbsp;of this image&nbsp;in the "Display State.ctl" which is part of every XControl. &nbsp; As soon as I am adding an "IMAQ Image.ctl" to the Display State cluster, it is no longer possible to generate a probe of the Display State cluster for debugging purposses. I am always getting the message: "Failed to load or create probe." Deleting the "IMAQ Image.ctl" from the cluster makes the probe working again. &nbsp; Is it a bug or am I doing something wrong? &nbsp; I am working with LabVIEW 8.5 and Vision 8.5. &nbsp; Regards &nbsp; Ingo Bartsch Hello Mr. Bartsch, is it possible for you to post a small example to reproduce the behaviour? It would be helpful to get a description in which way you use the typedef files. I found a example/knowledge base where some informations were included to XControl and LV but not with Vision. <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/1DC1ADD2A136DA298625712C00635758?OpenDocument" target="_blank">http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/1DC1ADD2A136DA298625712C00635758?OpenDocument</a> Best wishes Ja...

Failure&quot;datatype.cpp&quot;line 2672 Labview crashes while mesurement
Labview&nbsp;crashes while running a measurement without saving any data. &nbsp; Failure"datatype.cpp", line 2672 LabVIEW Version 6.1 Hello Brian The error log file is drwtsn32. The error pops up when I try to do PCT measurements on the PCT Pro. &nbsp; ...

VI &quot;FindInstrumentDrivers.vi&quot; was stopped at node &quot;&quot; at a call to &quot;IDF_WsIdOpen.vi&quot;
This what I get trying to download Instrument Drivers in LabVIEW 8.2. LabVIEW 8.6 doesn't succeed either. any ideas? Could just be an intermittent server problem. Does this happen all the time? At what point does it fail? When you first launch it, after you login? The network traffic indicates that it uses port 3339. Is this being blocked by your firewall? ...

Re: LabVIew crashed in &quot;memory.cpp&quot;
Hi, While using the pvcam library Labview crashed so many times today that i have nearly given up.. :smileysad:here's the crash log attached..if neone has any suggestions .. they are welcome...I was using the call library function...the crashed arised when i tried to pass some values by referencing...Even when the function was empty, labview was crashing which does seem odd to me.So, any views?Thanks,Yatin :smileyindifferent: lvlog07-10-08-15-36-32.txt: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/339634/1/lvlog07-10-08-15-36-32.txt PS: is the library loaded for every seperate function i call in labview or is it done only once.. Hi yatintyagi, What do you have your calling convention set to in the call library interface node?&nbsp; What kind of parameters are you passing by reference?&nbsp; What do you mean by the function was empty?&nbsp; Did you just call a library interface node with no function defined for it?Also note that this is a three year old thread, you may get more responses from the user community by posting a new thread. Hey Jeremy, Thanks for replying but the I solved the crashing problem. It was a problem with null pointers. About why it crashed when the function did nothing i am still clueless.. but since labview isnt crashing nemore , ii need nothing more.. :smileyhappy:Thanks for the time..Yatin ...

&quot;VI was stopped at node &quot; &quot; at a call to &quot;In Port Old 6.x.vi&quot;&quot;
Hi. I am having problems with&nbsp;a VI&nbsp;that was initially developed for LABView 6i. I have upgraded to LABView 8.2 but whenever I run the program in LABView 8.2 I get the error message that my VI was stopped at node&nbsp; " " at a call to "In Port Old 6.x.vi". The VI generally aquires data from a measurement instrument via an RS232 COM port. I have searched the forum and the only reference to this problem mentioned that it can be solved by making "minor modifications" to the polymorphic In Port VI in LABView 8.2 but I have no idea how to do this. &nbsp; I would be most grateful if anyone can help me to do this. I am a newbie to LABView programming so I would require as much detail as possible. Thanks. &nbsp; tronix Hello, &nbsp; Have you followed the guidelines found on this document? &nbsp; <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/39129B46944215B686257069006CEC4E?OpenDocument" target="_blank">http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/39129B46944215B686257069006CEC4E?OpenDocument</a> &nbsp; Contains information on how to proceed and how you can change the VI's needed to new ones. &nbsp; Hopes this helps! Hello. Thanks for your response. I did see the link. Part of the document says: tronix wrote: Hi. I am having problems with&nbsp;a VI&nbsp;that was initially developed for LABView 6i. I have upgraded to LABView 8.2 but whenever I run the program in L...

how to connect &quot;IMAQ Get Buffer.vi&quot; output terminal of &quot;Image Out&quot; to the input terminal of &quot;Image&quot; of &quot;IMAQ ColorImageToArray.vi&quot;
Hi, Thanks a lot for helping me till this stage.I am again stuck up with some problem.Please help me this time also. Actually i am making changes in already existingblock diagram and also i am new to this labview programming.And also time is very crucial. So i want to know if there is any way to connect the output of Image out terminal of IMAQ Get Buffer.vi to the input terminal of Image of IMAQ ColorImageToArray.vi. In the actual block diagram the output of Image out terminal of IMAQ GetBuffer.vi is connected to the input terminal of Image of IMAQ ImageToArray.vi. I want to change this becos i want to take RGB image as input and seperate R, G, B components. Please explain in terms of bloack diagram. ...

plug-in &quot;not installed&quot; in my LabVIEW project's &quot;Build Specifications&quot;
I moved my LabVIEW project from one computer to another, now when I click on any item under the project's "Build Specifications", I get an error reading "The plug-in for the selected item is not installed on your system." Does anybody know how to fix this? I have no idea what this "plug-in" is.Attached is a screenshot. plug-in error.PNG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/222664/1/plug-in error.PNG ...

How do I disable the Dialog Box Pop Up when using the &quot;Open/Create/Replace File&quot; VI?
I would simply like to write data in real-time to a file without the operator being prompted by a Dialog Box. Please see attachment for the code I used. &nbsp; Thank you! LabVIEW_Write To File Code.doc: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/243833/1/LabVIEW_Write To File Code.doc Try putting the entire path including the file name (and not just the folder) as a path constant (and not use the string to path function) to the file path input. &nbsp; <img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/243916/1/Open_Create_Replace.PNG"> Message Edited by Dennis Knutson on 04-25-2007 01:37 PM Open_Create_Replace.PNG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/243916/1/Open_Create_Replace.PNG Dennis Knutson wrote: Try putting the entire path including the file name (and not just the folder) as a path constant (and not use the string to path function) to the file path input. Dennis, Good lesson for me ! :smileyhappy: I m also not familiar with this thing of putting the entire path of a file, even if I wire a False to the Advisory Dialog inout. I thought that it is the maximum feasibility in LV. You opened my eyes &amp; brain. :smileywink: ...

Is &quot;write to digital line.vi&quot; compatible in LabVIEW 7.0
I developed a LabVIEW program to change the logic state of a digital line using the "write to digital line.vi". This was first done in labVIEW 6.1. The version was later upgraded to LabVIEW 7.0 later and the VI doesn't seem to perform the function correctly, meaning when I tried to change the line state from "low" to "high", it doesn't seem to be doing anything. Is this because of compatibility issue of "write to digital line.vi" with LabVIEW 7.0? Thanks! There should be no problem using the traditional DAQ driver in 7.0. After installing 7.0, did you reinstall traditional DAQ? Does the traditional DAQ driver show up in MAX? Do you get any error when you run the VI? Yes, the traditonal NI-DAQ still shows up in MAX under software as well as the Devices and interfaces (because I have traditional NI-DAQ (legacy) devices). Can I have both the traditional NI-DAQ and the NI-DAQmx on my computer? When we first ran it, it did come up with a error message. But after we installed the legacy NI-DAQ (I guessed it is the traditional Ni-DAQ), the error goes away. Could you read anything from it? Thanks a lot! The two can coexist though it has been quite a while since I've had to do it. The thing to make sure is that if the card is supported by both drivers, that the driver you want to use is the active one. You can check and reset it in MAX. ...

How can I modify the &quot;Type definitions&quot; of &quot;Function Prototype&quot; if I want build a DLL in Labview 8.5.1.?
Hello,We have a library with several VIs (API - Interfaces to our Real Time Target). This VIs we provide to our customer to generate own VIs to control the Real Time Target.Now we want to provide the functionality of this VI-library as DLL to our customer. The problem is, that labview use self definite name of type definitions. Also if I use "strict Type definition".Example:void GetOutputValues(VARIANT *Scale_In, int32_t ModelNr, uint16_t SignalID[], TD1:smileymad: *errorIn, VARIANT *Scale_Out, TD2 *Data, TD1 *errorOut, int32_t len)It is possible to modify "TD1" and "TD2"? I want to give useful names.GreetingsSteffen Hi Steffen, &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Try&nbsp;editing the .h file as follows: CHANGE FROM: typedef struct {&nbsp;LVBoolean status;&nbsp;long code;&nbsp;LStrHandle source;&nbsp;} TD1; CHANGE TO: typedef struct {&nbsp;LVBoolean status;&nbsp;long code;&nbsp;LStrHandle source;&nbsp;} TD1; typedef struct {&nbsp;LVBoolean status;&nbsp;long code;&nbsp;LStrHandle source;&nbsp;} LVErrorCluster; then your GetOutputValues prototype becomes: void GetOutputValues(VARIANT *Scale_In, int32_t ModelNr, uint16_t SignalID[], LVErrorCluster *errorIn, VARIANT *Scale_Out, TD2 *Data, LVErrorCluster *errorOut, int32_t len) If your source-code doesn't refer to "TD1", then&nbsp;you probably won't need to keep the TD1 prototype! Cheers. ...

How can I connect &quot;Get Date/Time String.vi&quot; to &quot;Write To Spreadsheet File.vi&quot; ?
How can I connect "Get Date/Time String.vi" to "Write To Spreadsheet File.vi" ?&nbsp; I want to write 05/06/2008 to spreadsheet for example. I tried many conversions in vain. I am using LabVIEW 8.0 now. Trying to fit a square into a circle? That VI uses a 1D/2D array of numbers, so why are you trying to feed a date?I suppose you can do this:<img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/321560/1/Example_VI_BD4.png"> If that actually means anything.Message Edited by smercurio_fc on 05-06-2008 05:15 PM Example_VI_BD4.png: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/321560/1/Example_VI_BD4.png I want to store not only data of measurement system, but also date, time, commment, etc to one excel file. Thank you for your advice. I tried what you propose, but it did not work. I attached the image of the error message. Error Message.PNG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/321567/1/Error Message.PNG Hi Pikaichi, right click on the "Write To Spreadsheet File.vi" select, select type -&gt; "string" or "automatic". :smileyhappy: Mike Hi Mike Thank you for your advice but no function of selecting "string" or "automatic" on LabVIEW 8.0. I found that no problem connecting two vis on other PC installed LabVIEW 8.2. So I installed LabVIEW 8.2 on my PC, too, and now have no problem connecting these two vis. Thank you. &nbsp; The ability to adapt the Write to Spreadsheet File function...

How to define &quot;byte stream type&quot; for &quot;open file&quot;?
Hello, I created some numbers (type "double") in Matlab and stored in a file. What value should I use to specify the "byte stream type" for "open file" in Labview? Should I put something like "DBL" or "I32". I don't know where to find the list of legal "types" in Labiew help. Thanks so much! Felicia Looks like 7.1:<img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/347924/1/read%20file%207.png"> The Matlab "double" is 64 bits (8 bytes). It doesn't make much sense to use an integer datatype to read a floating point value, so you would use DBL in LabVIEW. The numeric data types table can be found <a href="http://zone.ni.com/reference/en-XX/help/lv/71/lvhelp/Numeric_Data_Types_Table/" target="_blank">here</a>. By the way, this assumes you saved the file as raw binary, as opposed to a .mat file, which is something different. Message Edited by smercurio_fc on 08-08-2008 11:21 AM read file 7.png: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/347924/1/read file 7.png Thank both of you! I'm using Labview 6.1 base "Read File", just like the picture above. I've specified the byte stream type as DBL; however, the output is an array of string. What should I do with the string? I've tried to use "Decimal String To Number" but I got an output of "0". I've also tried the "Read From SGL File" in Labivew and ...

Labview crashes on loading &quot;missing&quot; subvi
Now that I'm confortable with Labview 8.5's&nbsp; projects explorer, I've been cleaning up my old vi's, and putting them into projects and library's.&nbsp; This meant that many vi's got renamed or moved, so I had to update those locations in some programs. &nbsp; During moving in the project explorer, I had a few unexpected crashes.&nbsp; It seems that moving/renaming doesn't always work properly...&nbsp;&nbsp; I've solved those issues by hand, didn't try to search for a reproducable error condition... &nbsp; But now I'm updating the toplevel vi's that make use of those renamed and moved subvi's,&nbsp;and I'm getting more crashes...When loading the top level vi, it asks for the location of the renamed/moved vi's.&nbsp; So I browse to it, and select the correct vi's.&nbsp;&nbsp; Works for about a dozen vi's, and then Labview suddenly crashes.&nbsp; I've tried ignoring that missing vi, but then it crashes somewhere else.&nbsp; So I decided to simply ignore all missing vi's.&nbsp; That worked,&nbsp;it then loads without crashing, and ofcourse shows lots of missing vi's with questions marks.&nbsp; I then manually, replaced the ?-vi's with the correct ones.&nbsp;&nbsp; Took a little, but now the program works.&nbsp;&nbsp; I can run it without problems, so I saved it, and thought I was ready.&nbsp;&nbsp; &nbsp;...

&quot;self reference&quot; vi labview 7
I'm searching in Labview 7.1 for a "this vi" reference node but can't find it. I know that it is possible to create one, i once did it. In higher versions of Labview it is available from the palettes. Do you know a solution for Labview 7.1? Hi vlipje, you don�t need it. You can right click on the property node and select "Select class -&gt; VI Server -&gt; VI -&gt; VI". This should also work. Mike To get the reference to the current VI: File I/O &gt;&gt; File Constants &gt;&gt; Current VI Path wired to Application Control &gt;&gt; Open VI Reference. This reference can be passed to a subVI over a VI Refnum control. For working with the same VI the method of MikeS81 is prefered. Thanks Mike, this is a nice and clean solution, even better than what i had in mind.. Indeed MikeS81 solution was what i was searching for. This one is also an nice solution, thanks ...

Re: VisualBasic &quot;Show &amp; Hide&quot; equivalents in LabView
Hi, I want to show/hide the Labview Help programatically. (Just on the click on single button) How it can be done? Do i have to use event structure on Ctrl + H buttons???:smileyindifferent: Please suggest some solution. Thanks There's a help palette with a primitive called Control Help Window, which should do what you want (assuming you want the context help). <img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/336539/1/untitled5.PNG"> Message Edited by mathan on 07-01-2008 07:07 AM untitled5.PNG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/336539/1/untitled5.PNG Hi Tst, Thanks. i know that there is a Context Help Window where you can see the help for all the functions or Labview help. i want to show/hide this window programatically. Is it possible? Thanks. Thanks Mathan, This is what i wanted. Thanks. Hi Dev, the first of those functions ("context help window") is what you need - as you can read in the context help window for that function!!!:smileyvery-happy: Yes, i got it. thanks . ...

&quot;re-entrant&quot; &quot;file I/O&quot; &quot;QSM_State Machines&quot;
&nbsp; &nbsp; I have trouble with writing (appending) to text file in a QSM that is in an "occurence mode" of operation whereby the queue waits for outside engueue to go ahead and do a task. The task is simply to write to a file a line of text. &nbsp; Outside producers give the queue its go ahead and data is sent along etc... &nbsp; WHat I am seeing in the logging functions are multiple errors (Error 1) Somehow Labview&nbsp;is not noticing that the reference is valid or it is invalidating the reference. &nbsp; Q is Should I just let the QSM loop to keep it alive and would that work? &nbsp; What is the rule concerning queue waiting for an event? Does the VI get flagged as idle and is that why the ref appears to be dropped?&nbsp; THere is no reason I can think of for the ref to be dropped. It is opened in the init frame then kept in a shift register. and available at each iteration in the QSM. &nbsp; The example works in a simple loop but not a loop that is waiting on an occurence.&nbsp; Why? &nbsp; The only work around I can manage is to use the path and open the reference when it is not valid which feels kind of&nbsp; silly if you get my drift &nbsp; Anyone seen this before? &nbsp; Thank You &nbsp; &nbsp; &nbsp; ...

&quot;filewatcher labview&quot;
Hallo &nbsp; Hat jemand von Euch bereits einen filewatcher (ein Programm das nachsieht ob ein anderes Programm Daten in ein file schreibt, und mir dann den zugriff auf diese Daten erm�glicht.) Ich ben�tige ein sollches Programm dringend Version 7.1 bis 8.2 vorhanden. &nbsp; Vielen Dank Werner Hallo Thanks for info! To you have a ready program for checking an activity on a file. How could i give a notice for a good answer! Thanks Werner &nbsp; Thanks Gerd nice day ...

Installer &quot;Source file settings&quot;, &quot;VI Settings&quot; problem in 8.2
I have just upgraded from LabVIEW 8.0 to 8.2 and it seems the Installer "Source file settings", "VI Settings" check boxes no longer have any affect on the built application. &nbsp; For example, if I un-check the "Show Menu Bar" boxes for my Main.vi and build, when I run the built application the Main.vi Menu Bar is visible. &nbsp; It seemed to work as expected with 8.0 though. &nbsp; Any help and suggestions are much appreciated. &nbsp; Aaron Hi Seamus, Thanks for that and I look forward to hearing from you again Aaron ...

what the difference between &quot;Wait Until Next ms Multiple&quot; and &quot;wait&quot; vi's ?
Hi all. &nbsp; 1) What the difference between "Wait Until Next ms Multiple" and&nbsp; "wait"&nbsp;&nbsp; vi's ? 2) If i put thos vi's inside state machine, for example, inside state number 3, when the program reach to this state, the delay will ganerate&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; before or after the execution of other component in this state&nbsp; ? &nbsp; &nbsp; thanks :) Both will start in parallel to all the other nodes in the same frame but they still have different finctionality.&nbsp;You cannot guarantee&nbsp;what starts first.&nbsp;The main differences show up if you have other slow tasks in other frames of the same state or the slow task starts before the wait. &nbsp; Wait next ms multiple: This is only useful in a loop, because it tries to keep the same time frequency, irrespective of how long other nodes take. The first call might be way off. &nbsp; Analogy: Do something always 10 minutes after the hour. (If you start working on the hour, the first wait will only take 10 minutes, but then all further tasks will be spaced exactly one hour.) &nbsp; Wait(ms) Wait a give amount of time before continuing. &nbsp; Analogy: do something, take a 1 hour break, do something, take another 1 hour break, etc. The repetition rate will somewhat depend on the lenght it takes to do the other tasks. &nbsp; Here's a nice write-up by NI: &nbsp; <a href="htt...

Profile Performance and Memory crashes at &quot;memory.cpp&quot; line 342.
When I try to run Tools-&gt; Profile-&gt;Performance and Memory, it&nbsp;crashes at "memory.cpp" line 342. &nbsp; I am using Labview 8.2. It used to work in Labview 8.0. &nbsp; ...

How to change &quot;ASRL2:... &quot; to &quot;COM1&quot;?
Dear All, &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; I have used com port in my vi. And When I run it in edit mode,&nbsp;the selection of com displays "COM1,COM2,LTP1". &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; But when I build it, and run it in another PC, it displays "ASRL2:...". &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; How can I modify my vi to make it display COM1... in another PC? &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; And If I only want to display all serial port such as COM1,...

Programmatic &quot;undo&quot; for &quot;FitControlToPane&quot; ?
Howdy neighbors!, (using LV8.2)&nbsp; I'm trying to develop a GUI that lets the user toggle a Tab-control between "Full Pane" and a&nbsp;reduced size/position - sorta-like&nbsp;the "Full Screen" option on many Video apps.&nbsp; The effect of the&nbsp;invoke-node method "FitControlToPane" is perfect (- :smileyhappy: -), but how to undo that effect?&nbsp; After&nbsp;FitControlToPane,&nbsp;"Scale Object with Pane" is selected in the IDE, yet I can't find a "property" for it. :smileysad:&nbsp; FitControlToPane also changes the visibility of vertical and horizontal scroll-bars - are these [VI Properties] programmatically settable? &nbsp; Cheers! &nbsp; &nbsp; &nbsp; follow up... FitControlToPane also changes the visibility of vertical and horizontal scroll-bars - are these [VI Properties] programmatically settable? Feel kinda silly now, having advised someone else to search LabVIEW's HELP first! :smileytongue: &nbsp;- found Scrollbar Visibility can be set via (LV8.2)\ VI \Panel(reference)\Panes[0].HorizScrollbarVisibility. <img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/239318/1/ScrollBar.JPG"> Still hunting for an&nbsp;elusive "Set Scaling Mode" method... (The&nbsp;Tab Control's&nbsp;"AutoGrow?" property doesn't seem to do anything!?)Message Edited by tbd on 04-03-2007 12:56 AM ScrollBar.JPG: ht...

Problem mit Express VI &quot;Diadem report&quot; bzw. &quot;Messwerte in Datei schreiben&quot;
Hallo Zusammen! &nbsp; Habe ein Problem mit dem Express VI&nbsp; "Diadem report"&nbsp;&nbsp;bzw. "Messwerte in Datei schreiben" &nbsp; Mein Express VI befindet sich innerhalb einer While-Schleife, wo auch meine Messdaten (Regler mit Regelstrecke) generiertwerden. Folglich werden die "einzelnen" Abtastwerte der Regelung st�ndig in eine neue Datei geschrieben (somit erh�lt man quasi f�r jede Messung hunderte von Dateien bzw. einzelne Graphen pro abgetasteten Wert).Habe auch versucht das Express VI ausserhalb der Schleife zu platzieren, was nat�rlich auch nicht geht, da so nur ein Punkt gespeichert wird (da es ja nur einmal aufgerufen wird). Wie kann ich nur einen Report bzw. Datei f�r eine Messung erstellen...was mache ich falsch?? Brauche dringend eure Hilfe&nbsp; (LabView v8.2)Gru� Stonei Regelung mit PID Regler 51.vi: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/303082/1/Regelung mit PID Regler 51.vi Danke f�r die schnelle Antwort! &nbsp; Hier mal ein&nbsp;jpg meines Programms vielleicht hilft es dir weiter?! &nbsp; Im normalen Programmablauf soll die While-Schleife eigentlich nie beendet werden, da es ja eine kontinuierliche Regelung ist. Ich w�rde gerne �ber einen boolschen Wert die Aufnahme der Daten starten und �ber einen zweiten boolschen Wert auch wieder beenden (w�hrend die Regelung l�uft), anschliessend soll ein Report der aufgenommenen Daten in Diadem erzeugt werden. &nbsp; Stecke leider noch in den...

How to interface the Labview and Simulink (Matlab) without using the &quot;NI LabVIEW Simulation Interface Toolkit&quot;?
Hello, I've been using the Labview for the data aquisition. And I also developed a controller in the Simulink (Matlab) environment. I'd like to control my application using both&nbsp;programs. How&nbsp;could I&nbsp;interface the Labview and Simulink (Matlab) without using the "NI LabVIEW Simulation Interface Toolkit"? thank you, Kostya. Hi Kotsya, Thank you for posting to the National Instruments Discussion Forums. If you are not using the Math Interface Toolkit, you may be interested in using the MATLAB� Script Node. This allows you to call MATLAB� commands using ActiveX and I you can call your Simulink model from MATLAB� that way. Here are some resources on how you can do this: <a href="http://zone.ni.com/reference/en-XX/help/371361B-01/gmath/matlab_script_node/" target="_blank">MATLAB � Script Node LabVIEW 8.2 Help</a> <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/websearch/4475BC3CEB062C9586256D750058F14B?OpenDocument" target="_blank">How Can I Resolve MATLAB� script node and Xmath Script Node Issues in LabVIEW?</a> Hope this helps! Hi, Abhinav, thank you for your reply. I will try to explore the option with the Script Node. regards, Kostya. &nbsp; &nbsp; ...

How to Launch a &quot;setup.exe&quot; with LabVIEW app? No luck with System Exec.vi
I've got an application that I'm trying to update with a separate LabVIEW application (the "Updater"). It's the "Check for Updates" capability you see on other major apps. &nbsp; Here's the glitch: When the Updater tries to launch "setup.exe" using "System Exec.vi", The installer seems to catch the attempt and pops a dialog titled "Windws XP Setup" saying "Please go to the Control Panel to install and configure system components".&nbsp; The install does not begin and the installer closes (if it was ever open!). &nbsp; Running the same&nbsp;installer by double-clicking the "setup.exe" file from windows runs just fine. &nbsp; Here's the question: "How can a LabView app launch an installer?"&nbsp; ...

Web resources about - LabVIEW crashed when openning XControl Facade, and Init VI - error: Fatal Internal Error: &quot;proptype.cpp&quot;, line 459 - comp.lang.labview

Resources last updated: 3/19/2016 2:24:46 PM