f



LabVIEW not running when "Display user message" appears. Is there away around this?

Hello, 

I'm currently building a state machine that identifies failures in compressors.  I've made a message box appear when it detects a compressor failure, but I?m running four test stands.  Which means I have four test stands in one loop.

 

  When this event occurs, LabVIEW freezes and waits until the User has hit the Ok, button.   I would like the program to continue to run while the text box appears or at least start back up rather quickly once it appears.   Is there any way to do this, because I have no clue?  Thank you for your help, or even at least reading this.

 

Regards,

 

Ryan

 
0
x9561 (148438)
4/3/2007 2:10:07 AM
comp.lang.labview 35210 articles. 1 followers. vasusachin24 (1) is leader. Post Follow

2 Replies
566 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 22

Thank you for your help Dennis Ok, yeah, you are correct.  The user does not need to do anything when a failure occurs.  I was just doing it to prompt the user so that they know that a Failure has occurred and what to do about it.  I guess this information will just need to be placed into the user manual.


RSS FOUR state machine 4-2-07.vi:
http://forums.ni.com/attachments/ni/170/239304/1/RSS FOUR state machine 4-2-07.vi


4-2-07 RSS State Machine array.ctl:
http://forums.ni.com/attachments/ni/170/239304/2/4-2-07 RSS State Machine array.ctl
0
x9561 (148438)
4/3/2007 3:40:07 AM
Both of these are bad options from a user interface point of view. You
can use a call by reference node to open up a custom-designed window
(really a vi front panel) that gives the user the information AND you
can keep data collection going on in the background.
0
x9561 (148438)
4/3/2007 12:10:07 PM
Reply:

Similar Artilces:

Adding an "IMAQ Image.ctl" to the "Display State.ctl" of an XControl prevents LabVIEW from creating a probe of "Display State.ctl"
I am working on an extended IMAQ Display control using LabVIEWs XControl capabilities. &nbsp; I need a copy of the original image passed to add some overlays which must not affect the original image. To achieve this I am creating a backup image in the "Init.vi" and deleting it in the "Uninit.vi". I am storing the reference&nbsp;of this image&nbsp;in the "Display State.ctl" which is part of every XControl. &nbsp; As soon as I am adding an "IMAQ Image.ctl" to the Display State cluster, it is no longer possible to generate a probe of the Display State cluster for debugging purposses. I am always getting the message: "Failed to load or create probe." Deleting the "IMAQ Image.ctl" from the cluster makes the probe working again. &nbsp; Is it a bug or am I doing something wrong? &nbsp; I am working with LabVIEW 8.5 and Vision 8.5. &nbsp; Regards &nbsp; Ingo Bartsch Hello Mr. Bartsch, is it possible for you to post a small example to reproduce the behaviour? It would be helpful to get a description in which way you use the typedef files. I found a example/knowledge base where some informations were included to XControl and LV but not with Vision. <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/1DC1ADD2A136DA298625712C00635758?OpenDocument" target="_blank">http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/1DC1ADD2A136DA298625712C00635758?OpenDocument</a> Best wishes Ja...

Error Code &quot;1097.....this might corrupted LABVIEW's memory..........&quot; appears after exit the labview and re-start labview
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;I have a probelm when I use the "tool/import shared library(.dll)" wizard&nbsp;to generate the&nbsp;API from C. &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; The API &nbsp;works correctly when I complete the wizard, but after I exit labview and re-start labview to run&nbsp;the API&nbsp;again. The error 1097 code "......this might corrupted LABVIEW's memory.............."appears. &nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;The only solution now is to re-generate or update the wizard to&nbsp;generate the API. &nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;I try to find the answer in &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/58596F5D41CE8EFB862562AF0074E04C?OpenDocument" target="_blank">http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/58596F5D41CE8EFB862562AF0074E04C?OpenDocument</a>&nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; The paragraph in above article shows ........................... &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; "LabVIEW does not crash until it is closedThe most likely problem is that the DLL function being called has corrupted th...

plug-in &quot;not installed&quot; in my LabVIEW project's &quot;Build Specifications&quot;
I moved my LabVIEW project from one computer to another, now when I click on any item under the project's "Build Specifications", I get an error reading "The plug-in for the selected item is not installed on your system." Does anybody know how to fix this? I have no idea what this "plug-in" is.Attached is a screenshot. plug-in error.PNG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/222664/1/plug-in error.PNG ...

How can I modify the &quot;Type definitions&quot; of &quot;Function Prototype&quot; if I want build a DLL in Labview 8.5.1.?
Hello,We have a library with several VIs (API - Interfaces to our Real Time Target). This VIs we provide to our customer to generate own VIs to control the Real Time Target.Now we want to provide the functionality of this VI-library as DLL to our customer. The problem is, that labview use self definite name of type definitions. Also if I use "strict Type definition".Example:void GetOutputValues(VARIANT *Scale_In, int32_t ModelNr, uint16_t SignalID[], TD1:smileymad: *errorIn, VARIANT *Scale_Out, TD2 *Data, TD1 *errorOut, int32_t len)It is possible to modify "TD1" and "TD2"? I want to give useful names.GreetingsSteffen Hi Steffen, &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Try&nbsp;editing the .h file as follows: CHANGE FROM: typedef struct {&nbsp;LVBoolean status;&nbsp;long code;&nbsp;LStrHandle source;&nbsp;} TD1; CHANGE TO: typedef struct {&nbsp;LVBoolean status;&nbsp;long code;&nbsp;LStrHandle source;&nbsp;} TD1; typedef struct {&nbsp;LVBoolean status;&nbsp;long code;&nbsp;LStrHandle source;&nbsp;} LVErrorCluster; then your GetOutputValues prototype becomes: void GetOutputValues(VARIANT *Scale_In, int32_t ModelNr, uint16_t SignalID[], LVErrorCluster *errorIn, VARIANT *Scale_Out, TD2 *Data, LVErrorCluster *errorOut, int32_t len) If your source-code doesn't refer to "TD1", then&nbsp;you probably won't need to keep the TD1 prototype! Cheers. ...

Re: VisualBasic &quot;Show &amp; Hide&quot; equivalents in LabView
Hi, I want to show/hide the Labview Help programatically. (Just on the click on single button) How it can be done? Do i have to use event structure on Ctrl + H buttons???:smileyindifferent: Please suggest some solution. Thanks There's a help palette with a primitive called Control Help Window, which should do what you want (assuming you want the context help). <img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/336539/1/untitled5.PNG"> Message Edited by mathan on 07-01-2008 07:07 AM untitled5.PNG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/336539/1/untitled5.PNG Hi Tst, Thanks. i know that there is a Context Help Window where you can see the help for all the functions or Labview help. i want to show/hide this window programatically. Is it possible? Thanks. Thanks Mathan, This is what i wanted. Thanks. Hi Dev, the first of those functions ("context help window") is what you need - as you can read in the context help window for that function!!!:smileyvery-happy: Yes, i got it. thanks . ...

Labview &quot;Fatal Internal Error &quot;memory.cpp&quot; line 1038
Hi, &nbsp; This is an example file provided by NI and can be found in Labview 8.2\examples\instr\niHSDIO: Dynamic Generation.lib. Inside this library, there is a file called "Dynamic Generation.vi". If I copied "Dynamic Generation.vi" to other place, the labview will crash. Error message: &nbsp; "Fatal Internal Error. "memory.cpp". Line 1038. Labview version 7.1.1. You will lose any unused work, please contact NI, etc, etc" &nbsp; In the mean time, the Windows freeze. Mouse right click no response. No status bar at the bottom of the screen. The whole desktop is blank. All icons on the desktop disappeared. I have to log-off and re-login to re-active everything. &nbsp; I also tried to copy&nbsp;other VI's in other library files. Same thing happened. &nbsp; Thanks, Jing I&nbsp;was using Labview 8.2.1 when I had this crash, though I have Labview 7 installed in the same computer. When I "copy the file to some other place", I mean: Click the *.vi file, ctrl-c and ctrl-v to some other directory. Thanks, Jing ...

&quot;re-entrant&quot; &quot;file I/O&quot; &quot;QSM_State Machines&quot;
&nbsp; &nbsp; I have trouble with writing (appending) to text file in a QSM that is in an "occurence mode" of operation whereby the queue waits for outside engueue to go ahead and do a task. The task is simply to write to a file a line of text. &nbsp; Outside producers give the queue its go ahead and data is sent along etc... &nbsp; WHat I am seeing in the logging functions are multiple errors (Error 1) Somehow Labview&nbsp;is not noticing that the reference is valid or it is invalidating the reference. &nbsp; Q is Should I just let the QSM loop to keep it alive and would that work? &nbsp; What is the rule concerning queue waiting for an event? Does the VI get flagged as idle and is that why the ref appears to be dropped?&nbsp; THere is no reason I can think of for the ref to be dropped. It is opened in the init frame then kept in a shift register. and available at each iteration in the QSM. &nbsp; The example works in a simple loop but not a loop that is waiting on an occurence.&nbsp; Why? &nbsp; The only work around I can manage is to use the path and open the reference when it is not valid which feels kind of&nbsp; silly if you get my drift &nbsp; Anyone seen this before? &nbsp; Thank You &nbsp; &nbsp; &nbsp; ...

Can classes &quot;make&quot; controls and indicators &quot;appear&quot; on the front panel.
This is what I was hoping to do. I would define a parent class called signal that was really just an interface class. All of the child classes, analog in, analog out, digital in, etc. would have to override the VI?s in the signal class. So, the first thing that the program would do is to read a text file line by line, and on each line there would be a tag telling the program which type of signal to create. Next the newly created signal would be casted up to the parent class and put into an array. Once I have my array of signals, on the front panel I would have an array of text boxes. The text boxes would be displaying the names of the signals. In a search text box, the user can type some of the characters that are in the name of a signal, and the array would reduce the list until the user finds the signal they want. Here?s what I can?t figure out. I wanted the user to click a button next to the text box, that is listing the name of the signal they wanted, and the controls for that type of signal would appear to the right of the text box. How do I make the controls appear to the right of the text box? The controls are basically an indicator for reading an analog input or several controls that allow for ramping or stepping an analog output or setting a digital output or reading a digital input, etc. I?m hoping that the class can ?make? the controls and indicators ?appear? on the front panel. Any suggestions? &nbsp; Thank you! &nbsp; "Then write some helper meth...

&quot;filewatcher labview&quot;
Hallo &nbsp; Hat jemand von Euch bereits einen filewatcher (ein Programm das nachsieht ob ein anderes Programm Daten in ein file schreibt, und mir dann den zugriff auf diese Daten erm�glicht.) Ich ben�tige ein sollches Programm dringend Version 7.1 bis 8.2 vorhanden. &nbsp; Vielen Dank Werner Hallo Thanks for info! To you have a ready program for checking an activity on a file. How could i give a notice for a good answer! Thanks Werner &nbsp; Thanks Gerd nice day ...

VI &quot;FindInstrumentDrivers.vi&quot; was stopped at node &quot;&quot; at a call to &quot;IDF_WsIdOpen.vi&quot;
This what I get trying to download Instrument Drivers in LabVIEW 8.2. LabVIEW 8.6 doesn't succeed either. any ideas? Could just be an intermittent server problem. Does this happen all the time? At what point does it fail? When you first launch it, after you login? The network traffic indicates that it uses port 3339. Is this being blocked by your firewall? ...

Programmatic &quot;undo&quot; for &quot;FitControlToPane&quot; ?
Howdy neighbors!, (using LV8.2)&nbsp; I'm trying to develop a GUI that lets the user toggle a Tab-control between "Full Pane" and a&nbsp;reduced size/position - sorta-like&nbsp;the "Full Screen" option on many Video apps.&nbsp; The effect of the&nbsp;invoke-node method "FitControlToPane" is perfect (- :smileyhappy: -), but how to undo that effect?&nbsp; After&nbsp;FitControlToPane,&nbsp;"Scale Object with Pane" is selected in the IDE, yet I can't find a "property" for it. :smileysad:&nbsp; FitControlToPane also changes the visibility of vertical and horizontal scroll-bars - are these [VI Properties] programmatically settable? &nbsp; Cheers! &nbsp; &nbsp; &nbsp; follow up... FitControlToPane also changes the visibility of vertical and horizontal scroll-bars - are these [VI Properties] programmatically settable? Feel kinda silly now, having advised someone else to search LabVIEW's HELP first! :smileytongue: &nbsp;- found Scrollbar Visibility can be set via (LV8.2)\ VI \Panel(reference)\Panes[0].HorizScrollbarVisibility. <img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/239318/1/ScrollBar.JPG"> Still hunting for an&nbsp;elusive "Set Scaling Mode" method... (The&nbsp;Tab Control's&nbsp;"AutoGrow?" property doesn't seem to do anything!?)Message Edited by tbd on 04-03-2007 12:56 AM ScrollBar.JPG: ht...

How to change &quot;ASRL2:... &quot; to &quot;COM1&quot;?
Dear All, &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; I have used com port in my vi. And When I run it in edit mode,&nbsp;the selection of com displays "COM1,COM2,LTP1". &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; But when I build it, and run it in another PC, it displays "ASRL2:...". &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; How can I modify my vi to make it display COM1... in another PC? &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; And If I only want to display all serial port such as COM1,...

How to interface the Labview and Simulink (Matlab) without using the &quot;NI LabVIEW Simulation Interface Toolkit&quot;?
Hello, I've been using the Labview for the data aquisition. And I also developed a controller in the Simulink (Matlab) environment. I'd like to control my application using both&nbsp;programs. How&nbsp;could I&nbsp;interface the Labview and Simulink (Matlab) without using the "NI LabVIEW Simulation Interface Toolkit"? thank you, Kostya. Hi Kotsya, Thank you for posting to the National Instruments Discussion Forums. If you are not using the Math Interface Toolkit, you may be interested in using the MATLAB� Script Node. This allows you to call MATLAB� commands using ActiveX and I you can call your Simulink model from MATLAB� that way. Here are some resources on how you can do this: <a href="http://zone.ni.com/reference/en-XX/help/371361B-01/gmath/matlab_script_node/" target="_blank">MATLAB � Script Node LabVIEW 8.2 Help</a> <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/websearch/4475BC3CEB062C9586256D750058F14B?OpenDocument" target="_blank">How Can I Resolve MATLAB� script node and Xmath Script Node Issues in LabVIEW?</a> Hope this helps! Hi, Abhinav, thank you for your reply. I will try to explore the option with the Script Node. regards, Kostya. &nbsp; &nbsp; ...

'&&&&a'="&&&&a."
I need a data step that is equivalent to data _NULL_; file print; put '&&&&&&a=' "&&&&&&a"; run; Yet the number of & is a variable, I need to write a Macro, so far I got only half of the code('&&&&&&a.='), I don't know how to put the other half ("&&&&&&a.") into Macro Thanks. %Macro R(k); data _NULL_; file print; put %do i= 1 %to &k.; '&' %end; 'a=' ; run; %mend; %R(10); ==================================================...

Error 1047 in LabVIEW 8.2: LabVIEW failed to send variable to the script server. Server:&quot;&quot;
I am working with the evaluation version of labVIEW as well and I have run into another error.&nbsp; I am using a MATLAB script node within a for loop and attempting to pass the for loop counter variable into the script.&nbsp; When I run the code it brings up a 1047 error and says "LabVIEW failed to send variable to the script server. Server:"" ".&nbsp; I looked up the error online which seems to have roots in a failed auto initialization of MATLAB.&nbsp; Is there something that I can do in labVIEW to fix the problem or is it strictly a MATLAB error? &nbsp; I really appreciate your help. Hi Patsenat, &nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; We have a knowledgebase document on our system referring to this issue.&nbsp; Try reading through <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/2B3FF46C8512C4F786256CF30071BE53?OpenDocument" target="_blank">this</a> and attempting what it says.&nbsp; If you still have problems, please post again. ...

How can I convert the &quot;AI one pt&quot; symbol from LabVIEW 6.3 to LabVIEW 8.0?
Hi, &nbsp; I've got an assignment with LabVIEW and&nbsp;I work with LabVIEW 8.0. The program I work with is written in LabVIEW 6.3 and had to be converted&nbsp;to LabVIEW 8.0. That went very well, except for one symbol. The "AI one pt" symbol (see&nbsp;enclosed figure) turned into an empty box (question mark). My question to you is how can I overcome this problem, or how can I simulate this symbol with LabVIEW 8.0? &nbsp; With kind regards, &nbsp; Sander Smeets &nbsp; <img src="http://www.ese.upenn.edu/rca/software/Labview/labview41/inputoutput/AISamplechannel.gif"> Hello, Graziano is right about this. To make it completly clear: The block you refer to as a symbol is a VI belonging to the Traditional NI-DAQ driver. Currently there are two drivers for DAQ boards: DAQmx (the new one) and Traditional NI-DAQ (the old one). Since your VI was written in LabVIEW 6.x (6.3 never existed) the VI uses the old driver. What you need to do is: install Traditional NI-DAQ on your PC to get the support VI's for the driver in LabVIEW. This Traditional NI-DAQ installer&nbsp;should be on the driver CD which was delivered along with LabVIEW 8.0 or you can download it here: <a href="http://joule.ni.com/nidu/cds/view/p/id/586/lang/en" target="_blank">http://joule.ni.com/nidu/cds/view/p/id/586/lang/en</a> There is one good point though which Graziano already mentioned: Which DAQ board are you using? I...

&quot;VI was stopped at node &quot; &quot; at a call to &quot;In Port Old 6.x.vi&quot;&quot;
Hi. I am having problems with&nbsp;a VI&nbsp;that was initially developed for LABView 6i. I have upgraded to LABView 8.2 but whenever I run the program in LABView 8.2 I get the error message that my VI was stopped at node&nbsp; " " at a call to "In Port Old 6.x.vi". The VI generally aquires data from a measurement instrument via an RS232 COM port. I have searched the forum and the only reference to this problem mentioned that it can be solved by making "minor modifications" to the polymorphic In Port VI in LABView 8.2 but I have no idea how to do this. &nbsp; I would be most grateful if anyone can help me to do this. I am a newbie to LABView programming so I would require as much detail as possible. Thanks. &nbsp; tronix Hello, &nbsp; Have you followed the guidelines found on this document? &nbsp; <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/39129B46944215B686257069006CEC4E?OpenDocument" target="_blank">http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/39129B46944215B686257069006CEC4E?OpenDocument</a> &nbsp; Contains information on how to proceed and how you can change the VI's needed to new ones. &nbsp; Hopes this helps! Hello. Thanks for your response. I did see the link. Part of the document says: tronix wrote: Hi. I am having problems with&nbsp;a VI&nbsp;that was initially developed for LABView 6i. I have upgraded to LABView 8.2 but whenever I run the program in L...

how to connect &quot;IMAQ Get Buffer.vi&quot; output terminal of &quot;Image Out&quot; to the input terminal of &quot;Image&quot; of &quot;IMAQ ColorImageToArray.vi&quot;
Hi, Thanks a lot for helping me till this stage.I am again stuck up with some problem.Please help me this time also. Actually i am making changes in already existingblock diagram and also i am new to this labview programming.And also time is very crucial. So i want to know if there is any way to connect the output of Image out terminal of IMAQ Get Buffer.vi to the input terminal of Image of IMAQ ColorImageToArray.vi. In the actual block diagram the output of Image out terminal of IMAQ GetBuffer.vi is connected to the input terminal of Image of IMAQ ImageToArray.vi. I want to change this becos i want to take RGB image as input and seperate R, G, B components. Please explain in terms of bloack diagram. ...

Problems with "&amp;" changing to "&"
A lot of Firefox users I know, says they have problems with validation where the ampersand sign has to be written as &amp; to be valid. I don't have Firefox my self and don't wont to install it only because of this, so I hope some of you gurus can enlighten me with this :) In what circumstances can the "&amp;" in the source code be involuntary changed to "&" by a browser when or other software, when editing and uploading the file to the web server? E.g. writing a string like "sc_project=402887&amp;java=0&amp;security" is cha...

How to use &quot;GetLastInputInfo&quot; in &quot;user32.dll&quot;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Hi, &nbsp; I need to logout user if he doesn't make action during 5 minutes, "GetLastInputInfo" method in the "user32.dll" library, return the tick of the last action, so I can&nbsp;know the inactivity time of the login user. &nbsp; But I try to using "Call Dll function" item in Labview 8.1, and each time I run VI, Labview crash. &nbsp; Next, is information about the method : &nbsp; DLL###############################User32.dll &nbsp; Syntax###############################BOOL GetLastInputInfo(PLASTINPUTINFO plii); &nbsp; Parameters###############################plii : [out] Pointer to a LASTINPUTINFO structure that receives the time of the last input event. Private Type LASTINPUTINFO &nbsp;&nbsp;&nbsp; cbSize As Long &nbsp;&nbsp;&nbsp; dwTime As Long End Type Return Value###############################If the function succeeds, the return value is nonzero.If the function fails, the return value is zero. &nbsp; Remarks###############################This function is useful for input idle detection. However, GetLastInputInfo does not provide system-wide user input information across all running sessions. Rather, GetLastInputInfo provides session-specific user input information for only the session that invoked the function. &nbsp; You can see also my VI source. &nbsp; GetLastInputInfo.vi: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/31...

Display ActiveX Image on LabVIEW Front Panel [method returns &quot;handler&quot; (IPictureDisp
I'm acquiring images from a USB Microsoft Fingerprint Reader via ActiveX.&nbsp; The BiometricDisplay method outputs "handler" which is a reference, whose wire type is "stdole.Picture".&nbsp; I can create "Picture" property and invoke nodes using&nbsp;"handler"&nbsp;(in contrast to the "Pict" nodes used with LabVIEW picture indicator references) but do not see how they help. &nbsp; The SDK (Software Development Kit) explains&nbsp;that the BiometricDisplay method "Returns a picture display handle (IPictureDisp) to the supplied raw grayscale fingerprint image with its minutiae, segments and minutiae direction drawn."&nbsp; (Minutiae, segments, and direction are merely parts of the template, which is used for matching.) &nbsp; A couple of KnowledgeBase links make me wonder if porting the image to a standard LabVIEW indicator is even possible due to thread problems: &nbsp; <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/62A407CAD9BC56BB862569C90055A3BE" target="_blank">http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/62A407CAD9BC56BB862569C90055A3BE</a> <a href="http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/9C4B1DC160DD5BF986256D6D00647526" target="_blank">http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/9C4B1DC160DD5BF986256D6D00647526</a> &nbsp; Is it possible to port the image to a standard LabVIEW indicator?&nbsp; Are there ActiveX ...

interompre le &quot;run continuously&quot; quand la fenetre labview n'est pas choisie
Bonjour, &nbsp; Je voudrais savoir si c'�tait possible d'arreter l'execution de labview quand on switch sur une autre application, et la reprendre quand on revient sur la fenetre labview, sans avoir � chaque fois � arreter le run continuausly. &nbsp; adnane. Est-ce que tu veux dire mettre Labview en pause pendant qu'un autre application est ouverte? &nbsp; Example...&nbsp; Labview roule un VI.&nbsp; Tu ouvres MS-Word.&nbsp; Pendant que MS-Word est ouvert, Labview est en pause.&nbsp; Ferme MS-Word et Labview continue. &nbsp; Ci c'est commen je decris ci-dessus, oui c'est possible.&nbsp; Cependant, je ne sais pas si c'est possible avec n'importe quelle application, parce qu'il faut etre capable de detecter le status de l'application a l'interieur de Labview, soit en utilisant Active-X. &nbsp; RayR salut Ray, C'est exactement ce que t'as compris. mais au lieu de detecter qu'une autre application est active, ne peut il pas juste se rendre compte que lui n'est plus actif? la question donc est est-ce que labview a moyen de savoir que sa fenetre n'est pas active? si quelqu'un a la reponse, �a m'aiderai beaucoup. adnane wrote: mais au lieu de detecter qu'une autre application est active, ne peut il pas juste se rendre compte que lui n'est plus actif? Si je comprends bien... &nbsp; Alors tu veux savoir si LV n'est plus dans le plan avant (soit fenetre ...

Re: &quot;Total Data Size&quot; property of running VI in LabVIEW 7.1 doesn't work any more?
Just bumped into this problem and did find the answer in this thread dating back to 2005. So, is there a way to do this with 7.1 or 7.1.1 or not? From the 2005 discussion, the resolution was that in LabVIEW 7.1 and later, you cannot read the memory used by a running VI. &nbsp; I just ran both example programs posted in 2005, and no - you still cannot read the Total Data Size of a VI when it is running.&nbsp; I ran both programs in LabVIEW 8.5.1.&nbsp; &nbsp; Kevin S. Applications Engineer National InstrumentsMessage Edited by Kevin_S on 07-11-2008 04:53 PM So, how does one debug potential memory leaks or fragmentations?We have about 2700 VIs written by four or five people, part of two or three "top-level" VIs we call over and over again, and&nbsp; a very small leak, as far as I can tell by the rate of increase in the execution time and program size/memory/handles.&nbsp; These are all part of an LV executable we call remotely through a crude TCP interface at the rate of 25k calls per month.&nbsp; We don't even have LV on that machine.There's got to be a way to find out where the problem is that doesn't imply staring at every single of those VIs.&nbsp; And divide and conquer is a bit hard at this point, given the amount of code and associated instrumentation.&nbsp; I will investigate your options and respond shortly. &nbsp; Kevin S. Applications Engineer National Instruments From what I have learned, there is ...

The .NET assembly expected to be at &quot;&quot; was loaded from &quot;NULL&quot;
Hello, &nbsp; I use NET Components in a LabVIEW 8.2.1. VI and all work very fine. Now I convert it to LabVIEW 8.5 and I always get a warning, when open it. The Warning is : &nbsp;The .NET assembly expected to be at "" was loaded from "NULL". As example I add my CallbackVI in the Attachment. If somebody has an idea to remove this warning I would be thankful. &nbsp; Thanks in advance TE_NET_ToolStrip.ClickCallback.vi: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/304243/1/TE_NET_ToolStrip.ClickCallback.vi Oh I was glad to early. The problem was only solved one time. When I changed something and saved again, I had again the troubles. &nbsp; I will recreate the VIs now. I already done, but it didn't helped. Now I read, that old one should be closed. ...

Web resources about - LabVIEW not running when &quot;Display user message&quot; appears. Is there away around this? - comp.lang.labview

Resources last updated: 3/19/2016 3:51:52 PM