f



Why windows layer can't connect to the RT system

Currently, we have developed the software including the windows layer, Real-Time(RT) layer and FPGA layer using cRIO. However, one problem occurs recently. It is the builded window layer software can't connect to the RT system in some PCs and it is working well in some other PCs.
 
 Our configuration: cRIO 9014 controller, RIO 2.1.3, Labview 8.2, Labview FPGA 8.2, Labview 8.2 Real-Time.
 
What's wrong with our software? We have tried build the windows layer on the 2 PCs separatedly, however, the two builded softwares all just can connect to RT system in one PC and other PCs still can't connect with RT system.
 
We have using cRIO for a long time and this problem just occurs recently after we have updated our controller from 9004 to 9014 and RIO from 2.1.1 to 2.1.3.
 
The operation system in these two controller 9004 and 9014 are different. Is this the root cause of this problem? How to solve this problem?
0
x9561 (148440)
6/26/2008 6:10:10 AM
comp.lang.labview 35213 articles. 1 followers. vasusachin24 (1) is leader. Post Follow

3 Replies
302 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 39

Are the access rights correctly set in MAX? (Are they the same for all PC's)
0
x9561 (148440)
6/26/2008 9:40:07 AM
The builded software ought to be avaiable to connect to the RT system for all PCs even not install Labview, isn't it?
 
In that case, it should has not relationship with the MAX setting, right?
0
x9561 (148440)
6/26/2008 10:10:05 AM
MAX is used to configure the cRIO driver. cRIO driver installation installs MAX. For a deployed system you require:The RIO driver.The LV run-time.MAX for configuration of the HW and driver
0
x9561 (148440)
6/26/2008 1:10:15 PM
Reply:

Similar Artilces:

CORRECTION : Can't connect to Xserver SHOULD BE Can't connect to XVNCserver
I've got a RH 9 machine running, with x/kde. From 2 different Windows machines (Win2k and Win98), I can't seem to connect to the vncserver on the RH system. (failed to connect to server is displayed, when I connect from the client) After looking at the System Service Configuration tool in KDE, the Status for vncserver shows "Xvnc is stopped". When I restart the vnc service, "VNC server start was successful is displayed in a message box, yet the staus still shows "Xvnc is stopped" What am I doing wrong ? -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE----- Hash: SHA1 On 21 May 2004 11:11:29 -0700, Tony C <cappy2112@yahoo.com> wrote: > I've got a RH 9 machine running, with x/kde. > > From 2 different Windows machines (Win2k and Win98), I can't seem to > connect to the vncserver on the RH system. (failed to connect to > server is displayed, when I connect from the client) > > After looking at the System Service Configuration tool in KDE, the > Status for vncserver shows "Xvnc is stopped". When I restart the vnc > service, "VNC server start was successful is displayed in a message > box, yet the staus still shows "Xvnc is stopped" > > What am I doing wrong ? On the server machine, go to the .vnc directory of the user who started vncserver. In that directory should be a log file which may contain something useful. chris -----BEGIN PGP SIGNATURE----- Version: GnuPG v1.2.4 (GNU/Lin...

can't connect RT target in LabView project
Hello, I use LabView Real Time 8.5 on a Desktop PC. I see the target in MAX in which I can change the network settings of the target and use the FTP without problem. But it's impossible to connect the target in a LabView project. The Log error of the target says : #### #Date: Mon, Jun 9, 2008 3:04:29 AM #OSName: PharLap #OSVers: 13.0 #AppName: PH_EXEC #Version: 8.5 #AppKind: AppLib #AppModDate: 06/09/2008 06:55 GMT LVRT.DLL load address: 0x003EE000 Someone can help me ? Thanks in advance Hi, Thanks for posting on the National Instruments forum. Have you checked if all the softwares a well installed on your target? In MAX, you explained that you can see you PXI target, so may you click on the software menu: <img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/330063/1/Target%20in%20MAX.JPG"> and then click on the "Add/Remove software" button to install all the softawres on your target. (It's recommanded to previously uninstall those already on the target). <img src="http://forums.ni.com/attachments/ni/170/330063/2/Add_Remove%20softwares.JPG"> After this checking and/or install, does it work? Regards,Message Edit� par J�r�my Marliot le 06-09-2008 01:38 PM Target in MAX.JPG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/330063/1/Target in MAX.JPG Add_Remove softwares.JPG: http://forums.ni.com/attachments/ni/170/330063/2/Add_Remove softwares.JPG Yes, I've started from a formatted disk with no software installed. Then...

Can't connect to X11 window server using 'localhost:0.0'
Hi. I'm using sendmail 8.12.9 for a project on RedHat Fedora Core 2 on my personal computer with a perfectly finctioning X window server. Part of this project requires me to modify sendmail to open a gui application. When I attempted this originally, I got the following error: "No X11 DISPLAY variable was set, but this program performed an operation which requires it." Figuring that sendmail for whatever reason unset it, I added called setenv() to set it and got the following error: "Exception in thread "main" java.lang.InternalError: Can't connect to X11 wind...

Windows "routing" server separating two subnets
Gurus, I have a small lab with a bunch of servers setup on two different subnets, 192.168.1.1 is the gateway for one and 172.16.1.1 is the gateway for the other. Installed on my Router (Windows Server with three NICs - I know, please don't comment on this, it's is for learning purposes, not production), the third NIC is the gateway to the Internet. What works: The Router server can reach the Internet as well as the computers in the 192.168.1.0/24 subnet (the first subnet built). What's broken: The computers on the 172.16.1.0/16 subnet cannot get to the Inter...

config.sys corrupted; can't fix; can't start windows 2000
The computer attempts to open windows 2000 pro and gets hung up with the message that winn config.sus is corrupted. I tried booting from the win 2000 cd-rom and then creating floppy boot disks. The computer won't recognize or run off of these. Rename the Config.sys file in the root directly to ConfigOLD.sys. See if the machine will boot without it for now. Any release of NT should be able to. If you work out for sure that the Config.sys file is faulty, you can go in with your text editor, and troubleshoot it. You will need the base knowledge to work in this file. Jerry G. ======== ...

[News] Breaking Evil Myths: Linux Users Can't Play; Can't Run Windows Applications
Because penguins need to play too. ,----[ Quote ] | The Windows camp have a lot of great games to play and a popular | misconception is that Linux is lacking in games. That is not true. | There are literally thousands of games for Linux. In fact a lot of | them have been ported to Windows too. | | [...] | | There are both free and commercial games available. Some of the best | ones I really like are America's Army, Tremulous and Enemy Territory. `---- http://blogs.ittoolbox.com/linux/locutus/archives/because-penguins-need-to-play-too-14767 Run Windows Apps on Linux using 2X ApplicationServer ,----[ Quote ] | 2X ApplicationServer is a useful solution for those who still need access | to some Windows only apps, but prefer to work in Linux. `---- http://linuxappfinder.com/blog/run_windows_apps_on_linux_using_2x_applicationserver Related: LinuxGamePublishing announces X3: Reunion ,----[ Quote ] | The announcement was made during LinuxGames.coms' latest(7th) | podcast, and said to be about 80% completed. `---- http://www.linux-gamers.net/modules/news/article.php?storyid=1914 TO: Crossfire 1.5 released ,----[ Quote ] | Inspired by TacticalOps, TO: Crossfire is a game based on Epic's | awardwinning UnrealEngine and throws you into the life-and-death | world of counterterrorism. `---- http://www.linux-gamers.net/modules/news/article.php?storyid=1913 Supergamer LiveDVD - Gaming on Linux hits new levels ,----[ Quote ] | SuperGamer is a modified version...

Can I use LabVIEW to load data directly into system memory? The serial card I'm using isn't supported by NI nor does VISA recognize it. I'm using a Win32 function to read the data from the card
Can I use LabVIEW to load data directly into system memory from a VI? The serial card I'm using isn't supported by NI nor does VISA recognize it. I'm using a&nbsp;Call Library&nbsp;function to read the data from the card and now I want it to go directly to system memory. The data is being received at 1Mbps. &nbsp; Thanks 1.You will most likely crash your system trying to write meg's/sec of data to system memory. LabVIEW has it's own memory manager and manages data for you. If you getting data to LabVIEW, I hope for the processinfg purposes. You didn't menti...

GPIB instruments connected through Agilent USB/GPIB Interface can bee seen in MAX but can't communicate in labview
I have an Agilent 82357B USB/GPIB Interface connected to my computer.&nbsp; Attached to that, I have two lock-in amplifiers (an SR830, and an SR 850).&nbsp; I would like to be able to communicate with them through GPIB. I have downloaded and installed the software for the Agilent device (Agilent IO Control), and I can see the interface and the two devices in that software.&nbsp; Here's what is configured in this software, that I can see: - The VISA interface ID is GPIB0, and its address is 0 - The VISA addresses of the devices are GPIB0::4::INSTR and GPIB::12::INSTR, and the GPIB addresses are 4 and 12 In Measerment and Automation Explorer (MAX), I made sure that the Passport for Tulip box was checked.&nbsp; Once it was, I could see the devices in the Configuration window under Devices and Interfaces -&gt; Miscellaneous VISA Resources.&nbsp; There, I see GPIB0::INTFC, GPIB0::4::INSTR and GPIB::12::INSTR. I can right click on either of the instruments, and "Open VISA Test Panel" where I am successfully able to send commands and read from both devices. HOWEVER, when I am running an actual LabView program, I am unable to communicate with the devices.&nbsp; For example, when I try to communicate to the devices through VISA, using the 'Basic Serial Write and Read.vi' (while VISA Resource Name is GPIB0::12::INSTR), I get an error: Error -1073807331 occurred at Property Node (arg 2) in VISA Configure Serial Port (Instr)...

Can't connect to Windows printer
Hi, I just got a MacPro and have successfully connected it to my wired home network, all Windows XP computers. I have a Brother Laser printer connected by USB cable to one of the PC computers. I can successfully use the printer from any of the Windows computers on the network. However, my MacPro does not "see" the printer when I use the Printer Setup utility. It sees the computers on the network, but not the printer connected to the computer. I have tried all of the suggestions on the Apple Website that explain how to connect to a Network Printer, but none of these steps work. I h...

Client can't connect to the default port, but can connect to other ports
I am not able to connect to the sshd running on default port, but if I run a new sshd at a specific port, I can connect to it. Here are debug outputs from the two calls. syslogs don't show anything either. Can someone please help me solve this problem. ================= ps -ef ================= [namit@namit-pc ~/.ssh]$ ps -ef | grep sshd root 5114 1 0 Aug12 ? 00:00:05 /usr/sbin/sshd root 19131 1 0 Aug17 ? 00:00:00 /usr/sbin/sshd -p 10111 namit 30922 19148 0 09:52 pts/6 00:00:00 grep sshd [namit@namit-pc ~/.ssh]$ ================= Default port ================= [namit@namit-pc ~/.ssh]$ ssh -v localhost OpenSSH_3.6.1p2, SSH protocols 1.5/2.0, OpenSSL 0x0090701f debug1: Reading configuration data /etc/ssh/ssh_config debug1: Applying options for * debug1: Rhosts Authentication disabled, originating port will not be trusted. debug1: Connecting to localhost [127.0.0.1] port 22. debug1: Connection established. debug1: identity file /home/namit/.ssh/identity type -1 debug1: identity file /home/namit/.ssh/id_rsa type -1 debug1: identity file /home/namit/.ssh/id_dsa type 2 debug1: Remote protocol version 1.99, remote software version OpenSSH_3.6.1p2 debug1: match: OpenSSH_3.6.1p2 pat OpenSSH* debug1: Enabling compatibility mode for protocol 2.0 debug1: Local version string SSH-2.0-OpenSSH_3.6.1p2 debug1: SSH2_MSG_KEXINIT sent debug1: SSH2_MSG_KEXINIT received debug1: kex: server->client aes128-cbc hmac-md5 none debug1: kex: client->s...

Can't get 'CONNECT' response
I have an NEC laptop with an AGERE modem. I have a comms program which requires a CONNECT response after connecting to a remote modem. The modem dials and connects correctly but there is no response string. Have tried ATQ0, ATV1 but the modem still does not respond. Any ideas welcome! Thanks, Arthur "Arthur Richards" <fake@address.com.au> wrote in message news:3f946e42$1@dnews.tpgi.com.au... > I have an NEC laptop with an AGERE modem. > > I have a comms program which requires a CONNECT response after connecting to > a remote modem. The mode...

can't import System.Windows.Forms
I've tried in VS .net Architect and VS 2003, using framework 1.1. anyone know why this would happen?? TIA russellwesthaven@gmail.com's wild thoughts were released on 13 Apr 2005 09:05:25 -0700 bearing the following fruit: > I've tried in VS .net Architect and VS 2003, using framework 1.1. >anyone know why this would happen?? > Dunno, we use VB6. Try one of the 'dotnet' groups for .Net related question. Jan Hyde (VB MVP) -- Toothache: The pain that drives you to extraction. (Goeff Tibballs) [Abolish the TV Licence - http://www.tvlicensing.biz/] ...

Can't make layered window visible
I am writing a program that creates a layered window, and I am unable to make the layered window visible on the screen. If I remove the code related to layering the window shows up just fine. What am I doing wrong? The entire source code for the program is as follows: #include <windows.h> namespace { bool ClassRegistered(const char* pszClass, WNDCLASSEX* pWndClass); int MessageLoop(); LRESULT WINAPI WinProc(HWND hWnd, UINT nMsg, WPARAM wParam, LPARAM lParam); } int WINAPI WinMain(HINSTANCE, HINSTANCE, LPSTR, int nCmdShow) { char szClassName[] = "Layered...

Can't connect to Windows share from Panther
This worked fine in Jaguar, but now fails in Panther. I choose, cmd-K, put in smb://servername/share, click OK and then either the attempt just times out with an error -36 or I get bad username or password. Any ideas? TIA -- "My Break-Dancing days are over, but there's always the Funky Chicken" --The Full Monty Lorenzo Thurman wrote: > This worked fine in Jaguar, but now fails in Panther. I choose, cmd-K, > put in smb://servername/share, click OK and then either the attempt just > times out with an error -36 or I get bad username or password. Any ideas? > TIA &...

Can't connect laptop to Windows network
Hi all, I hope that someone will be able to help me. I have a 6 month old Dell Latitude D610 running Windows XP that I want to connect to a small office (Windows server 2003) network. There is an earlier connection on the laptop for the Internet over a home broadband system but I deleted this, as we will not be using that connection again. When I run the new Network wizard I get a local area connection that connects at 10 mbs but I cannot access anything, but in the "Local Area Status, support" tab, its states that Windows did not detect any problems. Running the &quo...

py2exe service doesn't work, can't connect to service controller ?
I'm trying to get a simple service to work with py2exe and python 2.3 I get this error when I start it (after registering it) The description for Event ID ( 240 ) in Source ( UMXWIN32SVC ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. The following information is part of the event: 1063, The service process could not connect to the service controller.. I then tried the sample MyService and I get the same problem. After building it, I then register it then try to start it, but it f...

Can't connect to Express 10g 'homepage'
(I hope this is the right ng for this post... if not please advise). I'm a developer who uses MySQL but thought I'd try the new Oracle Express. The install went ok on Debian testing but when I try to get to: localhost:8080/apex in FireFox I get a 'connection refused' pop-up. The lsnrctl command works ok. I do have Apache2 running but that looks at port 80 so there should be no conflict. I can get to localhost:631 for cups without issue. If anyone has any suggestions I'm all ears. If not, I'll just give up the ghost and go back to my old stand-by. Thanks guys, A...

Can't connect to internet with Windows XP Pro
Hello, I'm having trouble connecting to the internet through a cable connection with Windows XP Professional. The computer dual boots with Windows and Linux, and Linux is able to get on the internet, but Windows is not. If I type ipconfig /renew, I get "An error occured while renewing interface Local Area Connection: Access is denied." Right now, Windows is set on automatically obtaining an IP. I think I'm using the exact same settings as my previous computer (basically, no changes from defaults). The only reasonable differences that I can think of is that ...

Psion 5mx can't connect to Windows XP
Hi there, I just bought a Toshiba Satellite with XP preinstalled on it and I am having a lot of problems connecting my PSION 5mx to it. I have made sure the COM ports are the same and downloaded the latest version of psiwin 2.3.3... It still doesn`t work ... What are my options ? - has anyone successfully managed to connect to an XP machine ? - are there similar problems with Windows 2000 ? Thanks SB "SB" <bazins@hotmail.com> wrote in message news:9P7cb.5942$yD1.904307@news20.bellglobal.com... > I just bought a Toshiba Satellite with XP preinstalled on it and I am having > a lot of problems connecting my PSION 5mx to it. I have made sure the COM > ports are the same and downloaded the latest version of psiwin 2.3.3... It > still doesn`t work ... Did you install 2.3.3 into a "clean" machine or had you previously installed an earlier version of PsiWin? If an earlier version had been installed, you should have run the "registry cleaner" after uninstalling it and before installing 2.3.3 If necessary, uninstall 2.3.3, run the reg cleaner and reinstall 2.3.3 - the reg cleaner can be downloaded from the "Series 5(mx)" page of my website. It's the last item on that page. > > - has anyone successfully managed to connect to an XP machine ? > - are there similar problems with Windows 2000 ? PsiWin 2.3.3 installed into a clean 2000 or XP is normally very reliable,...

Cisco 1811 K9- VPN clients can connect, but can't connect or ping to computers
I have an 1811 that I use as a firewall. Last Friday I configured a site to site VPN for a vendor to do offsite backups. Ever since then, remote users have reported that they successfully connect their VPN clients, but all traffic (email, remote desktop) is denied. Any ideas? On Jan 30, 3:30=A0pm, Pappy <sodapopsa...@gmail.com> wrote: > I have an 1811 that I use as a firewall. =A0Last Friday I configured a > site to site VPN for a vendor to do offsite backups. =A0Ever since then, > remote users have reported that they successfully connect their VPN > clients, but all traf...

Can't connect to Domain Controller in Windows 2000 server
Here is my network setup: A wireless Access Point that acts as DHCP and assigns all my laptops dynamic IPs. It assigns the server a static ip address (192.168.2.50). Initially all my computers had a workgroup called something. Now the server has domain xyz.com. From one of my laptops I can ping the server and vice versa. However, when I try to change this laptop's workgroup to a domain (xyz.com) I get the following error: "A domain controller for the domain xyz.com could not be contacted. Note: This information is intended for a network administrator. If you are not your network&...

Can't connect to Domain Controller in Windows 2000 server
Here is my network setup: A wireless Access Point that acts as DHCP and assigns all my laptops dynamic IPs. It assigns the server a static ip address (192.168.2.50). Initially all my computers had a workgroup called something. Now the server has domain xyz.com. From one of my laptops I can ping the server and vice versa. However, when I try to change this laptop's workgroup to a domain (xyz.com) I get the following error: "A domain controller for the domain xyz.com could not be contacted. Note: This information is intended for a network administrator. If you are not your network&...

can't run system commands in SAS/CONNECT to unix
Hi there, I'm running SAS/Connect from my Windows XP PC to unix for the first time, and I've so far been unable to run some basic unix system commands from within my sas job. Please tell me this is possible, yes? I'm getting the following warning in my log file, and the system command is simply ignored. WARNING: Shell escape is not valid in this SAS session. I've tried to do this 3 different ways, all with no success: 1. x cd /dir3; 2. %SYSEXEC(cd /dir3); 3. data _null_; call system("cd /dir3"); run; Can anybody please tell me what I'm doing wrong? thanks m...

Can't ping or see systems after Netscreen client connects
Hello, We have a laptop that can VPN into a Netscreen server (not ours) using a Netscreen client when the laptop is used at home on a DSL line. However, if I bring the computer into the office and put it behind our firewall (Sonicwall PRO) we can log into the Netscreen server and establish a connection, but cannot ping or otherwise connect to the system on the other end of the VPN connection. Any thoughts? Thanks in advance, Jerry JerryK wrote: > Hello, > > We have a laptop that can VPN into a Netscreen server (not ours) using a > Netscreen client when the laptop is used at home on a DSL line. However, > if I bring the computer into the office and put it behind our firewall > (Sonicwall PRO) we can log into the Netscreen server and establish a > connection, but cannot ping or otherwise connect to the system on the > other > end of the VPN connection. Any thoughts? No thought but knowledge. The Sonicwall does NAT which simply destroys IPSec For a deeper unterstanding just take a look at the protocol specification of the IPSec protocol. Wolfgang -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE----- Hash: SHA1 Ditto that thought... NAT does some funky packet reconstruction. Look to the SonicWall log for what is going on, maybe a sniffer to see where the packets die. - -Scott "Wolfgang Kueter" <wolfgang@shconnect.de> wrote in message news:bthom1$4kd$1@news.shlink.de... > JerryK wrote: > > > Hello, > > > > We h...

Web resources about - Why windows layer can't connect to the RT system - comp.lang.labview

Resources last updated: 3/19/2016 9:25:12 AM