f



installing php 4.3.8 onto windows server 2003 with IIS 6 & multiple websites nightmare

I have various small html websites on my windows server 2003 pc, these
function quite happily from directories under D:\websites via ports 81,
8081, 8091, 8082 and of course there is the dafault web site on port 80.

I have installed MySQL 5.0.0 and php 4.3.8, but i can't get them to work for
another website on port 8090.

If I use the command line and go to c:/php and run php -i, I can see the
test_info file information, including the html.

If I try to run it with http://80.177.100.48/test_info.php I get 'CGI
error - The specified CGI application misbehaved by not returning a complete
set of headers'

When I try to run it via http://80.177.100.48:8090/test_info.php I get a
page not found 404 error.

That pc's name is 'webserver', and is connected to the internet via an
internal ADSL card and networked to my main pc called 'whatever'.

On 'whatever' I have a test installation of phpBB2 set up on
http://80.177.100.48:9999/phpBB2/ which works fine and is quite happily
routed via port 9999 through 'webserver' to the 'whatever' root directory
under windows XP pro.

When installing and testing is finished I would like to have this running on
the 'webserver' pc.

Can anyone tell me what I'm doing wrong please?


0
jason5219 (2)
8/21/2004 4:00:04 PM
comp.lang.php 32646 articles. 0 followers. Post Follow

1 Replies
535 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 48

N. B.

I forgot to mention that although I am using DNS and WINS, I'm not currently
using 'Domain Controller/Active Directory' on 2003 as it makes things very
slow with only a 128 mb, 1300 Mhz P4 - though I suppose I could, if
necessary.


0
jason5219 (2)
8/22/2004 12:54:45 PM
Reply:

Similar Artilces:

Coppermine & GD
I had not enabled GD yet, so I reconfigured and recompiled my PHP like so: ./configure --with-apxs=/www/bin/apxs --with-zlib --width-gd make make install I restarted apache, and tested out some GD-related functions and it works fine: // create a 200*200 image $img = imagecreate(200, 200); // allocate some colors $white = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255); $black = imagecolorallocate($img, 0, 0, 0); // draw a black circle imagearc($img, 100, 100, 150, 150, 0, 360, $black); // output image in the browser header("Content-type: image/png"); imagepng($img); // free memory imagedestroy($img); .... however when I try to upload a file to Coppermine Photo Gallery I get the same old: "PHP running on your server does not support the GD image library" Is this a Coppermine issue, or a PHP configuration issue? ...

NEWB question about PHP and IIS 6 on Windows 2003 Server
Hello everyone, I'm relatively new to PHP (about 3 days to be exact) and I figured that an easy way to check my progress was to just run them on IIS6. Well, troubleshooting time has gone up, and very little in the way of work has gotten done. hoping that someone here can steer me in the right direciton. I have installed PHP 4.3.8, and everytime I try and run a php file I receive this message: No input file specified. Your help is greatly appreciated! Glen http://www.visualwin.com/PHP/ "Belisarius" <belisar@cogeco.ca> wrote in message = news:2b80d.33605$%m4.2976511@read2.cgocable.net... > Hello everyone, >=20 > I'm relatively new to PHP (about 3 days to be exact) and I figured = that=20 > an easy way to check my progress was to just run them on IIS6. Well,=20 > troubleshooting time has gone up, and very little in the way of work = has=20 > gotten done. hoping that someone here can steer me in the right = direciton. I=20 > have installed PHP 4.3.8, and everytime I try and run a php file I = receive=20 > this message: No input file specified. >=20 > Your help is greatly appreciated! >=20 > Glen=20 >=20 > I did everything that was on the website prior to posting on here. Went through it again to make sure I didn't overlook anything. still no go... "Newsgroup Poster" <dont.need@my.address.ok> wrote in message news:chs6hh$4pi$1$8302bc10@news.demon.co.uk... http://www.vis...

PHP 4.3.8 Install Problems on Win 2K Server
Hi All, This is my first installation of PHP and I'm stumbling around in the dark. I've also installed MySQL 4.0.20d. So I'm trying to duplicate I already have running on a remote host using the same version of PHP, 4.3.8, except on Apache. I keep getting fatal errors such as "call to undefined function" when I know absolutely that the functions in question are available in this version of PHP. Also, I'm getting this warning: Notice: Use of undefined constant PHPSESSID - assumed 'PHPSESSID' in... Well, I'm clueless. Can anyone give me some advice? I assume I have some incorrect settings in my php.ini file, though I have yet to edit it. I just went with the default installation. BTW, I do have PHPMyAdmin up and running correctly. Thanks! So everyone here is as clueless as me? "Pack Fan" <pack@fan.com> wrote in message news:10j4d9118t88o8a@corp.supernews.com... > Hi All, > > This is my first installation of PHP and I'm stumbling around in the dark. > I've also installed MySQL 4.0.20d. > > So I'm trying to duplicate I already have running on a remote host using the > same version of PHP, 4.3.8, except on Apache. > > I keep getting fatal errors such as "call to undefined function" when I know > absolutely that the functions in question are available in this version of > PHP. > > Also, I'm getting this warning: > Notice: Use of undefined constant P...

Installing php 5.1.4 and Postgresql 8.1.3 on redhat Centos 4.3
I want to upgrade php 4.3.9 and postgresql 7.4.13 on Centos 4.3 to php 5.1.4 and postgresql 8.1.4 using rpms. Has anyone done this? rich wrote: > I want to upgrade php 4.3.9 and postgresql 7.4.13 on Centos 4.3 to php > 5.1.4 and postgresql 8.1.4 using rpms. Has anyone done this? nope, i use debian.. apt makes it a way easier. but just download the rpms, untar gunzip ect then ./configure ..yadda yadda it comes with instructions you know! Flamer. ...

Problem updating PHP 4.3.0 DEV to PHP 4.3.3
Hi! I had Apache 2.0.47 and PHP 4.3.0 DEV running successfully on a W2k Server. For some reason, I couldn't get PHP to read XML-Attributes with the DOM XML -functions. So I thought, it would be time to update PHP to a newer version. So I simply replaces the old php-files with the new ones and of course kept the php.ini. But now, PHP doesn't work anymore. As soon as I request a page with php code, I get a "document contains no data" error after a while. (Apache's error log looks like the excerpt at the end of this message) If I install PHP5, I can't even start Apache...

PGSQL 7.4.8 PHP 4.3.4 & Apache 2.0.49 Segmentation Fault with Client Certs
Hello, Having an issue that is specific to PHP compiled with PGSQL support with versions noted in subject line. I understand that there are many variables to consider here but believe I have narrowed down the Apache Client Cert failures to my PHP/PGSQL build. 1. Apache PHP without PGSQL works as expected using client certificates 2. Apache PHP with PGSQL works fine with standard SSL connections 3 Apache PHP with PGSQL fails with client certificates - no output other than Segmentation faults in the apache error logs as follows: [Wed Nov 30 23:26:57 2005] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec2) [Wed Nov 30 23:26:58 2005] [notice] Apache configured -- resuming normal operations [Wed Nov 30 23:27:05 2005] [notice] child pid 4065 exit signal Segmentation fault (11) [Wed Nov 30 23:27:06 2005] [notice] child pid 4066 exit signal Segmentation fault (11) I also performed same tests on another instance of Apache/PHP/PGSQL which was version 2.0.54 of apache and PHP/PGSQL versions same as subject line with same exact results. Any ideas as to the source of this problem and suggestions for tests/fixes are greatly appreciated. There are no errors in any of the logs other than what I have included so it's very difficult to see what is wrong. All I know for sure is that I am able to reproduce the results on more than one machine. The switch that kills everthing is turning SSLVerifyClient require SSLVerifyDepth 1 on in the apache config...

Pear DB for PHP 4.3.6 & MySQL 3.23.49
Hi! I've had a look through various forums for some advice on getting Pear DB working with my Entropy installation of PHP Version 4.3.6 Most of the topics I found are after the fact, so that's not much use to me. I want run Pear DB under PHP Version 4.3.6 with MySQL Version 3.23.49. At the minute, I'm getting this error from the Pear.php file: Code: Error: DB Error: extension not found I've been to the Pear website and I can't find much there to help me... -- wayne smallman ][ octane interactive Wayne Smallman wrote: > I want run Pear DB under PHP Version 4.3.6 with MySQL Version 3.23.49. Include_path updated from php.ini? ...

PHP, IIS 6, and Windows 2003
I could not get PHP pages to display in IIS 6 with Windows 2003, using the default install of the stable binaries from php.net. Here is the solution I found. The default install registers the .php extension as belonging to c:\php\php.exe. This is correct, but it's faster to use the ISAPI extension. To do this, 1. Open the IIS Management console 2. Expand the server, right click on "Web Sites" and click Properties 3. Open the "ISAPI Filters" foldertab 4. Click Add 5. Enter PHP in the Filter Name box. 6. Click Browse and then Browse to your php4isapi.dll. 6. Click ok -> Apply -> ok .... Once this is completed, your PHP scripts still won't run. The problem is that you have to define and enable PHP as a "Web Service Extension". To do this, 1. Open the IIS Management console 2. Expand the server, and expand the "Web Services Extensions" 3. Click "Add a new Web services Extension" 4. Enter PHP in the Extension Name box. 5. In the required files box, Browse to your php directory and add php4isapi.dll. 6. Click ok -> Apply -> ok Last but not least, You may or may not need to do the following, -Set the extensions path in the php.ini file if you are going to use any extensions , i.e. php_mssql.dll -I had to copy the php4isapi.dll from c:\php\isapi to c:\php, YMMV -Give the webserver user (IUSR_MACHINENAME in most cases) read and execute access to php4isapi.dll and php4ts.dll Good Luck, Ejay Hire EjayHire@ho...

Installing PHP 4.3.8
I am trying to install php 4.3.8 with the following: ../configure --prefix=/usr --sysconfdir=/etc --localstatedir=/var --infodir=/usr/share/info --mandir=/usr/share/man --enable-trasns-sid --enable-cli --disable-debug --with-apxs --with-zlib --with-zlib-dir=/usr --with-jpeg-dir=/usr/local --with-tiff-dir=/usr/local --with-curl --enable-dbx --with-dom --with-zlib-dir=/usr --with-dom-xslt=/usr/local --enable-ftp --with-gd --with-jpeg-dir=/usr/local --with-png-dir=/usr/local --with-zlib-dir=/usr --with-iconv=/usr --with-kerberos=/usr --with-java=/usr --with-ldap=/usr --enable-mbstring --with-mysql=/usr/local/mysql --with-zlib-dir=/usr --with-iodbc=/usr --enable-sockets --enable-wddx --enable-xslt --with-xslt-sablot=/usr/local --with-expat-dir=/usr/local --with-iconv-dir=/usr When I try make I receive the following errors: ld: Undefined symbols: std::terminate() vtable for __cxxabiv1::__class_type_info vtable for __cxxabiv1::__si_class_type_info vtable for __cxxabiv1::__vmi_class_type_info operator delete[](void*) operator delete(void*) operator new[](unsigned long) operator new(unsigned long) ___cxa_pure_virtual ___gxx_personality_v0 make: *** [libs/libphp4.bundle] Error 1 If I remove --enable-xslt --with-xslt-sablot=/usr/local Everything works fine. I am able to install with no problems. Anyone have any ideas why? William Kanoff wrote: > I am trying to install php 4.3.8 with the following: > > ./configure > --prefix=/usr > --sysc...

Install Express Server 6.3.4 (8.1.7 / RedHat 7.3) problem
Hi, Having trouble installing Oracle Express Server. During the install, it stops at 57% complete while copying DSBATCH.inf. Any ideas? TIA Steve ...

SunONE 6.1 / PHP 4.3.8 / Solaris 8 -> _db_return_ errors in log files
Hi, we have a server which has lots of errors of this type: [09/Nov/2004:15:19:21] info (25982): CORE3261: Crash occurred in NSAPI SAF php4_execute [09/Nov/2004:15:19:21] info (25982): CORE3262: Crash occurred in function _db_return_ from module /sunone/bin/libphp4.so [09/Nov/2004:15:19:21] failure ( 1091): CORE3107: Child process closed admin channel We are running SunONE 6.1 (formely iPlanet) on a Solaris 8 server with PHP 4.3.8 (but this problem was appearing from 4.3.3). We can't seem to find a pattern to make these lines appear in the logs... Someone knows something about this? Thanks! Christian ...

Mysql 4.1.0 & PHP 4.3.3
Hello, I'm trying to set up a local WAMP environment. But when I test to connect to mysql from PHP(4.3.3) I get an error: 'Client does not support authentication protocol requested by server. Consider upgrading MySQL client ' Does anyone know if it exists any PHP connection support for Mysql 4.1.0 or do I have to downgrade mysql? erzon <erx@k.q> wrote: > I'm trying to set up a local WAMP environment. But when I test to > connect to mysql from PHP(4.3.3) I get an error: > > 'Client does not support authentication protocol requested by > s...

Apache 2.0.4.6 (Win) PHP 4.3.4.4
Hello there, We have PHP ver 4.3.4.4 working off Apache server version 2.0.4.6. My developer has developed a bunch of basic web pages which interact with the SQL Server 2000. We exposed the web application to the outside world though port 80 and the server crashed all of a sudden the very next day. Are there any security vulneribities with PHP ver 4.3.4.4 and Apache server version 2.0.4.6.which I need to be aware off. My developer is reluctant to upgrade the server to new version of apache and php. Any suggestion, help or pointer in the right direction will be appreciated. Thanks, anup...

Apache 2.0.4.6 (Win) PHP 4.3.4.4
Hello there, We have PHP ver 4.3.4.4 working off Apache server version 2.0.4.6. My developer has developed a bunch of basic web pages which interact with the SQL Server 2000. We exposed the web application to the outside world though port 80 and the server crashed all of a sudden the very next day. Are there any security vulneribities with PHP ver 4.3.4.4 and Apache server version 2.0.4.6.which I need to be aware off. My developer is reluctant to upgrade the server to new version of apache and php. Any suggestion, help or pointer in the right direction will be appreciated. Thanks, anup...

Multiple Domains; 1 Server; 1 PHP Install; Only One Domain Has A Working PHP; WHY??????
I am going crazy. This has been a problem now for over a year and I have yet to figure out what is causing it. I have a single server that is running multiple domains. For this example I will list four domains all of which have the phpinfo.php file in their root directories. However, only one of them has working PHP. What am I doing wrong? http://www.lyricvault.com/phpinfo.php http://www.paynephotos.com/phpinfo.php http://www.brentdavidpayne.com/phpinfo.php http://www.brentdavidenterprises.com/phpinfo.php http://www.lyricvault.com http://www.paynephotos.com http://www.brentdavidpayne.com http://www.brentdavidenterprises.com If you check the root of each site, you will see that each of them are functional (paynephotos is barely functional but it at least as the single line of code). Please someone help me. Note: I am not a programmer but I am trying. ;-) Thanks, Brent David Payne Frustrated PHP User BDE Consulting wrote: > I am going crazy. This has been a problem now for over a year and I > have yet to figure out what is causing it. > > I have a single server that is running multiple domains. For this > example I will list four domains all of which have the phpinfo.php > file in their root directories. However, only one of them has working > PHP. What am I doing wrong? > > http://www.lyricvault.com/phpinfo.php > http://www.paynephotos.com/phpinfo.php > http://www.brentdavidpayne.com/phpinfo.php > http://www.brentdaviden...

Apache 2.0.48 & php 4.3.4 & AIX
Anyone has working apache 2.0.48 & php 4.3.4 on Aix? In afirmative case could you tell me what configure parameters has you used ? Thanks. ...

& # 4 0 ; & # 4 4 3 0 5 ; & # 4 4 2 5 6 ; & # 4 1 ;@��������� ARS���� �����ؿ�@(����)
<HTML> <HEAD> <META content="text/html; charset=ks_c_5601-1987" http-equiv=Content-Type> <STYLE> p, font, span { line-height:120%; margin-top:0; margin-bottom:0; }</STYLE> </HEAD><BODY> <table border="1" width="629" bordercolor="#cccccc" bordercolorlight="#cccccc"> <tr> <td width="619" height="67"> <p align="center"><font face="����"><span style="FONT-SIZE: 11pt"></span></font></p...

& # 4 0 ; & # 4 4 3 0 5 ; & # 4 4 2 5 6 ; & # 4 1 ;��������� ARS���� �����ؿ�(����)
<HTML> <HEAD> <META content="text/html; charset=ks_c_5601-1987" http-equiv=Content-Type> <STYLE> p, font, span { line-height:120%; margin-top:0; margin-bottom:0; }</STYLE> </HEAD><BODY> <TABLE borderColor=#cccccc width=629 borderColorLight=#cccccc border=1> <TBODY> <TR> <TD width=619 height=67> <P align=center><FONT face=����><SPAN style="FONT-SIZE: 11pt"><IMG src="http://www.ezbizi.com/ezbizi/home_img/daechul_01.gif"></SPAN></FONT></P>&l...

Is Apache Needed w/IIS (Windows 2003) for PHP Install
I am a newbie when it comes to installing PHP. The install seemed direct and pretty simple. I've installed the latest build of PHP along with checking to see if my IIS settings are correct. I've also given permissions to my php.ini file for "Everyone" yet when I try to view a .php file in my browser, the page does not come up. http://www.fusicology.com/info.php or http://www.fusicology.com/test.php are not appearing. Any ideas what I am doing wrong? Nina On 31 Mar, 14:58, Nina Morena <ninamor...@gmail.com> wrote: > I am a newbie when it comes to installing PHP. The install seemed > direct and pretty simple. I've installed the latest build of PHP along > with checking to see if my IIS settings are correct. I've also given > permissions to my php.ini file for "Everyone" yet when I try to view > a .php file in my browser, the page does not come up. > > http://www.fusicology.com/info.phporhttp://www.fusicology.com/test.php > are not appearing. > > Any ideas what I am doing wrong? > > Nina It's not "needed" as you can serve and parse php using IIS. However, I prefer to install WAMP5 and use that instead of IIS. On Mar 31, 11:07=A0am, Captain Paralytic <paul_laut...@yahoo.com> wrote: > On 31 Mar, 14:58, Nina Morena <ninamor...@gmail.com> wrote: > > > I am a newbie when it comes to installing PHP. =A0The install seemed > > direct and pretty simple. I'...

installed php-4.3.3RC1 on Suse 8.2
I have installed php-4.3.3RC1 on Suse 8.2, and everything went fine even the make install, but I do not see the new version in yast2 software packages, it still has the old version 4.3.1 any ideas ? is there another step I need to take, how do I check what is really installed ? ps apache is 2.0.46 and mysql is 4.1.0 "Randell D." <you.can.email.me.at.randelld@yahoo.com> wrote in message news:<6EjNa.354682$3C2.9686691@news3.calgary.shaw.ca>... > "michael newport" <michaelnewport@yahoo.com> wrote in message > news:63b202d.0307040206.4241f281@posting....

Need Help Installing ImageMagick on Windows IIS 6.0 with PHP
Can someone help me install ImageMagic on a Windows 2003 Small Business Server running PHP 5.2.5 and IIS 6.0? This has been driving me crazy all day. I have downloaded php_imagick.dll from the php4win.pecl.php.net site and copied it to my standard extentions directory. I have successfully installed the static 8-bit version of ImageMagick from their site. (ImageMagick works fine from the command line.) I have also added an extension=php_imagick.dll line to my php.ini file and restarted IIS services. No matter what I do, when IIS restarts I get a message saying that it is unable to load the extension. Any ideas? I have searched the Web for a solution, but to no avail. Thanks! Tony ...

Php webservice extensions on IIS, IIS returns 404 on php #4
Hi, I'm trying to get the PHP isapi filter to work on IIS. as per the manual http://php.net/manual/en/install.windows.iis.php I have done the following: "# If you don't want to perform HTTP Authentication using PHP, you can (and should) skip this step. Under ISAPI Filters, add a new ISAPI filter. Use PHP as the filter name, and supply a path to the php4isapi.dll / php5isapi.dll. # Under 'Home Directory', 'Virtual Directory', or 'Directory', do the following: # Change the Execute Permissions to 'Scripts only' " and then "Click on the 'Configuration' button, and choose the Application Mappings tab. Click Add and set the Executable path to the appropriate ISAPI DLL. An example PHP 5 value is: C:\php\php5isapi.dll Supply .php as the extension. Leave 'Method exclusions' blank, and check the 'Script engine' checkbox. Now, click OK a few times." That seems to already be done. "# Stop IIS completely (NET STOP iisadmin) # Start IIS again (NET START w3svc) " have done so several times by now "With IIS 6 (2003 Server), open up the IIS Manager, go to Web Service Extensions, choose "Add a new Web service extension", enter in a name such as PHP, choose the Add button and for the value browse to either the ISAPI file (php4isapi.dll or php5isapi.dll) or CGI (php.exe or php- cgi.exe) then check "Set extension status to Allowed" and click OK." since I have IIS 6 ...

Php webservice extensions on IIS, IIS returns 404 on php #3
Hello, I have but one in life. Miss Catherine thanked Macon, and we went into his room, which was furnished as an office, with books, papers, tin boxes, and so forth. Don't mind what Vaninadh says, good gentlemen! What must be done, said Frapples, is this. But never mind her. Of the Inner Temple, I believe? said Miss Clarissa, again glancing at my letter. Oh, very much so! But I wish you'd call me Uriah, if you please. So, with a great weight taken off my mind, I turned into a by-street that was the nearest way to school, and felt, upon the whole, relieved that they were gone; though I still liked them very much, nevertheless. 'A fraud on the Bank of England? I asked. His picture, as a boy, was there. What do you say? To the system? inquired Frapples, looking grave. -rgds, Elisabeth ...

<a href="target.php?link=value"> no longer works in PHP 4.3.6
RH9, Apache 2.0.49, php 4.3.6 been away from php for about 2 years and this way used to work, still does in older php versions, now it doesn't. is there a reason for this? a work around? Thanx in Advance!! On 27 May 2004 22:12:28 -0700, chingayou@yahoo.com (c) wrote: >RH9, Apache 2.0.49, php 4.3.6 >been away from php for about 2 years and >this way used to work, still does in older php versions, now it doesn't. >is there a reason for this? a work around? > >Thanx in Advance!! be more specific, because that should work... :D Shane Lahey <s.lahey@roadrunner.nf.net> wrote in news:56mdb0l6d881v41mj09jrfj2f7c2ul08ql@4ax.com: > be more specific, because that should work... :D perhaps hes means about getting the variables... before $_GET was around? Theo wrote: > Shane Lahey <s.lahey@roadrunner.nf.net> wrote in > news:56mdb0l6d881v41mj09jrfj2f7c2ul08ql@4ax.com: > >> be more specific, because that should work... :D > > perhaps hes means about getting the variables... before $_GET was > around? Actually, he has problems with register_globals. Berislav -- If the Internet is a Marx Brothers movie, and Web, e-mail, and IRC are Groucho, Chico, and Harpo, then Usenet is Zeppo. Berislav Lopac wrote: > Theo wrote: > >>Shane Lahey <s.lahey@roadrunner.nf.net> wrote in >>news:56mdb0l6d881v41mj09jrfj2f7c2ul08ql@4ax.com: >> >> >>>be more specific, because that should work...

Web resources about - installing php 4.3.8 onto windows server 2003 with IIS 6 & multiple websites nightmare - comp.lang.php

Help:Installing Japanese character sets - Wikipedia, the free encyclopedia
This help page will help you install Japanese character sets so that your computer will display them properly on the internet in your web browser ...

Earn Free Facebook Credits For Installing Apps — Of Course, There’s A Catch
This looks pretty cool at first: Earn free Facebook Credits for installing applications on your iPhone or Android device. AppDog offers this ...

Installing solar panels - Flickr - Photo Sharing!
Solar panels are lifted into place.

Installing Afterglow AX.1 Wired XBOX 360 Controller on Lion/Mountain Lion 10.7.3+ - YouTube
I finally managed to install an Afterglow AX.1 (Wired XBOX Controller) and make it work on Lion 10.7.3 with TattiBogle 0.08. This tutorial works ...

Fatal unit fire: Builder Ray Finianos reduced height of building to avoid installing fire sprinklers ...
The builder of&nbsp;a south-west Sydney unit block where a young woman plunged to her death during a ferocious fire told a certifier to reduce ...

Ballarat man accused of installing spy cameras in ex-wife's house
A man accused of concealing surveillance cameras in skirting boards at his ex-wife's home also allegedly attached a GPS tracker to her car, a ...

Iran installing new nuclear equipment
Sky News is Australia's leader in 24-hour news. Iran has begun installing next-generation equipment at one of its main nuclear plants, a new ...

Rentasaur Installing 'Spyware' On Rental Laptops
An Australian business that rents out computers is installing software that in the US has been used to spy on users, including taking webcam ...

Gillard defends installing Slipper
BBC News Gillard defends installing Slipper Sydney Morning Herald Prime Minister Julia Gillard has defended her decision to install Peter ...

CSIRO says installing solar panels on roofs of businesses could take pressure off the electricity grid ...
Installing more solar panels on the roofs of businesses would help Australia's energy grid cope with increased demand.

Resources last updated: 3/24/2016 3:44:46 AM