f



Error: krb5_set_password_using_ccache failed (Cannot contact any KDC for requested realm)

Hi All,

I am having a problem getting a fresh Centos 6.2 machine to join our AD
domain.

I have installed a base machine with minimal server profile in centos.

Its running the krb5-workstation that comes with centos
krb5-workstation-1.9-22.el6_2.1.x86_64.

We are running a windows 2008 r2 AD cluster with windows 7 and windows
xp clients.

Long term is to get this working for squid authentication.


klist:

[root@squid-k net]# klist
Ticket cache: FILE:/tmp/krb5cc_0
Default principal: asdwyer@OURCOMPANY.EXAMPLE

Valid starting     Expires            Service principal
03/08/12 14:56:01  03/09/12 00:56:03
krbtgt/OURCOMPANY.EXAMPLE@OURCOMPANY.EXAMPLE
	renew until 03/15/12 14:56:01

Setup krb5.conf with:

[logging]
 default = FILE:/var/log/krb5libs.log
 kdc = FILE:/var/log/krb5kdc.log
 admin_server = FILE:/var/log/kadmind.log

[libdefaults]
 default_realm = OURCOMPANY.EXAMPLE
 dns_lookup_realm = false
 dns_lookup_kdc = false
 ticket_lifetime = 24h
 renew_lifetime = 7d
 forwardable = true

[realms]
 OURCOMPANY.EXAMPLE = {
  kdc = dc-hbt-01.ourcompany.example
  kdc = dc-hbt-02.ourcompany.example
  admin_server = dc-hbt-01.ourcompany.example
 }

[domain_realm]
 .ourcompany.example = OURCOMPANY.EXAMPLE
 ourcompany.example = OURCOMPANY.EXAMPLE

When i run msktutil:

[root@squid-k ~]# msktutil -c -b "CN=COMPUTERS" -s
HTTP/squid-k.ourcompany.example -k /etc/squid/PROXY.keytab
--computer-name SQUIDPROXY-K --upn HTTP/squid-k.ourcompany.example
--server dc-hbt-01.ourcompany.example --verbose
 -- init_password: Wiping the computer password structure
 -- create_fake_krb5_conf: Created a fake krb5.conf
file: /tmp/.msktkrb5.conf-RCR88x
 -- reload: Reloading Kerberos Context
 -- finalize_exec: SAM Account Name is: SQUIDPROXY-K$
 -- try_machine_keytab_princ: Trying to authenticate for SQUIDPROXY-K$
from local keytab...
 -- try_machine_keytab_princ: Error: krb5_get_init_creds_keytab failed
(Client not found in Kerberos database)
 -- try_machine_keytab_princ: Authentication with keytab failed
 -- try_machine_keytab_princ: Trying to authenticate for
host/squid-k.ourcompany.example from local keytab...
 -- try_machine_keytab_princ: Error: krb5_get_init_creds_keytab failed
(Client not found in Kerberos database)
 -- try_machine_keytab_princ: Authentication with keytab failed
 -- try_machine_password: Trying to authenticate for SQUIDPROXY-K$ with
password.
 -- try_machine_password: Error: krb5_get_init_creds_keytab failed
(Client not found in Kerberos database)
 -- try_machine_password: Authentication with password failed
 -- try_user_creds: Checking if default ticket cache has tickets...
 -- finalize_exec: Authenticated using method 4

 -- ldap_connect: Connecting to LDAP server:
dc-hbt-01.ourcompany.example try_tls=YES
 -- ldap_connect: Connecting to LDAP server:
dc-hbt-01.ourcompany.example try_tls=NO
SASL/GSSAPI authentication started
SASL username: asdwyer@OURCOMPANY.EXAMPLE
SASL SSF: 56
SASL data security layer installed.
 -- ldap_connect: LDAP_OPT_X_SASL_SSF=56

 -- ldap_get_base_dn: Determining default LDAP base:
dc=OURCOMPANY,dc=EXAMPLE
 -- init_password: Wiping the computer password structure
 -- generate_new_password: Generating a new, random password for the
computer account
 -- generate_new_password:  Characters read from /dev/udandom = 74
 -- ldap_check_account: Checking that a computer account for
SQUIDPROXY-K$ exists
 -- ldap_check_account: Computer account not found, create the account

No computer account for SQUIDPROXY-K found, creating a new one.
dn: cn=SQUIDPROXY-K,CN=COMPUTERS,dc=OURCOMPANY,dc=EXAMPLE
 -- ldap_check_account_strings: Inspecting (and updating) computer
account attributes
 -- ldap_simple_set_attr: Calling ldap_modify_ext_s to set dNSHostName
to squid-k.ourcompany.example
 -- ldap_simple_set_attr: Calling ldap_modify_ext_s to set
userPrincipalName to HTTP/squid-k.ourcompany.example@OURCOMPANY.EXAMPLE
 -- ldap_set_supportedEncryptionTypes: DEE
dn=cn=SQUIDPROXY-K,CN=COMPUTERS,dc=OURCOMPANY,dc=EXAMPLE old=7 new=28

 -- ldap_simple_set_attr: Calling ldap_modify_ext_s to set
msDs-supportedEncryptionTypes to 28
 -- ldap_set_userAccountControl_flag: Setting userAccountControl bit at
0x200000 to 0x0
 -- ldap_set_userAccountControl_flag:  userAccountControl not changed
0x1000

 -- set_password: Attempting to reset computer's password
 -- set_password: Try change password using user's ticket cache

 -- ldap_get_pwdLastSet: pwdLastSet is 0
Error: krb5_set_password_using_ccache failed (Cannot contact any KDC for
requested realm)
Error: set_password failed
 -- ~msktutil_exec: Destroying msktutil_exec
 -- ldap_cleanup: Disconnecting from LDAP server
 -- init_password: Wiping the computer password structure
 -- ~KRB5Context: Destroying Kerberos Context



0
mail2326 (10)
3/8/2012 4:38:17 AM
comp.protocols.kerberos 5541 articles. 1 followers. jwinius (31) is leader. Post Follow

0 Replies
791 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 2

Reply:

Similar Artilces:

AD KDC - msktutil
Hi, I have this error (see subject) when using msktutil. Any idea what's wrong with my setup? (I've replaced hostnames and OU structure) /etc/krb5.conf (part) ========== [libdefaults] default_realm = EXAMPLE.ORG dns_lookup_realm = false dns_lookup_kdc = true ticket_lifetime = 24h renew_lifetime = 7d forwardable = true [realms] EXAMPLE.ORG = { default_domain = msnet.railb.be kdc = ictdc01.example.org admin_server = ictdc01.example.org admin_keytab = FILE:/etc/krb5.keytab } [domain_realm] .example.org = EXAMPLE.ORG example.org = EXAMPLE.ORG msktutil --create -h tstweb01 -b "OU=Linux Servers" --server ictdc01 -- verbose -- init_password: Wiping the computer password structure -- get_default_keytab: Obtaining the default keytab name: FILE:/etc/ krb5.keytab -- create_fake_krb5_conf: Created a fake krb5.conf file: / tmp/.msktkrb5.conf-fbUui1 -- reload: Reloading Kerberos Context -- get_short_hostname: Determined short hostname: tstweb01 -- finalize_exec: SAM Account Name is: tstweb01$ -- try_machine_keytab_princ: Trying to authenticate for tstweb01$ from local keytab... -- try_machine_keytab_princ: Error: krb5_get_init_creds_keytab failed (No such file or directory) -- try_machine_keytab_princ: Authentication with keytab failed -- try_machine_keytab_princ: Trying to authenticate for host/ tstweb01.example.org from local keytab... -- try_machine_keytab_princ: Error: krb5_get_init_creds_keytab failed (Client not found in Kerberos ...

Cannot contact any KDC for requested realm (error 156)
Hi, I am new to Kerberos. I have set up the Kerberos server on a Linux box. The KDC and Kadmin deamons are running. I have also downloaded Kerberos for Windows on another machine running Windows XP and am trying to login to the KDC and get tickets using Leash. But when I try to login I get the following error message Cannot contact any KDC for requested realm (error 156) Can somebody please help me with the problem. Thanks, Dominic ________________________________________________ Kerberos mailing list Kerberos@mit.edu https://mailman.mit.edu/mailman/listinfo/kerberos Did y...

Cannot contact any KDC for the requested realm
Hi, I'm having trouble with the kerberos server again... When I request a tgt or something for the first time it always gives me the "Cannot contact any KDC for the requested realm", but if i make the same request again (after a sec), all is fine. Do you know of anything that can cause this? Thanks. You do not have a REALM entry in your krb5.conf file for the realm you are attempting to contact, so DNS is being used. But the local DNS server does not have the data and must propagate a query. The network has a long propagation delay and therefore the Kerberos client times o...

Help: Cannot contact any KDC for requested realm
Hi, I use mod_auth_kerb in Apache for SSO. Here's auth_kerb.conf contents. LoadModule auth_kerb_module modules/mod_auth_kerb.so <Location /opendcim> SSLRequireSSL AuthType Kerberos AuthName "Kerberos Login" KrbMethodNegotiate On KrbMethodK5Passwd On KrbAuthRealms FOOBAR.COM KrbVerifyKDC On Krb5KeyTab /etc/httpd/HTTP-ibm-x3250m3-2.foobar.com.keytab require valid-user </Location> And here's /etc/krb5.conf: [logging] default = FILE:/var/log/krb5libs.log kdc = FILE:/var/log/krb5kdc.log admin_server = FILE:/var/log/kadmind.log [libdefaults] default_realm = FOOBAR.COM dns_lookup_realm = false dns_lookup_kdc = false ticket_lifetime = 24h forwardable = yes [realms] FOOBAR.COM = { kdc = kerberos.foobar.com:88 admin_server = kerberos.foobar.com:749 } [domain_realm] foobar.com = FOOBAR.COM .foobar.com = FOOBAR.COM [appdefaults] pam = { debug = false ticket_lifetime = 36000 renew_lifetime = 36000 forwardable = true krb4_convert = false } foobar.com is a pseudo domain name in my testing env. When the user access the foobar.com/opendcim it will prompt username and passoword window. However, after user's input it will prompt that window again. I checked the log in ssl_error_log I found following details. [Mon Jun 24 12:29:24 2013] [error] [client 192.168.122.6] krb5_get_init_creds_password() failed: Cannot contact any KDC for requested realm...

smbclient error: Cannot find KDC for requested realm
Hi there, I'am trying to connect to a Windows-Member-Server in a Win2000 Domain with Samba 3 on Fedora 1.0. Our Win2000 Domain is using MIT-Kerberos. I tried: smbclient //server.testdomain.local/doc$ -k \ --user=testuser@KERBEROS.TESTDOMAIN.LOCAL I'm still getting this message: krb5_get_credentials failed for server$@TESTDOMAIN.LOCAL (Cannot find KDC for requested realm) spnego_gen_negTokenTarg failed: Cannot find KDC for requested realm session setup failed: NT_STATUS_OK Klist told me that I'm having a TGT for Kerberos an a TGT for our Windows-Domain. But I'm missing ...

Cannot contact any KDC for requested realm while getting initial credentials
Hi all, I'm having a very strange problem below that I cannot figure out. Any advice would be great to hear. First a block showing the problem, then a block showing that a different machine works perfectly fine (and others I've tested but not showing here for briefness). Basically, the master KDC, rcf-kdc1.foo.com, can't seem to do jack. ============================================================ rcf-kdc1# grep hosts /etc/nsswitch.conf hosts: files dns rcf-kdc1# rcf-kdc1# cat /etc/krb5.conf [libdefaults] default_realm = RCF.FOO.COM forwardable = yes ticket_lifetime = 7d [appdefaults] forwardable = yes [domain_realm] .foo.com = RCF.FOO.COM [realms] RCF.FOO.COM = { kdc = rcf-kdc1.foo.com kdc = rcf-kdc2.foo.com kdc = rcf-kdc3.foo.com admin_server = rcf-kdc1.foo.com } [logging] kdc = FILE:/var/adm/krb5kdc.log admin_server = FILE:/var/adm/kadmin.log default = FILE:/var/adm/krb5lib.log rcf-kdc1# uname -n rcf-kdc1.foo.com rcf-kdc1# nslookup rcf-kdc1.foo.com Server: 1xx.xx.xx.xxx Address: 1xx.xx.xx.xxx#53 Name: rcf-kdc1.foo.com Address: 1xx.xx.xx.yyy rcf-kdc1# kinit -p jblaine kinit(v5): Cannot contact any KDC for realm 'RCF.FOO.COM' while getting initial credentials rcf-kdc1# ps -ef | grep krb5kdc root 6837 1 0 13:21 ? 00:00:00 /var/rcf-kdc1-krb5/sbin/krb5kdc root 14166 2856 0 16:57 pts/0 00:00:00 grep krb5kdc...

"Cannot contact any KDC for requested realm" when using ldapsearch
I'm trying to configure Kerberos authentication with OpenLDAP. kinit appears to work fine. However, I get this when using ldapsearch: $ ldapsearch -H ldaps://ldap.endoframe.net -b dc=endoframe,dc=net SASL/GSSAPI authentication started ldap_sasl_interactive_bind_s: Local error (-2) additional info: SASL(-1): generic failure: GSSAPI Error: Unspecified GSS failure. Minor code may provide more information (Cannot contact any KDC for requested realm) krb5kdc.log has entries like this in it: Feb 27 00:23:31 rail.endoframe.net krb5kdc[13220](info): AS_REQ (4 etypes {18 17 16 23}) 127.0.0.1: SERVER_NOT_FOUND: braden/admin@ENDOFRAME.NET for kadmin/rail.endoframe.net@ENDOFRAME.NET, Server not found in Kerberos database Feb 27 00:23:31 rail.endoframe.net krb5kdc[13220](info): AS_REQ (4 etypes {18 17 16 23}) 127.0.0.1: ISSUE: authtime 1330320211, etypes {rep=18 tkt=18 ses=18}, braden/admin@ENDOFRAME.NET for kadmin/admin@ENDOFRAME.NET Feb 27 00:25:13 rail.endoframe.net krb5kdc[13220](info): TGS_REQ (4 etypes {18 17 16 23}) 127.0.0.1: ISSUE: authtime 1330319881, etypes {rep=18 tkt=18 ses=18}, braden@ENDOFRAME.NET for krbtgt/ENDOFRAME.NET@ENDOFRAME.NET Feb 27 00:25:13 rail.endoframe.net krb5kdc[13220](info): TGS_REQ (4 etypes {18 17 16 23}) 127.0.0.1: ISSUE: authtime 1330319881, etypes {rep=18 tkt=18 ses=18}, braden@ENDOFRAME.NET for krbtgt/ENDOFRAME.NET@ENDOFRAME.NET Obviously, the first one there looks rather susp...

kinit: Cannot contact any KDC for requested realm while getting initial credentials
Hi, I am having problems with using kinit, with keytab and username/password. When issuing the kinit command I get the following error: kinit: Cannot contact any KDC for requested realm while getting initial credentials There is a firewall between the webservers where I issue the command from and the domain controller. The webservers are able to connect to the domain controller on port 88 over UDP. The webservers are able to resolve themselves and the domain controller, both forward and reverse lookup. Do any of you guys out there have an idea of what is going wrong? Many thanks, Celia ________________________________________________ Kerberos mailing list Kerberos@mit.edu https://mailman.mit.edu/mailman/listinfo/kerberos ...

kadmin: Cannot contact any KDC for requested realm while initializing kadmin interface
Hi, there, I set up a MIT Kerberos 5 master kdc on a pc in a private domain. I have /etc/hosts mapping hostname of the pc to its ip address and /etc/krb5.conf pointing kdc to the host name, which i believe correctly set. The problem is that, I can do kadmin.local but I just couldn't do kadmin. It always complains: kadmin: Cannot contact any KDC for requested realm while initializing kadmin interface kinit with no parameters reports the similar error: kinit(v5): Cannot contact any KDC for requested realm while getting initial credentials but kinit works if I supply a principal from another realm (that realm and its kdc is also set in /krb5.conf). I am confused that why kinit and kadmin just couldn't work in local realm? Is this a feature or I missed any setting issues? Thank you very much. yizeng ________________________________________________ Kerberos mailing list Kerberos@mit.edu https://mailman.mit.edu/mailman/listinfo/kerberos I would suspect a simple error in the configuration of your local realm in /etc/krb5.conf, or a DNS issue. Can you post your /etc/krb5.conf ? On 10/26/05, yi zeng <bigwhite@gmail.com> wrote: > Hi, there, > I set up a MIT Kerberos 5 master kdc on a pc in a private domain. I have > /etc/hosts mapping hostname of the pc to its ip address and /etc/krb5.conf > pointing kdc to the host name, which i believe correctly set. > The problem is that, I can do kadmin.local but I just couldn't do kadmin. >...

samba+kerberos "cannot resolve network address for KDC in requested realm"
Hi, i'm quite new on kerberos and samba so i hope my question is not so stupid and i hope somebody could help me. I'm trying to join a linux machine (3.0.14a-Debian) to a W2K3 domain a member . I would like to have ads security on it but i dont know why i get this message "cannot resolve network address for KDC in requested realm" when i try "net ads join -U myuser%mypassword". Maybe i did not give u enough information to know what's the problem. Thank's in advance --------------------------------- LLama Gratis a cualquier PC del Mundo. Llamadas a fijos y m�viles desde 1 c�ntimo por minuto. http://es.voice.yahoo.com ________________________________________________ Kerberos mailing list Kerberos@mit.edu https://mailman.mit.edu/mailman/listinfo/kerberos ...

question about MIT Kerberos KDC processing PROXY KDC requests
Hello, I understand that proxiable/proxy tickets are rarely used and the corresponding code in the MIT Kerberos implementation is not very well tested. However, I found two possibly buggy places in the KDC code, so I think this is worth asking about. I used the MIT Kerberos distribution and was able to make proxiable/ proxy tickets work, but had two make two changes in the KDC source code. I would like to ask if these are really bugs or not. We use the MIT Kerberos 1.6.3 release. Both suspicious places are in kdc/ kdc_util.c, validate_tgs_request(): 1. line 1144: if (request->kdc_options & NO_TGT_OPTION) { if (!krb5_principal_compare(kdc_context, ticket->server, request_server)) { *status = "SERVER DIDN'T MATCH TICKET FOR RENEW/FORWARD/ETC"; return(KDC_ERR_SERVER_NOMATCH); } } NOT_TGT_OPTION is defined as: #define NO_TGT_OPTION (KDC_OPT_FORWARDED | KDC_OPT_PROXY | KDC_OPT_RENEW | KDC_OPT_VALIDATE) The KDC returns an error here if the server principal in the ticket does not match the one in the KDC request. I can see how this check is required for the "forwarded", "renew" and "validate" KDC requests. However, for a proxy ticket request, it seems that: - the ticket must be a TGT with ticket->server = krbtgt/R1@R2, for some R1 and R2 - the KDC request must have a server principal request->server = the target application server's Kerberos principal Should the #define NO_TGT_OPTI...

Cannot contact any KDC for realm
During boot of my system (Debian Wheezy) k5start is invoked to supply a ticket for accessing the AD DC by nslcd. However, during boot it fails: k5start: error getting credentials: Cannot contact any KDC for realm 'MY.AD.REALM' If I restart k5start using the very same init script once the system is up and running everything works nicely. On another system I neither have any issues using a similar boot stack. What exactly does this message want to tell me, i.e. where do I start troubleshooting? Thanks for your help, - lars. ...

X Protocol Error: BadWindow (invalid Window parameter) on protocol request 38
I'm using Cygwin's X server (latest version) to log into a Linux box. Using Emacs (in its own X Window) on the Linux box. I intermittently get the above error message which crashes the Emacs X Window. Thanks for any help you can give me with this problem, S sarahd00d@yahoo.co.uk (sarah chang) wrote in news:24d1fc75.0404131132.2b9e8e1b@posting.google.com: > I'm using Cygwin's X server (latest version) to log into a Linux box. > Using Emacs (in its own X Window) on the Linux box. I intermittently > get the above error message which crashes the Emacs X ...

[IMPORTANT] Kerberos Issue : Pre Authentication failed (Error Code 24) with SAM account / No error with UPN account
Hello,=20 I'm a Business Intelligence consultant working on Business Objects products and the last one: BusinessObjects Enterprise XI Release 2 (BOE XI-R2).=20 The BOE XI-R2 product allows to set up Active Directory, LDAP, NT authentications mechanisms (and also additionally SSO).=20 I have to set up Single Sign On on BOE XI-R2 products and I did it successfully several times (on LDAP, AD and NT).=20 On a specific project, the SSO (using Kerberos with Active Directory) does not work and we have difficulties to identify why it is not working...=20 The Kerberos authentication is done through a JVM (1.4.2) and we can test it using "kinit" utility. We setup the krb5.ini and all files correctly. Here are the content of the krb5.ini file: [logging] default =3D CONSOLE kdc =3D CONSOLE admin_server =3D CONSOLE [libdefaults] default_realm =3D DBB.INT.DEXWIRED.NET dns_lookup_kdc =3D true dns_lookup_realm =3D true kdc_timeout =3D 30000 [realms] DBB.INT.DEXWIRED.NET =3D { kdc =3D DLU0SINF001P.DBB.INT.DEXWIRED.NET default_domain =3D DBB.INT.DEXWIRED.NET } Note: We try to use logging with this syntax : default =3D FILE:C:/WINNT/default.log, but no logs were generated ! And CONSOLE outputs nothing on Windows.=20 If we use kinit with a SAM account, we get an error code 24 (pre authentication failed).=20 If we use kinit with an UPN account (for the same user account), we succeed to authenticate a user.=20 Can you give me some info...

x11vnc error on solaris 10 x86 : X Error of failed request: BadAccess (attempt to access private resource denied)
I download and installed xvnc from sunfreeware.com on solaris 10 x86. It failed to start with the following error: $ /usr/local/bin/x11vnc Settings: display: null authfile: null subwin: 0x0 rootshift: 0 flashcmap: 0 force_idx: 0 overlay: 0 ovl_cursor: 1 visual: null scaling: 0 1.00000 viewonly: 0 shared: 0 conn_once: 1 inetd: 0 connect: null connectfile null vnc_conn: 1 allow: null passfile: null accept: null gone: null using_shm: 1 flipbytes: 0 onetile: 0 blackout: null xinerama: 0 xrandr: 0 xrand...

Bind 9.2.5 and IPv6 fails with client.c:1325: unexpected error: failed to get request's destination: failure
Hi, I have a very strange problem with a Bind server version 9.2.5 on Fedora Core 3. Named listen to one IPv4 address and any IPv6 address. The configuration has been running for many months. No changes where made recently to the configuration except for adding or removing slave zones. The symptom is that the server does not answer request to the IPv6 address + port UDP 53. It still answers requests to the UDP and TCP port 53 using IPv4 and to the TCP port 53 using IPv6. Using dig on the server, or on any server on the same LAN, leads to the following behavior : - dig ns some.domain @IPv4-address : works fine - dig +vc ns some.domain @IPv4-address : works fine - dig +vc ns some.domain @IPv6-address: works fine - dig ns some.domain @IPv6-address: works once or twice immediately after restarting named, fails afterwards The logs show the following message : Jan 16 23:34:25 named[32125]: failed to get request's destination: failure Jan 16 23:34:27 named[32125]: client.c:1325: unexpected error: I had a look on client.c around line 1325 but it didn't help much. Does someone on the list have an idea on what's wrong ? Thanks very much in advance. Roland. -- Roland Dirlewanger CNRS - D�l�gation Aquitaine-Limousin Esplanade des Arts et M�tiers - BP 105 33402 TALENCE CEDEX T�l�phone: 05.57.35.58.52, T�l�copie: 05.57.35.58.01 ...

Re: Bind 9.2.5 and IPv6 fails with client.c:1325: unexpected error: failed to get request's destination: failure
> Hi, > > I have a very strange problem with a Bind server version 9.2.5 on Fedora > Core 3. > > Named listen to one IPv4 address and any IPv6 address. The configuration > has been running for many months. No changes where made recently to the > configuration except for adding or removing slave zones. > > The symptom is that the server does not answer request to the IPv6 > address + port UDP 53. It still answers requests to the UDP and TCP port > 53 using IPv4 and to the TCP port 53 using IPv6. Using dig on the > server, or on any server on the same LAN, leads to the following behavior : > - dig ns some.domain @IPv4-address : works fine > - dig +vc ns some.domain @IPv4-address : works fine > - dig +vc ns some.domain @IPv6-address: works fine > - dig ns some.domain @IPv6-address: works once or twice immediately > after restarting named, fails afterwards > > The logs show the following message : > Jan 16 23:34:25 named[32125]: failed to get request's destination: failure > Jan 16 23:34:27 named[32125]: client.c:1325: unexpected error: > > I had a look on client.c around line 1325 but it didn't help much. > > Does someone on the list have an idea on what's wrong ? > > Thanks very much in advance. > > Roland. > > -- > Roland Dirlewanger > CNRS - D�l�gation Aquitaine-Limousin > Esplanade des Arts et M�tiers - BP ...

X Error of failed request
HI, I have a big problem, Today I upgraded my debia linux system to the latest version for the unstable distro, and this procces end and a try tu run wine to play Tibia, it doesn't work, I think it could be a problem from the tibia game, but when a try to run winecfg, teh same error logs appear: X Error of failed request: BadValue (integer parameter out of range for operation) Major opcode of failed request: 78 (X_CreateColormap) Value in failed request: 0x0 Serial number of failed request: 66 Current serial number in output stream: 84 I install the packages fro...

X Error of failed request
While runninh matlab 6.5 on suse 9.1 it is common the error: X Error of failed request: BadPixmap (invalid Pixmap parameter) Major opcode of failed request: 54 (X_FreePixmap) Resource id in failed request: 0x300289e Serial number of failed request: 3345156 Current serial number in output stream: 3345183 any idea? thanks ...

Re: Bind 9.2.5 and IPv6 fails with client.c:1325: unexpected error: failed to get request's destination: failure #2
> > > Hi, > > > > I have a very strange problem with a Bind server version 9.2.5 on Fedora > > Core 3. > > > > Named listen to one IPv4 address and any IPv6 address. The configuration > > has been running for many months. No changes where made recently to the > > configuration except for adding or removing slave zones. > > > > The symptom is that the server does not answer request to the IPv6 > > address + port UDP 53. It still answers requests to the UDP and TCP port > > 53 using IPv4 and to the TCP port 53 using IPv6. Using dig on the > > server, or on any server on the same LAN, leads to the following behavior : > > - dig ns some.domain @IPv4-address : works fine > > - dig +vc ns some.domain @IPv4-address : works fine > > - dig +vc ns some.domain @IPv6-address: works fine > > - dig ns some.domain @IPv6-address: works once or twice immediately > > after restarting named, fails afterwards > > > > The logs show the following message : > > Jan 16 23:34:25 named[32125]: failed to get request's destination: failure > > Jan 16 23:34:27 named[32125]: client.c:1325: unexpected error: > > > > I had a look on client.c around line 1325 but it didn't help much. > > > > Does someone on the list have an idea on what's wrong ? > > > > Thanks very much in advance. ...

Re: Bind 9.2.5 and IPv6 fails with client.c:1325: unexpected error: failed to get request's destination: failure #3
> Hello, > > Roland Dirlewanger a �crit : > > > > I have a very strange problem with a Bind server version 9.2.5 on Fedora > > Core 3. > > > > Named listen to one IPv4 address and any IPv6 address. The configuration > > has been running for many months. No changes where made recently to the > > configuration except for adding or removing slave zones. > > > > The symptom is that the server does not answer request to the IPv6 > > address + port UDP 53. It still answers requests to the UDP and TCP port > > 53 using IPv4 and to the TCP port 53 using IPv6. Using dig on the > > server, or on any server on the same LAN, leads to the following behavior : > > - dig ns some.domain @IPv4-address : works fine > > - dig +vc ns some.domain @IPv4-address : works fine > > - dig +vc ns some.domain @IPv6-address: works fine > > - dig ns some.domain @IPv6-address: works once or twice immediately > > after restarting named, fails afterwards > > > > The logs show the following message : > > Jan 16 23:34:25 named[32125]: failed to get request's destination: failure > > Jan 16 23:34:27 named[32125]: client.c:1325: unexpected error: > > I think I experienced a similar problem with BIND 9.2.4 on Debian Sarge. > It seems to be triggered when the IPv6 UDP socket receives an IPv4 > request, which can occur in t...

X Error of failed request #2
Hi, We're running Matlab 6.5 on Fedora Core 2 Linux systems and Matlab is crashing erratically but frequently with X errors of this kind: X Error of failed request: BadPixmap (invalid Pixmap parameter) Major opcode of failed request: 54 (X_FreePixmap) Resource id in failed request: 0x2600448 Serial number of failed request: 13803 Current serial number in output stream: 13813 Such errors had been already reported in the past by a SUSE 9.1 user: http://newsreader.mathworks.com/WebX?50@791.m0RSaw5LMrZ.2@.eee64ca We have applied all known workarounds for running Matlab on recent Linux...

kinit(v5): Cannot contact any KDC for requested......
Hi All, This is my first email to clug. I hope there's kerberos expert on this list. I've been battling with kerberos issues for couple of days. I've installed latest kerberos on RH advance server according to documentation. Everything seems ok but kerberos client apps like kinit are not working. I could run kadmin.local. All important principals are created as well. I logged in as root on the same machine where master kdc is running. I've setup DNS as well but no success. I noticed one thing: I did not create principal for root@RTDLINUX.COM. When I ran kinit, this is the ...

X Error of failed request: BadWindow
Hi, Some time I get following error while performing some operation in my GUI. Any clue what could be the cause of this error. gnx9940{guestacs}309: X Error of failed request: BadWindow (invalid Window parameter) Major opcode of failed request: 15 (X_QueryTree) Resource id in failed request: 0xb402c31 Serial number of failed request: 4778434 Current serial number in output stream: 4778434 My GUI application is tcl/tk based. Thanks, Manu On 7 Jan, 14:06, manugoe...@yahoo.com wrote: > Some time I get following error while performing some operation in my GUI. > Any clue w...

Web resources about - Error: krb5_set_password_using_ccache failed (Cannot contact any KDC for requested realm) - comp.protocols.kerberos

Resources last updated: 3/10/2016 9:28:42 PM