f



ssh tunneling hang

Hello,

I installed 0.67 Release of putty on a Windows 8.1 laptop. Set up is following, working well with ssh client under Linux.

Autossh from a Linux customer server to our Linux server: it open port 60005 on the server. To connect to the customer machine, I use proxy command in .ssh/config from my laptop under Linux.

Host customerID
 User tootai
 Port 36022
 ProxyCommand ssh myHost nc localhost 60005

In a terminal, I run ssh customerID and I'm connected to the customer server.

Now I want to do the same under Windows with putty and it fail. I receive the sshd banner from the customer server, that's all. From logs

=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~= PuTTY log 2016.09.05 17:25:33 =~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=
Event Log: Writing new session log (SSH packets mode) to file: putty.log
Event Log: Looking up host "myhost"
Event Log: Connecting to xx.xx.xx.xx port 36022
Event Log: Server version: SSH-2.0-OpenSSH_6.6.1p1 Ubuntu-2ubuntu2.8
Event Log: We believe remote version has SSH-2 channel request bug
Event Log: Using SSH protocol version 2
Event Log: We claim version: SSH-2.0-PuTTY_Release_0.67
Outgoing packet #0x0, type 20 / 0x14 (SSH2_MSG_KEXINIT)

[logs from the connection to my server and finally ...]

Event Log: Sent password
Incoming packet #0x6, type 52 / 0x34 (SSH2_MSG_USERAUTH_SUCCESS)
Event Log: Access granted
Event Log: Opening connection to localhost:60005 for main channel
Outgoing packet #0x8, type 90 / 0x5a (SSH2_MSG_CHANNEL_OPEN)
  00000000  00 00 00 0c 64 69 72 65 63 74 2d 74 63 70 69 70  ....direct-tcpip
  00000010  00 00 01 00 00 00 40 00 00 00 40 00 00 00 00 09  ......@...@.....
  00000020  6c 6f 63 61 6c 68 6f 73 74 00 00 ea 65 00 00 00  localhost...e...
  00000030  07 30 2e 30 2e 30 2e 30 00 00 00 00              .0.0.0.0....
Incoming packet #0x7, type 91 / 0x5b (SSH2_MSG_CHANNEL_OPEN_CONFIRMATION)
  00000000  00 00 01 00 00 00 00 00 00 20 00 00 00 00 80 00  ......... ......
Event Log: Opened main channel
Incoming packet #0x8, type 94 / 0x5e (SSH2_MSG_CHANNEL_DATA)
  00000000  00 00 01 00 00 00 00 2a 53 53 48 2d 32 2e 30 2d  .......*SSH-2.0-
  00000010  4f 70 65 6e 53 53 48 5f 35 2e 39 70 31 20 44 65  OpenSSH_5.9p1 De
  00000020  62 69 61 6e 2d 35 75 62 75 6e 74 75 31 2e 31 30  bian-5ubuntu1.10
  00000030  0d 0a                                            ..

As you can see, the last packet is the banner of the OpenSSH server from customer, and then nothing more.

I tried with following commands, both without success:

putty -sshlog putty.log -l tootai -load myHost -pw "myPwd" -agent -nc localhost:60005
plink -sshlog putty.log tootai@myHost -pw "myPwd" -nc localhost:60005

Is this a bug or am I missing something ?

Thanks for your support.

Daniel
0
TOOTAi
9/5/2016 4:24:13 PM
comp.security.ssh 4228 articles. 0 followers. terra1024 (490) is leader. Post Follow

0 Replies
488 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 44

Reply: