f



[ace-bugs] test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform

This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C4D5E6.73D906B6
Content-Type: text/plain

    ACE VERSION: 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1

    HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM:
        Windows 2003 Server - AMD64 bit platform:

    TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST:
    COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL):
Compiler Version 14.00.40310.23 for AMD64 using Microsoft Platform SDK
Linker Version 8.00.40310.23 using Microsoft Platform SDK

    CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to a platform-
    specific file, simply state which one]:
        config.h

    CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless
    this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++):

    CONTENTS OF $ACE_ROOT/bin/MakeProjectCreator/config/default.features
    (used by MPC when you generate your own makefiles):
Makefile (ace_lib64.mak modified to include compiler flag /GS- and linker
flag /machine:AMD64

    AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED:
[What example failed?  What module failed to compile?]
 The following test program on same AMD 64 bit Windows machine.

#include <stdlib.h>

#include <stdio.h>

#include <wchar.h>

#include <ace/INET_Addr.h>

int main(int argc, char **argv) {

ACE_INET_Addr addr;

addr.set(2821, "meenakshi.yahoo.com");

// addr.set("meenakshi.yahoo.com:2821");

printf("port=%d host=%s\n", addr.get_port_number(), addr.get_host_name());

return 0;

}



    DOES THE PROBLEM AFFECT:
        COMPILATION? No
        LINKING? No
            On Unix systems, did you run make realclean first?
        EXECUTION?
        OTHER (please specify)?
[Please indicate whether ACE, your application, or both are affected.]
 the test application
    SYNOPSIS:
A simple test program as mentioned above failed on running Static library
(aces.lib) of ACE 5.4 / 5.4.1 on AMD 64 Windows platform

    DESCRIPTION:


I tried building ACE 5.3.1 and  on suggestions 5.4, and 5.4.1 on an AMD 64
bit Windows platform. After that I tried to run the above mentioned test
program with static ace release library (aces.lib).

The output was always some junk or crash and debugging gave me a hint that
as soon as ::set fn. is called the parameter values become, invalid looks
like a stack corruption. 

I verfied that all library versions did get built successfully on AMD64
platform by doing needed build changes.


    REPEAT BY:

just rebuild ACE with above mentioned couple of changes in the ace_lib64.mak
file and try running this test program.


    SAMPLE FIX/WORKAROUND:
not known
 
 
Regards,
Meenakshi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hi,

Please suggest,

Thanks,

Meenakshi

 


------_=_NextPart_001_01C4D5E6.73D906B6
Content-Type: text/html

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=us-ascii">


<META content="MSHTML 6.00.2800.1476" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV><FONT face=Arial size=2>&nbsp;&nbsp;&nbsp; ACE VERSION: 5.4<SPAN 
class=243500306-27112004> / 5.4.1 / 5.3.1</SPAN><BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; HOST 
MACHINE and OPERATING 
SYSTEM:<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<SPAN 
class=243500306-27112004>Windows 2003 Server - AMD64 bit 
platform</SPAN>:<BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, 
if different from HOST:<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; COMPILER NAME AND VERSION (AND 
PATCHLEVEL):</FONT></DIV>
<DIV><FONT><FONT face=Arial><FONT size=2>Compiler Version 14.00.40310.23 for 
AMD64<SPAN class=243500306-27112004> using Microsoft&nbsp;Platform 
SDK</SPAN></FONT></FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT><FONT face=Arial size=2>Linker Version 8.00.40310.23<SPAN 
class=243500306-27112004> using Microsoft Platform 
SDK</SPAN><BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you 
use a link to a platform-<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; specific file, simply state 
which one]:</FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT><FONT><SPAN class=243500306-27112004></SPAN><FONT face=Arial 
size=2>&nbsp;<SPAN class=243500306-27112004>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
config.h</SPAN><BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; CONTENTS OF 
$ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual 
C++):<BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; CONTENTS OF 
$ACE_ROOT/bin/MakeProjectCreator/config/default.features<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
(used by MPC when you generate your own makefiles):</FONT></FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT><FONT><FONT><SPAN class=243500306-27112004></SPAN><FONT face=Arial 
size=2>M<SPAN class=243500306-27112004>akefile (ace_lib64.mak modified 
to&nbsp;include compiler flag /GS- and linker flag 
/machine:AMD64</SPAN><BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; AREA/CLASS/EXAMPLE 
AFFECTED:<BR>[What example failed?&nbsp; What module failed to 
compile?]</FONT></FONT></FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT><FONT><FONT><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=243500306-27112004>&nbsp;The following test program on same AMD 64 bit 
Windows machine.</SPAN></FONT></FONT></FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT><FONT><FONT><FONT><FONT face=Arial size=2><FONT size=2>
<P></P>
<P>#include &lt;stdlib.h&gt;</P>
<P>#include &lt;stdio.h&gt;</P>
<P>#include &lt;wchar.h&gt;</P>
<P>#include &lt;ace/INET_Addr.h&gt;</P>
<P>int main(int argc, char **argv) {</P>
<P>ACE_INET_Addr addr;</P>
<P>addr.set(2821, "meenakshi.yahoo.com");</P>
<P>// addr.set("meenakshi.yahoo.com:2821");</P>
<P>printf("port=%d host=%s\n", addr.get_port_number(), 
addr.get_host_name());</P>
<P>return 0;</P>
<P>}</P>
<P></FONT></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial 
size=2></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial 
size=2></FONT><BR><BR><FONT face=Arial size=2>&nbsp;&nbsp;&nbsp; DOES THE 
PROBLEM AFFECT:<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; COMPILATION?<SPAN 
class=243500306-27112004> 
No</SPAN><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; LINKING?<SPAN 
class=243500306-27112004> 
No</SPAN><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
On Unix systems, did you run make realclean 
first?<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
EXECUTION?<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; OTHER (please 
specify)?<BR>[Please indicate whether ACE, your application, or both are 
affected.]<BR><SPAN class=243500306-27112004></SPAN>&nbsp;<SPAN 
class=243500306-27112004>the test application</SPAN><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
SYNOPSIS:<BR><SPAN class=243500306-27112004>A simple </SPAN>test 
program&nbsp;<SPAN class=243500306-27112004>as mentioned above </SPAN>failed on 
running Static library&nbsp;<SPAN class=243500306-27112004>(aces.lib) </SPAN>of 
ACE 5.4 / 5.4.1 on AMD 64 Windows platform<BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
DESCRIPTION:<BR></FONT></P></DIV>
<P><FONT face=Arial size=2>I tried building ACE 5.3.1&nbsp;<SPAN 
class=243500306-27112004>and </SPAN><SPAN class=243500306-27112004>&nbsp;on 
suggestions 5.4, and&nbsp;5.4.1 </SPAN>on an AMD 64 bit Windows platform. After 
that I tried to run the&nbsp;<SPAN class=243500306-27112004>above 
mentioned&nbsp;</SPAN>test program with static ace release library 
(aces.lib).</FONT></P>
<P>The output was always some junk&nbsp;<SPAN class=243500306-27112004>or crash 
</SPAN>and debugging gave me a hint that as soon as ::set fn. is called the 
parameter values become, invalid looks like a stack corruption. </P>
<P><FONT face=Arial size=2>I verfied that&nbsp;<SPAN 
class=243500306-27112004>all </SPAN>library&nbsp;<SPAN 
class=243500306-27112004>versions </SPAN>did get built successfully on AMD64 
platform by doing needed build changes.</FONT></P>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT 
face=Arial size=2></FONT><BR><FONT face=Arial size=2>&nbsp;&nbsp;&nbsp; REPEAT 
BY:<BR></FONT></DIV>
<DIV><FONT><SPAN class=243500306-27112004><FONT face=Arial size=2>just rebuild 
ACE with above mentioned couple of changes in the ace_lib64.mak file and try 
running this test program.</FONT></SPAN></DIV></FONT><FONT>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT><BR><BR><FONT 
face=Arial size=2>&nbsp;&nbsp;&nbsp; SAMPLE FIX/WORKAROUND:<BR><SPAN 
class=243500306-27112004></SPAN>n<SPAN class=243500306-27112004>ot 
known</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=243500306-27112004></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=243500306-27112004></SPAN></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=243500306-27112004>Regards,</SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><SPAN 
class=243500306-27112004>Meenakshi</SPAN></DIV>
<DIV><BR></DIV></FONT></FONT></FONT></FONT></FONT></FONT>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2><FONT size=2>
<P>Hi,</P>
<P>Please suggest,</P>
<P>Thanks,</P>
<P>Meenakshi</P>
<P></P>
<P>&nbsp;</P></FONT></DIV></FONT></BODY></HTML>

------_=_NextPart_001_01C4D5E6.73D906B6--

0
Meenakshi
11/29/2004 7:44:27 AM
comp.soft-sys.ace 20326 articles. 1 followers. marlow.andrew (167) is leader. Post Follow

0 Replies
1003 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 21

Reply:

Similar Artilces:

[ace-bugs] RE: test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform
Hi, Thanks for using the PRF form. Do I understand correctly you are using Windows 64 bit and the 64bit Microsoft compiler? This is a platform that is not tested yet and it seems that there are still some problems. Because such a simple program doesn't work maybe compiler/linker options could be the problem. We have here AMD64 with SuSE 92 Linux without problems, AMD64 with a normal windows xp and the normale vc71 compiler also doesn't have problems. Maybe you can investigate this and supply patches, or else look at http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for companies that deliver ACE/TAO support. We as Remedy IT can also solve this for you, see www.theaceorb.nl for our services. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Leeghwaterstraat 25 2811 DT Reeuwijk The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl > ACE VERSION: 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 > > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > Windows 2003 Server - AMD64 bit platform: > > TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: > COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): > Compiler Version 14.00.40310.23 for AMD64 using Microsoft Platform SDK > Linker Version 8.00.40310.23 using Microsoft Platform SDK > > CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to > a platform- > specific file, simply state which one]: > config.h > > CONTENTS OF > $A...

[ace-bugs] RE: test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5. 4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform
Hi Johnny, Thanks for your response. Actually Mr. Dougs response to check with ACE version 5.4.2 worked for me and I am not getting this corruption issues with this version of ACE. There were few minor compilation issues with this release of ACE but they were quite easy to resolve. Regards, Meenakshi -----Original Message----- From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] Sent: Sunday, November 28, 2004 11:46 PM To: Meenakshi Vohra; ace-bugs@cs.wustl.edu Subject: RE: test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform Hi, Thanks for using the PRF form. Do I understand correctly you are using Windows 64 bit and the 64bit Microsoft compiler? This is a platform that is not tested yet and it seems that there are still some problems. Because such a simple program doesn't work maybe compiler/linker options could be the problem. We have here AMD64 with SuSE 92 Linux without problems, AMD64 with a normal windows xp and the normale vc71 compiler also doesn't have problems. Maybe you can investigate this and supply patches, or else look at http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for companies that deliver ACE/TAO support. We as Remedy IT can also solve this for you, see www.theaceorb.nl for our services. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Leeghwaterstraat 25 2811 DT Reeuwijk The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl > ACE VERSION: 5.4...

[ace-users] test program failed on running Static library of ACE 5.3.1 on AMD 64 Windows platform
Hi, I tried building ACE 5.3.1 on an AMD 64 bit Windows platform. After that I tried to run the following test program with static ace release library (aces.lib). The output was always some junk and debugging gave me a hint that as soon as ::set fn. is called the parameter values become, invalid looks like a stack corruption. I verfied that the library did get built successfully on AMD64 platform by doing needed build changes. Please suggest, Thanks, Meenakshi #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <wchar.h> #include <ace/INET_Addr.h> int main(int argc, char **argv) { ACE_INET_Addr addr; addr.set(2821, "meenakshi.yahoo.com"); // addr.set("meenakshi.yahoo.com:2821"); printf("port=%d host=%s\n", addr.get_port_number(), addr.get_host_name()); return 0; } fwiw your test program seems OK using ACE-5.4.1 on an AMD64 machine under Linux (also OK using a 32-bit Xeon cpu). You should probably upgrade your version of ACE to get more help from this list. hth - Tom -- Thomas Lockhart Supervisor, Realtime Software Group Interferometry and Large Optical Systems Caltech/JPL ...

[ace-users] test program failed on running Static library of ACE 5.3.1 on AMD 64 Windows platform
Hi Meenakshi, > I tried building ACE 5.3.1 on an AMD 64 bit Windows platform. Please make sure you fill out the appropriate problem report form (PRF), which is in $ACE_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM $TAO_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM or in $ACE_ROOT/BUG-REPORT-FORM $TAO_ROOT/BUG-REPORT-FORM in older versions of ACE+TAO. Make sure to include this information when asking any questions about ACE+TAO since otherwise we have to "guess" what version/platform/compiler/options you've using, which is error-prone and slows down our responsiveness. > After that I tried to run the following test program with static ace > release library (aces.lib). The output was always some junk and > debugging gave me a hint that as soon as ::set fn. is called the > parameter values become, invalid looks like a stack corruption. > I > verfied that the library did get built successfully on AMD64 > platform by doing needed build changes. You're using an old version of ACE, so I recommend upgrading to ACE 5.4.2, which is available at http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html If you need to stay with ACE 5.3.1 please contact one of the companies listed at http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for help. Thanks, Doug ...

[ace-bugs] Re: [ace-users] test program failed on running Static library of ACE 5.3.1 on AMD64 Windows platform
Hi, Please use the PRF form when asking questions, else we can't help. Are you using for example normal windows, or the 64bit version. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Leeghwaterstraat 25 2811 DT Reeuwijk The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl "Meenakshi Vohra" <Meenakshi.Vohra@veritas.com> wrote in message news:<032B151E55B43D48ACD6B51922A2A277CB7860@svlxchcln6.enterprise.veritas.c om>... > Hi, > > I tried building ACE 5.3.1 on an AMD 64 bit Windows platform. After that I > tried to run the following test program with static ace release library > (aces.lib). > The output was always some junk and debugging gave me a hint that as soon as > ::set fn. is called the parameter values become, invalid looks like a stack > corruption. > > I verfied that the library did get built successfully on AMD64 platform by > doing needed build changes. > > Please suggest, > Thanks, > Meenakshi > > > #include <stdlib.h> > #include <stdio.h> > #include <wchar.h> > #include <ace/INET_Addr.h> > > int main(int argc, char **argv) { > ACE_INET_Addr addr; > > addr.set(2821, "meenakshi.yahoo.com"); > // addr.set("meenakshi.yahoo.com:2821"); > > printf("port=%d host=%s\n", addr.get_port_number(), addr.get_host_name()); > return 0; > } > ...

[ace-users] Tests failed : ACE 5.5.2 - AIX 5.3
Hi, My first mail before my message in the group failed (my subscription was not activated). The PRF below describes my problems. I can compile and link but several ACE's tests fail. I only use ACE library and only compile it by cd'ing in the ace directory before running make. I already made some fixes described below to compile and to link the library. I'm not abble to interpret the faild tests to identify the problem source or area. I didn't find the scoreboard before my mail. I see that several tests fails for all compilations on AIX. I try to reassure myself by looking these results, it's not only for my configuration. But it's a daily build with last development version. For the 5.5.2 stable version they should probably not fail ? Regards, PO Houot. ACE VERSION: 5.5.2 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: bash-3.00$ uname -a AIX localhost 3 5 0040983B4C00 unknown unknown AIX bash-3.00$ oslevel -r 5300-05 TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Same as host COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): bash-3.00$ g++ -v Using built-in specs. Target: powerpc-ibm-aix5.3.0.0 Configured with: ../gcc-4.1.1/configure --disable-nls Thread model: aix gcc version 4.1.1 This compiler is installed from packages provided by UCLA AIX Software library THE $ACE_ROOT/ace/config.h FILE : bash-3.00$ more $ACE_ROOT/ace/config.h #include "ace/config-aix-5.x.h" T...

ACE migration from 5.3 to 5.4.1 ACE_Svc_Tuple does not exist in ACE 5.4.1
To: ace-bugs@cs.wustl.edu Subject: [area]: [synopsis] ACE VERSION: 5.4.1 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: (Red Hat Linux 3.2.2-5 TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): ACE_wrappers]$ gcc --version gcc (GCC) 3.2.2 20030222 (Red Hat Linux 3.2.2-5) Copyright (C) 2002 Free Software Foundation, Inc. make static_libs=1 shared_libs=1 inline=1 threads=1 exceptions=1 fast=1 ssl=1 CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h ln -s $ACE_ROOT/ace/config-linux.h $ACE_ROOT/ace/config.h CON...

[ace-users] Re: Error while ACE 5.3.1 or 5.4.1 compiling and installing by MinGW 3.3.3
Hi Vitaly, Please upgrade to ACE 5.4.4, which you can download from http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html since I think that is more likely to work with MinGW 3.3.3. Johnny, can you confirm/deny this please? Thanks, Doug >> Hi, >> I have installed MinGW packages: >> >> binutils-2.13.90-20030111-1.tar.gz >> gcc-core-3.3.3-20040217-1.tar.gz >> gcc-g++-3.3.3-20040217-1.tar.gz >> mingw-runtime-3.3.tar.gz >> w32api-2.5.tar.gz >> >> Also I've configured environment due to ACE-INSTALL.html according >> MinGW compiler. OS: WinXP SP2. >> >> $ACE_ROOT=F:\ACE531 >> >> I get next compiling error: >> F:\ACE531\ace>gmake >> gmake.EXE[1]: Entering directory `F:/ACE531/ace' >> d:\Utils\Unix\diff.EXE: -: Invalid argument >> gmake.EXE[1]: Leaving directory `F:/ACE531/ace' >> gmake.EXE[1]: Entering directory `F:/ACE531/ace' >> d:/Utils/Unix/gmake.EXE -f Makefile.dirs SUBDIR_TARGET=all >> RMCast.subdir >> gmake.EXE[2]: Entering directory `F:/ACE531/ace' >> d:/Utils/Unix/gmake.EXE -f Makefile -C RMCast all >> gmake.EXE[3]: Entering directory `F:/ACE531/ace/RMCast' >> Installing libACE_RMCast.dll -> F:\ACE531/ace >> d:\Utils\Unix\cp.EXE: F:ACE531aceRMCast/libACE_RMCast.dll: No such >> file or directory >> Installing libACE_RMCa...

[ace-users] Re: a little bug of ACE-5.4.1+TAO-1.4.1+CIAO-0.4.1.tar.gz
Hi Adam, Please upgrade to ACE+TAO x.4.8, which you can download from http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html under the heading "latest beta kit". The DOC groups at Washington University, UC Irvine, and Vanderbilt University only provide "best effort" support for non-sponsors for the latest beta kit, as described in http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/ACE_wrappers/docs/ACE-bug-process.html Thus, if you need more "predictable" help for ACE 5.4.1, I recommend that you check out http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for a list of companies that will provide you with ACE+TAO commercial support. Thanks, Doug >> When I compile this version, it prompts me the following errors that >> /*------ >> gmake[6]: *** No rule to make target `Client_Request_Interceptor.cpp', >> needed by `.obj/Client_Request_Interceptor.o'. Stop. >> ------*/ >> >> Then I find there is something wrong about the directory: >> /export/home/adam/ace.5.4.1.cc.64/TAO/tests/Portable_Interceptors/Request_Interceptor_Flow >> There are two files whose file names suffix are very strange. >> 1. Client_Request_Interceptor.cp >> 2. Server_Request_Interceptor.cp >> After I rename them from .cp to .cpp >> >> I wonder if this is a bug or some thing I configure wrong? >> >> Regards, >> Adam >> -...

[ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5
This is a multi-part message in MIME format. --Boundary_(ID_ogLNJ2XjtOnI/qoGYuqYNQ) Content-type: text/plain; charset=us-ascii Content-transfer-encoding: 7BIT ACE VERSION: 5.5 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Intel, WindowsXp, Windows 2003 AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: Our team has upgraded from ACE 5.4.7 to ACE 5.5. I am submitting this email as a service for the ace members that considure upgrading to ACE 5.5 and using the same platform and features we are using from the ACE Frameworks library. After running a regression test the upgrade seemed to work without any problems. The only problem we encountered was a compilation error when construction ACE_Time_Value. The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error DESCRIPTION: We are using ACE_WIN32_Proactor with sockets, pipes and directory changes. BOTTOM LINE: If you are an ace user who are using the same platform and architecture you could upgrade to the new framework knowing that somewhere in the world (Israel/Onigma) the upgrade worked perfectly and nightly. ~ Ishay Software Architect Onigma Ltd. Tel: +972-3-6877315 Fax: +972-3-6877128 Mobile: +972-54-2325090 Email: ishay@onigma.com --Boundary_(ID_ogLNJ2XjtOnI/qoGYuqYNQ) Content-type: text/html; charset=us-ascii Content-transfer-encoding: 7BI...

Re: [ace-users] g++ 3.4.3 and ACE 5.5 & TAO 1.5
Hi, Please upgrade to ACE/TAO 1.5.3 which you can obtain from http://download.dre.vanderbilt.edu. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl "M@uro!!" <mauro.gaddo@gmail.com> wrote in message news:<1161692263.239945.111960@m7g2000cwm.googlegroups.com>... > During compiling on HP-UX 11.11 with g++ i have the following error: > > g++ -DHAVE_CONFIG_H -I../.. -I.. -DACE_HAS_ACE_TOKEN > -DACE_HAS_ACE_SVCCONF -DACE_BUILD_DLL -DHPUX_VERS=1111 -w -W -Wall > -Wpointer-arith -g -O2 -pthread -pipe -I. -I.. -MT > libACE_la-OS_NS_stdio.lo -MD -MP -MF .deps/libACE_la-OS_NS_stdio.Tpo -c > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp -fPIC -DPIC -o .libs/libACE_la-OS_NS_stdio.o > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp: In function `int ACE_OS::fprintf(FILE*, > const wchar_t*, ...)': > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp:242: error: `::vfwprintf' has not been > declared > > Can someone helps me? > > Thanks!! > M. > ...

RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5
Hi, > ACE VERSION: 5.5 Thanks for using the PRF form. > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > > Intel, WindowsXp, Windows 2003 An important bit information is missing, which compiler did you use. > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: > The only problem we encountered was a compilation error > when construction ACE_Time_Value. > > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. > > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error Great to hear things work without problems. This errors sounds strange, we do have test cases like this in tests/Time_Value_Test.cpp. We do have made all constructors of ACE_Time_Value explicit. As a result if you have a method that expects a ACE_Time_Value&, you just can't pass for example 5, you have to pass an ACE_Time_Value(5). Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl ...

Re: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 #2
Hi Ishay, >> Sorry, we are using DevStudio 7.1 (2003) We use this too. Please see ACE_ROOT/tests/Time_Value_Test.cpp for lots of examples that use ACE_Time_Value with integers. Please see if this works on your OS/compiler platform. Thanks, Doug >> ~ Ishay >> >> Software Architect >> Onigma Ltd. >> Tel: +972-3-6877315 >> Fax: +972-3-6877128 >> Mobile: +972-54-2325090 >> Email: ishay@onigma.com >> >> -----Original Message----- >> From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] >> Sent: Tuesday, March 07, 2006 2:42 PM >> To: 'Ishay Green'; ace-users@cs.wustl.edu >> Subject: RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 >> >> Hi, >> >> > ACE VERSION: 5.5 >> >> Thanks for using the PRF form. >> >> > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: >> > >> > Intel, WindowsXp, Windows 2003 >> >> An important bit information is missing, which compiler did you use. >> >> > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: >> > The only problem we encountered was a compilation error >> > when construction ACE_Time_Value. >> > >> > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. >> > >> > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error >>...

RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 #2
Hi, Sorry, we are using DevStudio 7.1 (2003) ~ Ishay Software Architect Onigma Ltd. Tel: +972-3-6877315 Fax: +972-3-6877128 Mobile: +972-54-2325090 Email: ishay@onigma.com -----Original Message----- From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] Sent: Tuesday, March 07, 2006 2:42 PM To: 'Ishay Green'; ace-users@cs.wustl.edu Subject: RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 Hi, > ACE VERSION: 5.5 Thanks for using the PRF form. > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > > Intel, WindowsXp, Windows 2003 An important bit information is missing, which compiler did you use. > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: > The only problem we encountered was a compilation error > when construction ACE_Time_Value. > > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. > > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error Great to hear things work without problems. This errors sounds strange, we do have test cases like this in tests/Time_Value_Test.cpp. We do have made all constructors of ACE_Time_Value explicit. As a result if you have a method that expects a ACE_Time_Value&, you just can't pass for example 5, you have to pass an ACE_Time_Value(5). Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl ...

[ace-bugs] Re: [ace-users] ACE 5.4.1 compilation failure on FreeBSD 5.2
Hi Jarek, >> Has anyone built ACE 5.4.1 with Proactor on FreeBSD 5.2-RELEASE ? I don't think we have access to this platform. If you can send us a patch that fixes the problem that would be great! Thanks, Doug >> ACE VERSION: 5.4.1 >> >> HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: >> >> FreeBSD 5.2-RELEASE >> >> $ uname -a >> FreeBSD skorpion 5.2-RELEASE FreeBSD 5.2-RELEASE #0: Sat Jan 17 20:17:52 CET >> 2004 jarek@skorpion:/usr/src/sys/i386/compile/JAREK_1 i386 >> >> TA...

RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi, > Well, it did definiteley work with 5.4.4. So any changes that > broke it must > have been made between 5.4.4 and 5.4.5. I also read in the > release email of > 5.4.5 in the CIAO section: > > The Config Handlers have been modified to use XML parsing code > � generated by the XML Schema Compiler (XSC). �Binary releases of XSC > � can currently be found at > (http://www.dre.vanderbilt.edu/~boris/xsc), > � and a recent snapshot of the CVS repository can be found at > � (http://www.dre.vanderbilt.edu/~wotte/xsc.tbz2). �We plan > to integrate > � XSC into the CVS repo and release soon. This is CIAO only, there must be a change in ACEXML or ACE that has done this. The ACEXML library has it own changelog > I don't know if that affects only CIAO or ACE as well, but it > might be > related. > > I would be still glad if someone has any pointers/ideas where > exactely I > should spend my time efficiently in order to investigate the problem. > > P.S. > Aren't there any nightly build configuration(s) that uses XML > rather than the > old service configuration? No, so far as I know there are no builds testing this. Another option you have is pass this on to a commercial support organization and also sponsor then an autobuild with xml service config files. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The ...

[ace-bugs] Error during compilation ACE-5.4.4 + TAO-1.4.4
--001485f99caa0c8d8c0475c7d5ee Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Hello,I'm trying to compile ACE-5.4.4+TAO-1.4.4 and I got an error while I trying to compile it: /home/mchacon/nextgen/extra/ACE_wrappers/ace/os_include/os_stropts.h:64:28: error: stropts.h: No such file or directory I use Fedora 11 with gcc 4.4.1 and I was searching in google and I found that there are some is issue about strems buffer in Linux, please take a look these links: http://www.archivum.info/comp.soft-sys.ace/2008-04/00069/Re:_[tao-users]_PRF:_Autobuild_on_Fedora_Rawhide_(GCC_4.3.0)_is_a_no-go https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=439403 Is there any workaround to fix it? I have the header in Fedora Core 3, but I trying to make it work in Fedora 11, Is it possible? Thanks and Regards! Salu2... masch... --001485f99caa0c8d8c0475c7d5ee Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Hello,<div>I&#39;m trying to compile ACE-5.4.4+TAO-1.4.4 and I got an error= while I trying to compile it:</div><div><br></div><div>/home/mchacon/nextg= en/extra/ACE_wrappers/ace/os_include/os_stropts.h:64:28: error: stropts.h: = No such file or directory</div> <div><br></div><div>I use Fedora 11 with gcc 4.4.1 and=C2=A0I was searching= in google and I found that there are some is issue about strems buffer in = Linux, please take a look these links:</div&g...

[ciao-users] ACE+TAO+CIAO
Hi, We are pleased to announce a new beta of ACE-5.4.5, TAO-1.4.5 and CIAO-0.4.5. This beta contains a number of time/space optimizations, including POA/Skeleton refactoring and TypeCode reimplementation. It also fixes a number of important bugs reported by our users, which we greatly appreciate, as always. As usual the latest release is available at: http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html The doxygen documentation for the beta will be updated in the next few hours! We encourage you to download the new beta, use it with your applications, and let us know if you encounter any problems. As always, please use the: $ACE_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM $TAO_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM $CIAO_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM so that we have the version/platform/compiler/options you're using to report problems. We also request that you take a look at $TAO_ROOT/docs/releasenotes $CIAO_ROOT/docs/releasenotes for the status of various ongoing projects at the DOC groups of WashU, UCI, and Vanderbilt to move ACE+TAO+CIAO forward. Overviews of our recent progress and upcoming plans are available at $ACE_ROOT/NEWS $TAO_ROOT/NEWS $CIAO_ROOT/NEWS The overall succeeded test results gathered from all our daily builds is 98% for the ACE tests and 93% for the TAO tests. Please see http://www.dre.vanderbilt.edu/scoreboard/ for a summary of these tests. Our goal is to get these tests close to 100% for the next major release (i.e., ACE 6.0,...

Changing (1,2,3,4,5...) to (1,1,2,2,3,3,4,4,5,5...)
Hi All, I have a column vector of numbers that I would like to extrapolate by "doubling up": e.g. turn 2 4 6 8 into: 2 2 4 4 6 6 8 8 any ideas on an easy vectorised way to do this? TIA, Rob v=repmat([2; 4; 6; 8].',2,1); v=v(:) "Robert Barrie" <askme@ifuwant.com> wrote in message <hlt7kp$rut$1@fred.mathworks.com>... > Hi All, > > I have a column vector of numbers that I would like to extrapolate by "doubling up": > > e.g. turn > 2 > 4 > 6 > 8 > > into: > 2 > 2 > 4 > 4 > 6 > 6 > 8 >...

[ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86
Hi,all ACE VERSION: 5.4.3 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Solaris10 X86 TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): Compiler: SUN CC 5.6 Make: GNU make 3.80 CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to a platform- specific file, simply state which one]: #include "ace/config-sunos5.9.h" CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): include $(ACE_ROOT)/include/makeinclude/platform_sunos5_sunc++.GNU CONTENTS OF $ACE_ROOT/bin/MakeProjectCreator/config/default.features (used by MPC when you generate your own makefiles): AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: [What example failed? What module failed to compile?] "ace/OS_NS_sys_stat.cpp" DOES THE PROBLEM AFFECT: COMPILATION? yes LINKING? On Unix systems, did you run make realclean first? yes EXECUTION? OTHER (please specify)? [Please indicate whether ACE, your application, or both are affected.] SYNOPSIS: [Brief description of the problem] fail to compile "OS_NS_sys_stat.cpp" DESCRIPTION: [Detailed description of problem. Don't just say "<blah> doesn't work, here's a fix," explain wha...

[tao-users] RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi Lothar > � � ACE VERSION: 5.4.5 Thanks for using the PRF form. Could you try to find the problem and send us patches to fix this? Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl > > � � HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > uname -a > Linux janus 2.6.11.4-20a-default #1 Wed Mar 23 21:52:37 UTC > 2005 x86_64 x86_64 > x86_64 GNU/Linux > > � � TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: > � � COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): > gcc-4.0.0 --version > gcc-4.0.0 (GCC) 4.0.0 > > � � CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to > a platform- > � � specific file, simply state which one]: > cat /opt2/linux/x86_64/ACE/1.4.4/ACE_wrappers/ace/config.h > #define ACE_HAS_XML_SVC_CONF > #include "ace/config-linux.h" > > � � CONTENTS OF > $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless > � � this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): > cat > /opt2/linux/x86_64/ACE/1.4.4/ACE_wrappers/include/makeinclude/ > platform_macros.GNU > > # configure ACE/TAO for our use > > debug=1 > optimize=1 > exceptions=1 > threads=1 > inline=1 > rtti=1 > versioned_so=1 > interface_repo=1 > ssl=1 > > include $(ACE_ROOT)/include/makeinclude/platform_linux.GNU ...

[ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86 #2
Hi, ACE VERSION: 5.4.3 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Solaris 10 x86 TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): Sun Studio 9 (Sun CC 5.6) CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to a platform- specific file, simply state which one]: #define ACE_HAS_STANDARD_CPP_LIBRARY 1 #define ACE_USES_STD_NAMESPACE_FOR_STDCPP_LIB 1 #include "ace/config-sunos5.9.h" CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): templates = implicit include $(ACE_ROOT)/include/makeinclude/platform_sunos5_sunc++.GNU CONTENTS OF $ACE_ROOT/bin/MakeProjectCreator/config/default.features (used by MPC when you generate your own makefiles): AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: [What example failed? What module failed to compile?] ACE library compile failed. DOES THE PROBLEM AFFECT: COMPILATION? Yes LINKING? Yes On Unix systems, did you run make realclean first? Yes EXECUTION? Yes OTHER (please specify)? [Please indicate whether ACE, your application, or both are affected.] SYNOPSIS: [Brief description of the problem] Some files still failed to compiled.The comiler pointed out that fstat and uname is not a member of ACE_OS. DESCRIPTION: [Det...

[ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86 #2
Hi,all I rebuild the ACE package according the instruction above,but get the same result. my platform_macros.GNU file has the following lines: templates = implicit include $(ACE_ROOT)/include/makeinclude/platform_sunos5_sunc++.GNU When i rebuild the ACE library,get the following compile errors: $ make inline=0 -j 2 -k -f GNUmakefile.ACE .... .... CC -mt -g -DSUN_CC_HAS_PVFC_BUG -I/export/home/hua/DevTools/ACE_wrappers -DACE_HAS_EXCEPTIONS -DACE_NO_INLINE -I.. -DACE_HAS_ACE_TOKEN -DACE_HAS_ACE_SVCCONF -DACE_BUILD_DLL -c -KPIC -o .shobj/OS_NS_sys_stat.o OS_NS_sys_stat.cpp "/export/home/hua/DevTools/ACE_wrappers/ace/OS_NS_sys_stat.inl", line 37: Error: fstat(int, stat*) is not a member of ACE_OS. "/export/home/hua/DevTools/ACE_wrappers/ace/OS_NS_sys_stat.inl", line 120: Error: fstat is not a member of ACE_OS. "/export/home/hua/DevTools/ACE_wrappers/ace/OS_NS_sys_stat.inl", line 142: Error: "ACE_OS::lstat(const char*, stat*)" was previously declared "ACE_OS::lstat(const wchar_t*, stat*)". "/export/home/hua/DevTools/ACE_wrappers/ace/OS_NS_sys_stat.inl", line 163: Error: Formal argument file of type const wchar_t* in call to ACE_OS::lstat(const wchar_t*, stat*) is being passed char*. 4 Error(s) detected. CC -mt -g -DSUN_CC_HAS_PVFC_BUG -I/export/home/hua/DevTools/ACE_wrappers -DACE_HAS_EXCEPTIONS -DACE_NO_INLINE -I.. -DACE_HAS_ACE_TOKEN -DACE_HAS_ACE_SVCCONF -DACE_BUILD_...

RE: [tao-users] RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi, > > Hi Lothar > > > > > � � ACE VERSION: 5.4.5 > > > > Thanks for using the PRF form. Could you try to find the > problem and send > > us patches to fix this? > > > > Regards, > > > > Johnny Willemsen > > I have no problem committing some time to the problem. I do > however know as > much as nothing about the ACE XML parser and it's recent > changes. It seems to > me that (some) of the recent changes might have caused the > test failures. So > if someone working actively on ACEXML gives me directions I > am willing to > spend my time investigating the problem. I can't remember that work has been done the last months so I am also amazed things broke. Nobody is actively working on it, so I think there are not much directions at this moment. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl On Wednesday 18 May 2005 11:01, Johnny Willemsen wrote: > Hi, > I can't remember that work has been done the last months so I am also > amazed things broke. Nobody is actively working on it, so I think there are > not much directions at this moment. Well, it did definiteley work with 5.4.4. So any changes that broke it must have been made between 5.4.4 and 5.4.5. I also read in the release email of 5.4.5 in the CIAO...

Web resources about - [ace-bugs] test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform - comp.soft-sys.ace

Resources last updated: 3/6/2016 1:00:14 AM