f



ACE migration from 5.3 to 5.4.1 ACE_Svc_Tuple does not exist in ACE 5.4.1

To: ace-bugs@cs.wustl.edu
Subject: [area]: [synopsis]

    ACE VERSION: 5.4.1

    HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM:
       (Red Hat Linux 3.2.2-5

    TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST:
    COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL):

ACE_wrappers]$ gcc --version
gcc (GCC) 3.2.2 20030222 (Red Hat Linux 3.2.2-5)
Copyright (C) 2002 Free Software Foundation, Inc.

make static_libs=1 shared_libs=1 inline=1 threads=1 exceptions=1
fast=1 ssl=1

    CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h
ln -s $ACE_ROOT/ace/config-linux.h    $ACE_ROOT/ace/config.h

    CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU:

ln -s $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_linux.GNU  
$ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU
    
    AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED:

    DOES THE PROBLEM AFFECT:
        COMPILATION?
        LINKING?
         EXECUTION?
        OTHER (please specify)?
ACE is OK. My application is affected.
    SYNOPSIS:

    DESCRIPTION:
We are migrating from ACE 5.3 on Solaris to Linux RedHat 9 ACE 5.4.1.
Our application is using ACE_Svc_Tuple class. This class has
disappeared from ACE 5.4.1 source code. Documentation or ChangeLog
does not provide migration strategy.
Question:
What is the migration solution for ACE_Svc_Tuple?
Thank You
Chris
    REPEAT BY:
Chris
    SAMPLE FIX/WORKAROUND:
[If available ]
0
ctojza
7/15/2004 7:42:50 PM
comp.soft-sys.ace 20326 articles. 1 followers. marlow.andrew (167) is leader. Post Follow

3 Replies
1035 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 9

Hi

> To: ace-bugs@cs.wustl.edu
> Subject: [area]: [synopsis]
> 
>     ACE VERSION: 5.4.1

Thanks for using the PRF!


>     HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM:
>        (Red Hat Linux 3.2.2-5
> 
>     TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST:
>     COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL):
> 
> ACE_wrappers]$ gcc --version
> gcc (GCC) 3.2.2 20030222 (Red Hat Linux 3.2.2-5)
> Copyright (C) 2002 Free Software Foundation, Inc.
> 
> make static_libs=1 shared_libs=1 inline=1 threads=1 exceptions=1
> fast=1 ssl=1
> 
>     CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h
> ln -s $ACE_ROOT/ace/config-linux.h    $ACE_ROOT/ace/config.h
> 
>     CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU:
> 
> ln -s $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_linux.GNU  
> $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU
>     
>     AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED:
> 
>     DOES THE PROBLEM AFFECT:
>         COMPILATION?
>         LINKING?
>          EXECUTION?
>         OTHER (please specify)?
> ACE is OK. My application is affected.
>     SYNOPSIS:
> 
>     DESCRIPTION:
> We are migrating from ACE 5.3 on Solaris to Linux RedHat 9 ACE 5.4.1.
> Our application is using ACE_Svc_Tuple class. This class has
> disappeared from ACE 5.4.1 source code. Documentation or ChangeLog
> does not provide migration strategy.

Yes, we removed it. It was a mistake not to have documnted them. 

> Question:
> What is the migration solution for ACE_Svc_Tuple?

Answer is we don't have one. At present the easiest is to rewrite the
class locally. We don't plan to support that class anymore. 

HTH

Thanks
bala

> Thank You
> Chris
>     REPEAT BY:
> Chris
>     SAMPLE FIX/WORKAROUND:
> [If available ]

































0
Balachandran
7/16/2004 1:50:30 PM
Chris-

ctojza@yahoo.com (Chris) writes:

>     DESCRIPTION:
> We are migrating from ACE 5.3 on Solaris to Linux RedHat 9 ACE 5.4.1.
> Our application is using ACE_Svc_Tuple class. This class has
> disappeared from ACE 5.4.1 source code. Documentation or ChangeLog
> does not provide migration strategy.
> Question:
> What is the migration solution for ACE_Svc_Tuple?

One thing that I forgot to mention in my last post. In pre ACE-5.3.3
days this was used as internal helper class. It was used only with the
ACE_Connector and not anywhere in ACE. As I mentioned, you may
probably want to add ACE_Svc_Tuple (AST) this locally for the
timebeing and then change your code to move away from AST. 

HTH

Thanks
Bala

> Thank You
> Chris
>     REPEAT BY:
> Chris
>     SAMPLE FIX/WORKAROUND:
> [If available ]

0
Balachandran
7/16/2004 2:05:53 PM
In article <h84wu14awt7.fsf@ace.cs.wustl.edu> you write:
>> Hi
>> 
>> > To: ace-bugs@cs.wustl.edu
>> > Subject: [area]: [synopsis]
>> > 
>> >     ACE VERSION: 5.4.1
>> 
>> Thanks for using the PRF!
>> 
>> 
>> >     HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM:
>> >        (Red Hat Linux 3.2.2-5
>> > 
>> >     TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST:
>> >     COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL):
>> > 
>> > ACE_wrappers]$ gcc --version
>> > gcc (GCC) 3.2.2 20030222 (Red Hat Linux 3.2.2-5)
>> > Copyright (C) 2002 Free Software Foundation, Inc.
>> > 
>> > make static_libs=1 shared_libs=1 inline=1 threads=1 exceptions=1
>> > fast=1 ssl=1
>> > 
>> >     CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h
>> > ln -s $ACE_ROOT/ace/config-linux.h    $ACE_ROOT/ace/config.h
>> > 
>> >     CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU:
>> > 
>> > ln -s $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_linux.GNU  
>> > $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU
>> >     
>> >     AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED:
>> > 
>> >     DOES THE PROBLEM AFFECT:
>> >         COMPILATION?
>> >         LINKING?
>> >          EXECUTION?
>> >         OTHER (please specify)?
>> > ACE is OK. My application is affected.
>> >     SYNOPSIS:
>> > 
>> >     DESCRIPTION:
>> > We are migrating from ACE 5.3 on Solaris to Linux RedHat 9 ACE 5.4.1.
>> > Our application is using ACE_Svc_Tuple class. This class has
>> > disappeared from ACE 5.4.1 source code. Documentation or ChangeLog
>> > does not provide migration strategy.
>> 
>> Yes, we removed it. It was a mistake not to have documnted them. 
>> 
>> > Question:
>> > What is the migration solution for ACE_Svc_Tuple?
>> 
>> Answer is we don't have one. At present the easiest is to rewrite the
>> class locally. We don't plan to support that class anymore. 

What Bala also meant to say was the following:

.. ACE_Svc_Tuple was an "internal" class that wasn't intended for use
  by application developers.

.. If you can let us know the reason you used ACE_Svc_Tuple we can 
  help you figure out what the right work around is.

Thanks,

        Doug






































-- 
Dr. Douglas C. Schmidt, Professor           TEL: (615) 343-8197
Electrical Engineering and Computer Science FAX: (615) 343-7440
Vanderbilt University                       WEB: www.cs.wustl.edu/~schmidt/
Nashville, TN 37203                         NET: d.schmidt@vanderbilt.edu

0
Douglas
7/16/2004 2:05:55 PM
Reply:

Similar Artilces:

[ace-bugs] test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand this format, some or all of this message may not be legible. ------_=_NextPart_001_01C4D5E6.73D906B6 Content-Type: text/plain ACE VERSION: 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Windows 2003 Server - AMD64 bit platform: TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): Compiler Version 14.00.40310.23 for AMD64 using Microsoft Platform SDK Linker Version 8.00.40310.23 using Microsoft Platform SDK CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to a platform- specific file, simply state which one]: config.h CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): CONTENTS OF $ACE_ROOT/bin/MakeProjectCreator/config/default.features (used by MPC when you generate your own makefiles): Makefile (ace_lib64.mak modified to include compiler flag /GS- and linker flag /machine:AMD64 AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: [What example failed? What module failed to compile?] The following test program on same AMD 64 bit Windows machine. #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <wchar.h> #include <ace/INET_Addr.h> int main(int argc, char **argv) { ACE_INET_Addr addr; addr.set(2821, "meenakshi.yahoo.com"); //...

[ace-bugs] RE: test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform
Hi, Thanks for using the PRF form. Do I understand correctly you are using Windows 64 bit and the 64bit Microsoft compiler? This is a platform that is not tested yet and it seems that there are still some problems. Because such a simple program doesn't work maybe compiler/linker options could be the problem. We have here AMD64 with SuSE 92 Linux without problems, AMD64 with a normal windows xp and the normale vc71 compiler also doesn't have problems. Maybe you can investigate this and supply patches, or else look at http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for companies that deliver ACE/TAO support. We as Remedy IT can also solve this for you, see www.theaceorb.nl for our services. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Leeghwaterstraat 25 2811 DT Reeuwijk The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl > ACE VERSION: 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 > > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > Windows 2003 Server - AMD64 bit platform: > > TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: > COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): > Compiler Version 14.00.40310.23 for AMD64 using Microsoft Platform SDK > Linker Version 8.00.40310.23 using Microsoft Platform SDK > > CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to > a platform- > specific file, simply state which one]: > config.h > > CONTENTS OF > $A...

[ace-bugs] RE: test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5. 4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform
Hi Johnny, Thanks for your response. Actually Mr. Dougs response to check with ACE version 5.4.2 worked for me and I am not getting this corruption issues with this version of ACE. There were few minor compilation issues with this release of ACE but they were quite easy to resolve. Regards, Meenakshi -----Original Message----- From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] Sent: Sunday, November 28, 2004 11:46 PM To: Meenakshi Vohra; ace-bugs@cs.wustl.edu Subject: RE: test program failed on running Static library of ACE 5.4 / 5.4.1 / 5.3.1 on AMD 64 Windows platform Hi, Thanks for using the PRF form. Do I understand correctly you are using Windows 64 bit and the 64bit Microsoft compiler? This is a platform that is not tested yet and it seems that there are still some problems. Because such a simple program doesn't work maybe compiler/linker options could be the problem. We have here AMD64 with SuSE 92 Linux without problems, AMD64 with a normal windows xp and the normale vc71 compiler also doesn't have problems. Maybe you can investigate this and supply patches, or else look at http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for companies that deliver ACE/TAO support. We as Remedy IT can also solve this for you, see www.theaceorb.nl for our services. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Leeghwaterstraat 25 2811 DT Reeuwijk The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl > ACE VERSION: 5.4...

[ace-users] Tests failed : ACE 5.5.2 - AIX 5.3
Hi, My first mail before my message in the group failed (my subscription was not activated). The PRF below describes my problems. I can compile and link but several ACE's tests fail. I only use ACE library and only compile it by cd'ing in the ace directory before running make. I already made some fixes described below to compile and to link the library. I'm not abble to interpret the faild tests to identify the problem source or area. I didn't find the scoreboard before my mail. I see that several tests fails for all compilations on AIX. I try to reassure myself by looking these results, it's not only for my configuration. But it's a daily build with last development version. For the 5.5.2 stable version they should probably not fail ? Regards, PO Houot. ACE VERSION: 5.5.2 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: bash-3.00$ uname -a AIX localhost 3 5 0040983B4C00 unknown unknown AIX bash-3.00$ oslevel -r 5300-05 TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Same as host COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): bash-3.00$ g++ -v Using built-in specs. Target: powerpc-ibm-aix5.3.0.0 Configured with: ../gcc-4.1.1/configure --disable-nls Thread model: aix gcc version 4.1.1 This compiler is installed from packages provided by UCLA AIX Software library THE $ACE_ROOT/ace/config.h FILE : bash-3.00$ more $ACE_ROOT/ace/config.h #include "ace/config-aix-5.x.h" T...

[ace-users] Re: Error while ACE 5.3.1 or 5.4.1 compiling and installing by MinGW 3.3.3
Hi Vitaly, Please upgrade to ACE 5.4.4, which you can download from http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html since I think that is more likely to work with MinGW 3.3.3. Johnny, can you confirm/deny this please? Thanks, Doug >> Hi, >> I have installed MinGW packages: >> >> binutils-2.13.90-20030111-1.tar.gz >> gcc-core-3.3.3-20040217-1.tar.gz >> gcc-g++-3.3.3-20040217-1.tar.gz >> mingw-runtime-3.3.tar.gz >> w32api-2.5.tar.gz >> >> Also I've configured environment due to ACE-INSTALL.html according >> MinGW compiler. OS: WinXP SP2. >> >> $ACE_ROOT=F:\ACE531 >> >> I get next compiling error: >> F:\ACE531\ace>gmake >> gmake.EXE[1]: Entering directory `F:/ACE531/ace' >> d:\Utils\Unix\diff.EXE: -: Invalid argument >> gmake.EXE[1]: Leaving directory `F:/ACE531/ace' >> gmake.EXE[1]: Entering directory `F:/ACE531/ace' >> d:/Utils/Unix/gmake.EXE -f Makefile.dirs SUBDIR_TARGET=all >> RMCast.subdir >> gmake.EXE[2]: Entering directory `F:/ACE531/ace' >> d:/Utils/Unix/gmake.EXE -f Makefile -C RMCast all >> gmake.EXE[3]: Entering directory `F:/ACE531/ace/RMCast' >> Installing libACE_RMCast.dll -> F:\ACE531/ace >> d:\Utils\Unix\cp.EXE: F:ACE531aceRMCast/libACE_RMCast.dll: No such >> file or directory >> Installing libACE_RMCa...

[ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5
This is a multi-part message in MIME format. --Boundary_(ID_ogLNJ2XjtOnI/qoGYuqYNQ) Content-type: text/plain; charset=us-ascii Content-transfer-encoding: 7BIT ACE VERSION: 5.5 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Intel, WindowsXp, Windows 2003 AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: Our team has upgraded from ACE 5.4.7 to ACE 5.5. I am submitting this email as a service for the ace members that considure upgrading to ACE 5.5 and using the same platform and features we are using from the ACE Frameworks library. After running a regression test the upgrade seemed to work without any problems. The only problem we encountered was a compilation error when construction ACE_Time_Value. The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error DESCRIPTION: We are using ACE_WIN32_Proactor with sockets, pipes and directory changes. BOTTOM LINE: If you are an ace user who are using the same platform and architecture you could upgrade to the new framework knowing that somewhere in the world (Israel/Onigma) the upgrade worked perfectly and nightly. ~ Ishay Software Architect Onigma Ltd. Tel: +972-3-6877315 Fax: +972-3-6877128 Mobile: +972-54-2325090 Email: ishay@onigma.com --Boundary_(ID_ogLNJ2XjtOnI/qoGYuqYNQ) Content-type: text/html; charset=us-ascii Content-transfer-encoding: 7BI...

Re: [ace-users] g++ 3.4.3 and ACE 5.5 & TAO 1.5
Hi, Please upgrade to ACE/TAO 1.5.3 which you can obtain from http://download.dre.vanderbilt.edu. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl "M@uro!!" <mauro.gaddo@gmail.com> wrote in message news:<1161692263.239945.111960@m7g2000cwm.googlegroups.com>... > During compiling on HP-UX 11.11 with g++ i have the following error: > > g++ -DHAVE_CONFIG_H -I../.. -I.. -DACE_HAS_ACE_TOKEN > -DACE_HAS_ACE_SVCCONF -DACE_BUILD_DLL -DHPUX_VERS=1111 -w -W -Wall > -Wpointer-arith -g -O2 -pthread -pipe -I. -I.. -MT > libACE_la-OS_NS_stdio.lo -MD -MP -MF .deps/libACE_la-OS_NS_stdio.Tpo -c > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp -fPIC -DPIC -o .libs/libACE_la-OS_NS_stdio.o > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp: In function `int ACE_OS::fprintf(FILE*, > const wchar_t*, ...)': > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp:242: error: `::vfwprintf' has not been > declared > > Can someone helps me? > > Thanks!! > M. > ...

RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5
Hi, > ACE VERSION: 5.5 Thanks for using the PRF form. > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > > Intel, WindowsXp, Windows 2003 An important bit information is missing, which compiler did you use. > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: > The only problem we encountered was a compilation error > when construction ACE_Time_Value. > > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. > > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error Great to hear things work without problems. This errors sounds strange, we do have test cases like this in tests/Time_Value_Test.cpp. We do have made all constructors of ACE_Time_Value explicit. As a result if you have a method that expects a ACE_Time_Value&, you just can't pass for example 5, you have to pass an ACE_Time_Value(5). Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl ...

Re: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 #2
Hi Ishay, >> Sorry, we are using DevStudio 7.1 (2003) We use this too. Please see ACE_ROOT/tests/Time_Value_Test.cpp for lots of examples that use ACE_Time_Value with integers. Please see if this works on your OS/compiler platform. Thanks, Doug >> ~ Ishay >> >> Software Architect >> Onigma Ltd. >> Tel: +972-3-6877315 >> Fax: +972-3-6877128 >> Mobile: +972-54-2325090 >> Email: ishay@onigma.com >> >> -----Original Message----- >> From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] >> Sent: Tuesday, March 07, 2006 2:42 PM >> To: 'Ishay Green'; ace-users@cs.wustl.edu >> Subject: RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 >> >> Hi, >> >> > ACE VERSION: 5.5 >> >> Thanks for using the PRF form. >> >> > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: >> > >> > Intel, WindowsXp, Windows 2003 >> >> An important bit information is missing, which compiler did you use. >> >> > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: >> > The only problem we encountered was a compilation error >> > when construction ACE_Time_Value. >> > >> > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. >> > >> > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error >>...

RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 #2
Hi, Sorry, we are using DevStudio 7.1 (2003) ~ Ishay Software Architect Onigma Ltd. Tel: +972-3-6877315 Fax: +972-3-6877128 Mobile: +972-54-2325090 Email: ishay@onigma.com -----Original Message----- From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] Sent: Tuesday, March 07, 2006 2:42 PM To: 'Ishay Green'; ace-users@cs.wustl.edu Subject: RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 Hi, > ACE VERSION: 5.5 Thanks for using the PRF form. > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > > Intel, WindowsXp, Windows 2003 An important bit information is missing, which compiler did you use. > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: > The only problem we encountered was a compilation error > when construction ACE_Time_Value. > > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. > > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error Great to hear things work without problems. This errors sounds strange, we do have test cases like this in tests/Time_Value_Test.cpp. We do have made all constructors of ACE_Time_Value explicit. As a result if you have a method that expects a ACE_Time_Value&, you just can't pass for example 5, you have to pass an ACE_Time_Value(5). Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl ...

RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi, > Well, it did definiteley work with 5.4.4. So any changes that > broke it must > have been made between 5.4.4 and 5.4.5. I also read in the > release email of > 5.4.5 in the CIAO section: > > The Config Handlers have been modified to use XML parsing code > � generated by the XML Schema Compiler (XSC). �Binary releases of XSC > � can currently be found at > (http://www.dre.vanderbilt.edu/~boris/xsc), > � and a recent snapshot of the CVS repository can be found at > � (http://www.dre.vanderbilt.edu/~wotte/xsc.tbz2). �We plan > to integrate > � XSC into the CVS repo and release soon. This is CIAO only, there must be a change in ACEXML or ACE that has done this. The ACEXML library has it own changelog > I don't know if that affects only CIAO or ACE as well, but it > might be > related. > > I would be still glad if someone has any pointers/ideas where > exactely I > should spend my time efficiently in order to investigate the problem. > > P.S. > Aren't there any nightly build configuration(s) that uses XML > rather than the > old service configuration? No, so far as I know there are no builds testing this. Another option you have is pass this on to a commercial support organization and also sponsor then an autobuild with xml service config files. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The ...

[ace-users] Re: a little bug of ACE-5.4.1+TAO-1.4.1+CIAO-0.4.1.tar.gz
Hi Adam, Please upgrade to ACE+TAO x.4.8, which you can download from http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html under the heading "latest beta kit". The DOC groups at Washington University, UC Irvine, and Vanderbilt University only provide "best effort" support for non-sponsors for the latest beta kit, as described in http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/ACE_wrappers/docs/ACE-bug-process.html Thus, if you need more "predictable" help for ACE 5.4.1, I recommend that you check out http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for a list of companies that will provide you with ACE+TAO commercial support. Thanks, Doug >> When I compile this version, it prompts me the following errors that >> /*------ >> gmake[6]: *** No rule to make target `Client_Request_Interceptor.cpp', >> needed by `.obj/Client_Request_Interceptor.o'. Stop. >> ------*/ >> >> Then I find there is something wrong about the directory: >> /export/home/adam/ace.5.4.1.cc.64/TAO/tests/Portable_Interceptors/Request_Interceptor_Flow >> There are two files whose file names suffix are very strange. >> 1. Client_Request_Interceptor.cp >> 2. Server_Request_Interceptor.cp >> After I rename them from .cp to .cpp >> >> I wonder if this is a bug or some thing I configure wrong? >> >> Regards, >> Adam >> -...

[ciao-users] ACE+TAO+CIAO
Hi, We are pleased to announce a new beta of ACE-5.4.5, TAO-1.4.5 and CIAO-0.4.5. This beta contains a number of time/space optimizations, including POA/Skeleton refactoring and TypeCode reimplementation. It also fixes a number of important bugs reported by our users, which we greatly appreciate, as always. As usual the latest release is available at: http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html The doxygen documentation for the beta will be updated in the next few hours! We encourage you to download the new beta, use it with your applications, and let us know if you encounter any problems. As always, please use the: $ACE_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM $TAO_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM $CIAO_ROOT/PROBLEM-REPORT-FORM so that we have the version/platform/compiler/options you're using to report problems. We also request that you take a look at $TAO_ROOT/docs/releasenotes $CIAO_ROOT/docs/releasenotes for the status of various ongoing projects at the DOC groups of WashU, UCI, and Vanderbilt to move ACE+TAO+CIAO forward. Overviews of our recent progress and upcoming plans are available at $ACE_ROOT/NEWS $TAO_ROOT/NEWS $CIAO_ROOT/NEWS The overall succeeded test results gathered from all our daily builds is 98% for the ACE tests and 93% for the TAO tests. Please see http://www.dre.vanderbilt.edu/scoreboard/ for a summary of these tests. Our goal is to get these tests close to 100% for the next major release (i.e., ACE 6.0,...

Changing (1,2,3,4,5...) to (1,1,2,2,3,3,4,4,5,5...)
Hi All, I have a column vector of numbers that I would like to extrapolate by "doubling up": e.g. turn 2 4 6 8 into: 2 2 4 4 6 6 8 8 any ideas on an easy vectorised way to do this? TIA, Rob v=repmat([2; 4; 6; 8].',2,1); v=v(:) "Robert Barrie" <askme@ifuwant.com> wrote in message <hlt7kp$rut$1@fred.mathworks.com>... > Hi All, > > I have a column vector of numbers that I would like to extrapolate by "doubling up": > > e.g. turn > 2 > 4 > 6 > 8 > > into: > 2 > 2 > 4 > 4 > 6 > 6 > 8 >...

[tao-users] RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi Lothar > � � ACE VERSION: 5.4.5 Thanks for using the PRF form. Could you try to find the problem and send us patches to fix this? Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl > > � � HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > uname -a > Linux janus 2.6.11.4-20a-default #1 Wed Mar 23 21:52:37 UTC > 2005 x86_64 x86_64 > x86_64 GNU/Linux > > � � TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: > � � COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): > gcc-4.0.0 --version > gcc-4.0.0 (GCC) 4.0.0 > > � � CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to > a platform- > � � specific file, simply state which one]: > cat /opt2/linux/x86_64/ACE/1.4.4/ACE_wrappers/ace/config.h > #define ACE_HAS_XML_SVC_CONF > #include "ace/config-linux.h" > > � � CONTENTS OF > $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless > � � this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): > cat > /opt2/linux/x86_64/ACE/1.4.4/ACE_wrappers/include/makeinclude/ > platform_macros.GNU > > # configure ACE/TAO for our use > > debug=1 > optimize=1 > exceptions=1 > threads=1 > inline=1 > rtti=1 > versioned_so=1 > interface_repo=1 > ssl=1 > > include $(ACE_ROOT)/include/makeinclude/platform_linux.GNU ...

RE: [tao-users] RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi, > > Hi Lothar > > > > > � � ACE VERSION: 5.4.5 > > > > Thanks for using the PRF form. Could you try to find the > problem and send > > us patches to fix this? > > > > Regards, > > > > Johnny Willemsen > > I have no problem committing some time to the problem. I do > however know as > much as nothing about the ACE XML parser and it's recent > changes. It seems to > me that (some) of the recent changes might have caused the > test failures. So > if someone working actively on ACEXML gives me directions I > am willing to > spend my time investigating the problem. I can't remember that work has been done the last months so I am also amazed things broke. Nobody is actively working on it, so I think there are not much directions at this moment. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl On Wednesday 18 May 2005 11:01, Johnny Willemsen wrote: > Hi, > I can't remember that work has been done the last months so I am also > amazed things broke. Nobody is actively working on it, so I think there are > not much directions at this moment. Well, it did definiteley work with 5.4.4. So any changes that broke it must have been made between 5.4.4 and 5.4.5. I also read in the release email of 5.4.5 in the CIAO...

Error while ACE 5.3.1 or 5.4.1 compiling and installing by MinGW 3.3.3
Hi, I have installed MinGW packages: binutils-2.13.90-20030111-1.tar.gz gcc-core-3.3.3-20040217-1.tar.gz gcc-g++-3.3.3-20040217-1.tar.gz mingw-runtime-3.3.tar.gz w32api-2.5.tar.gz Also I've configured environment due to ACE-INSTALL.html according MinGW compiler. OS: WinXP SP2. $ACE_ROOT=F:\ACE531 I get next compiling error: F:\ACE531\ace>gmake gmake.EXE[1]: Entering directory `F:/ACE531/ace' d:\Utils\Unix\diff.EXE: -: Invalid argument gmake.EXE[1]: Leaving directory `F:/ACE531/ace' gmake.EXE[1]: Entering directory `F:/ACE531/ace' d:/Utils/Unix/gmake.EXE -f Makefile.dirs SUBDIR_TARGET=all RMCast.subdir gmake.EXE[2]: Entering directory `F:/ACE531/ace' d:/Utils/Unix/gmake.EXE -f Makefile -C RMCast all gmake.EXE[3]: Entering directory `F:/ACE531/ace/RMCast' Installing libACE_RMCast.dll -> F:\ACE531/ace d:\Utils\Unix\cp.EXE: F:ACE531aceRMCast/libACE_RMCast.dll: No such file or directory Installing libACE_RMCast.dll -> F:\ACE531/ace d:\Utils\Unix\cp.EXE: F:ACE531aceRMCast/libACE_RMCast.dll: No such file or directory gmake.EXE[3]: *** [F:\ACE531/ace/libACE_RMCast.dll] Error 1 gmake.EXE[3]: Leaving directory `F:/ACE531/ace/RMCast' gmake.EXE[2]: *** [RMCast.subdir] Error 2 gmake.EXE[2]: Leaving directory `F:/ACE531/ace' gmake.EXE[1]: *** [all.nested] Error 2 gmake.EXE[1]: Leaving directory `F:/ACE531/ace' d:\Utils\Unix\gmake.EXE: *** [all] Error 2 There are no folder separators in path (for exampl...

g++ 3.4.3 and ACE 5.5 & TAO 1.5
During compiling on HP-UX 11.11 with g++ i have the following error: g++ -DHAVE_CONFIG_H -I../.. -I.. -DACE_HAS_ACE_TOKEN -DACE_HAS_ACE_SVCCONF -DACE_BUILD_DLL -DHPUX_VERS=1111 -w -W -Wall -Wpointer-arith -g -O2 -pthread -pipe -I. -I.. -MT libACE_la-OS_NS_stdio.lo -MD -MP -MF .deps/libACE_la-OS_NS_stdio.Tpo -c .../../ace/OS_NS_stdio.cpp -fPIC -DPIC -o .libs/libACE_la-OS_NS_stdio.o .../../ace/OS_NS_stdio.cpp: In function `int ACE_OS::fprintf(FILE*, const wchar_t*, ...)': .../../ace/OS_NS_stdio.cpp:242: error: `::vfwprintf' has not been declared Can someone helps me? Thanks!! M. Hi Mauro, >During compiling on HP-UX 11.11 with g++ i have the following error: > > g++ -DHAVE_CONFIG_H -I../.. -I.. -DACE_HAS_ACE_TOKEN >-DACE_HAS_ACE_SVCCONF -DACE_BUILD_DLL -DHPUX_VERS=1111 -w -W -Wall >-Wpointer-arith -g -O2 -pthread -pipe -I. -I.. -MT >libACE_la-OS_NS_stdio.lo -MD -MP -MF .deps/libACE_la-OS_NS_stdio.Tpo -c >../../ace/OS_NS_stdio.cpp -fPIC -DPIC -o .libs/libACE_la-OS_NS_stdio.o >../../ace/OS_NS_stdio.cpp: In function `int ACE_OS::fprintf(FILE*, >const wchar_t*, ...)': >../../ace/OS_NS_stdio.cpp:242: error: `::vfwprintf' has not been >declared > >Can someone helps me? I took a look at http://www.dre.vanderbilt.edu/scoreboard/integrated.html and I don't see any HPUX builds that use G++, so you may need to either figure this out yourself (probably a missing header file so...

[ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads.
--0-283632325-1098944450=:75935 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii ACE VERSION: 5.4 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Windows 2000 Professional. TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Windows 2000 Professional. COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): MicroSoft VC++ 6.0 AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: Our Application program. DOES THE PROBLEM AFFECT: COMPILATION? No LINKING? No EXECUTION? Yes OTHER (please specify)? SYNOPSIS: ACE 5.4 library does not read few entries from the services and hosts files however ACE 5.1 version of the library reads for the same application. DESCRIPTION: We are using ACE 5.4 library in our application. We are using this library to read few entries from the services and hosts files.But we are getting value of those entries as zero from the services and hosts files because of with we are getting some problem in our application. However when we use ACE 5.1 library for the same application it reads those entries. Also on another machine with Windows 2000 Professional OS, ACE 5.4 reads those entries. We would be grateful to know the solution on this problem or any environmental settings required. Thanks and Regards --------------------------------- Do you Yahoo!? Express yourself with Y! Messenger! Free. Download now. --0-283632325-1098944450=:75935 Content-Type: text/html; charset...

[ace-bugs] Re: [ace-users] ACE 5.4.1 compilation failure on FreeBSD 5.2
Hi Jarek, >> Has anyone built ACE 5.4.1 with Proactor on FreeBSD 5.2-RELEASE ? I don't think we have access to this platform. If you can send us a patch that fixes the problem that would be great! Thanks, Doug >> ACE VERSION: 5.4.1 >> >> HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: >> >> FreeBSD 5.2-RELEASE >> >> $ uname -a >> FreeBSD skorpion 5.2-RELEASE FreeBSD 5.2-RELEASE #0: Sat Jan 17 20:17:52 CET >> 2004 jarek@skorpion:/usr/src/sys/i386/compile/JAREK_1 i386 >> >> TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: >> COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): >> >> Same >> >> $ g++ -v >> Using built-in specs. >> Configured with: FreeBSD/i386 system compiler >> Thread model: posix >> gcc version 3.3.3 [FreeBSD] 20031106 >> >> CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to a platform- >> specific file, simply state which one]: >> >> config-freebsd.h >> >> CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless >> this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): >> >> platform_freebsd.GNU >> >> AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: >> >> POSIX_CB_Proactor.cpp >> >> DOES THE PROBLEM AFFECT: ...

Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads.
--0-2130807226-1099048241=:32593 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Hello, One more observation. The problem occurs only when the entry in the services file has 8888 or 6888 or 8887 or 7886. i.e Basically when the entry has two '8' in the second two digits in the port number. This problem was not encountered with ACE 5.1. It is quite a strange occurence. We are using ACE_INET_Addr("ipname","portname") constructor. Please do let us know if there is any workaround for the same. Thanks and Regards, ashish borkar <ashish_ace2003@yahoo.com> wrote: ACE VERSION: 5.4 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Windows 2000 Professional. TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Windows 2000 Professional. COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): MicroSoft VC++ 6.0 AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: Our Application program. DOES THE PROBLEM AFFECT: COMPILATION? No LINKING? No EXECUTION? Yes OTHER (please specify)? SYNOPSIS: ACE 5.4 library does not read few entries from the services and hosts files however ACE 5.1 version of the library reads for the same application. DESCRIPTION: We are using ACE 5.4 library in our application. We are using this library to read few entries from the services and hosts files.But we are getting value of those entries as zero from the services and hosts files because of ...

ace-tao 5.3-1.3 and 5.4a-1.4 compatibility, api documentation
system: redhat 9.0 ace: 5.4a tao: 1.4 gcc: 3.2.2 (3.3.4 and 3.4 series to be tested next) hello! I am new to ace and tao, and I am working on 'porting' our work from ace/tao 5.3-1.3 to ace/tao 5.4a-1.4. For the most part, things build alright, except I have noticed that String_Base class might not be forwards compatible. I am having a little difficulty finding the api docs for 5.3-1.3. I have found the docs for the current ace-tao @ vanderbilt univ. If someone could provide some references here, I would appreciate it. Much thanks. Carl ...

[ace-bugs] Error during compilation ACE-5.4.4 + TAO-1.4.4
--001485f99caa0c8d8c0475c7d5ee Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Hello,I'm trying to compile ACE-5.4.4+TAO-1.4.4 and I got an error while I trying to compile it: /home/mchacon/nextgen/extra/ACE_wrappers/ace/os_include/os_stropts.h:64:28: error: stropts.h: No such file or directory I use Fedora 11 with gcc 4.4.1 and I was searching in google and I found that there are some is issue about strems buffer in Linux, please take a look these links: http://www.archivum.info/comp.soft-sys.ace/2008-04/00069/Re:_[tao-users]_PRF:_Autobuild_on_Fedora_Rawhide_(GCC_4.3.0)_is_a_no-go https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=439403 Is there any workaround to fix it? I have the header in Fedora Core 3, but I trying to make it work in Fedora 11, Is it possible? Thanks and Regards! Salu2... masch... --001485f99caa0c8d8c0475c7d5ee Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Hello,<div>I&#39;m trying to compile ACE-5.4.4+TAO-1.4.4 and I got an error= while I trying to compile it:</div><div><br></div><div>/home/mchacon/nextg= en/extra/ACE_wrappers/ace/os_include/os_stropts.h:64:28: error: stropts.h: = No such file or directory</div> <div><br></div><div>I use Fedora 11 with gcc 4.4.1 and=C2=A0I was searching= in google and I found that there are some is issue about strems buffer in = Linux, please take a look these links:</div&g...

Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads. #2
Hi Ashish, >> Thankyou very much for your reply. >> As per our analysis, in Inet_Addr.cpp file, for some reason port_number variable is set to some negative value because of which, in the set function at line number 396 control is going in the if loop >> if (port_number < 0 ) >> { >> ACE_UNUSED_ARG(inet_address); >> ACE_NOTSUP_RETURN(-1); >> } >> which is returning -1 and that is why we are getting value of port as 0000.0000 in our application. >> This may be because port_number is not in the network byte order. Right, that sounds likely. Now you just need to figure out where the problem is occurring. >> We would be grateful to know the solution on this problem. At this point, it appears that you've got the best perspective on what the problem is. Please continue to debug this and let us know if it's something that ACE is doing, or whether it's something in your use of ACE. Thanks, Doug -- Dr. Douglas C. Schmidt, Professor TEL: (615) 343-8197 Electrical Engineering and Computer Science FAX: (615) 343-7440 Vanderbilt University WEB: www.cs.wustl.edu/~schmidt/ Nashville, TN 37203 NET: d.schmidt@vanderbilt.edu ...

Web resources about - ACE migration from 5.3 to 5.4.1 ACE_Svc_Tuple does not exist in ACE 5.4.1 - comp.soft-sys.ace

Resources last updated: 3/6/2016 3:51:08 AM