f



Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads.

--0-2130807226-1099048241=:32593
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii

Hello,
 
One more observation. The problem occurs only when the entry in the services file has
8888 or 6888 or 8887 or 7886. i.e Basically when the entry has two '8' in the second two digits in the port number. This problem was not encountered with ACE 5.1.
It is quite a strange occurence. 
We are using ACE_INET_Addr("ipname","portname") constructor.
 
Please do let us know if there is any workaround for the same.
 
Thanks and Regards,

ashish borkar <ashish_ace2003@yahoo.com> wrote:
ACE VERSION: 5.4
 
HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Windows 2000 Professional.
 
TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Windows 2000 Professional.
 
COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): MicroSoft VC++ 6.0
 
AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED:
    Our Application program.

DOES THE PROBLEM AFFECT:
        COMPILATION?
            No
        LINKING?
            No
        EXECUTION?
            Yes
        OTHER (please specify)?
 
SYNOPSIS:
 
ACE 5.4 library does not read few entries from the services and hosts files however ACE 5.1 version of the library reads for the same application.
 
DESCRIPTION:
 
We are using ACE 5.4 library in our application. We are using this library to read few entries from the services and hosts files.But we are getting value of those entries as zero from the services and hosts files because of with we are getting some problem in
our application. However when we use ACE 5.1 library for the same application it reads those entries.
Also on another machine with Windows 2000 Professional OS, ACE 5.4 reads those entries.
 
We would be grateful to know the solution on this problem or any environmental settings required.
 
Thanks and Regards



---------------------------------
Do you Yahoo!?
Express yourself with Y! Messenger! Free. Download now.

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 
--0-2130807226-1099048241=:32593
Content-Type: text/html; charset=us-ascii

<DIV>
<DIV>Hello,</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>One more observation. The problem occurs only when the entry in the services file has</DIV>
<DIV>8888 or 6888 or 8887 or 7886. i.e Basically when the entry has two '8' in the second two digits in the port number. This problem was not encountered with ACE 5.1.</DIV>
<DIV>It is quite a strange occurence. </DIV>
<DIV>We are using ACE_INET_Addr("ipname","portname") constructor.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Please do let us know if there is any workaround for the same.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Thanks and Regards,</DIV>
<DIV><BR><B><I>ashish borkar &lt;ashish_ace2003@yahoo.com&gt;</I></B> wrote:</DIV>
<BLOCKQUOTE class=replbq style="PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #1010ff 2px solid">
<DIV>ACE VERSION: 5.4<BR>&nbsp;<BR>HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Windows 2000 Professional.<BR>&nbsp;<BR>TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Windows 2000 Professional.<BR>&nbsp;<BR>COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): MicroSoft VC++ 6.0<BR>&nbsp;<BR>AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED:<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Our Application program.</DIV>
<DIV><BR>DOES THE PROBLEM AFFECT:<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; COMPILATION?<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; No<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; LINKING?<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; No<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; EXECUTION?<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Yes<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; OTHER (please specify)?<BR>&nbsp;<BR>SYNOPSIS:</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>ACE 5.4 library does not read few entries from the services and hosts files however ACE 5.1 version of the library reads for the same application.<BR>&nbsp;<BR>DESCRIPTION:</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>We are using ACE 5.4 library in our application. We are using this library to read few entries from the services and hosts files.But we are getting value of those entries as zero from the services and hosts files because of with we are getting some problem in<BR>our application. However when we use ACE 5.1 library for the same application it reads those entries.</DIV>
<DIV>Also on another machine with Windows 2000 Professional OS, ACE 5.4 reads those entries.<BR>&nbsp;<BR>We would be grateful to know the solution on this problem or any environmental settings required.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Thanks and Regards<BR></DIV>
<P>
<HR SIZE=1>
Do you Yahoo!?<BR>Express yourself with Y! Messenger! Free. <A href="http://us.rd.yahoo.com/mail_us/taglines/msgr/evt=26089/*http://messenger.yahoo.com">Download now</A>.</BLOCKQUOTE></DIV><p>__________________________________________________<br>Do You Yahoo!?<br>Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around <br>http://mail.yahoo.com 
--0-2130807226-1099048241=:32593--

0
ashish
10/29/2004 11:30:31 AM
comp.soft-sys.ace 20326 articles. 1 followers. marlow.andrew (167) is leader. Post Follow

0 Replies
855 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 32

Reply:

Similar Artilces:

Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads. #2
Hi Ashish, >> Thankyou very much for your reply. >> As per our analysis, in Inet_Addr.cpp file, for some reason port_number variable is set to some negative value because of which, in the set function at line number 396 control is going in the if loop >> if (port_number < 0 ) >> { >> ACE_UNUSED_ARG(inet_address); >> ACE_NOTSUP_RETURN(-1); >> } >> which is returning -1 and that is why we are getting value of port as 0000.0000 in our application. >> This may be because port_number is not in the network byte order. Right, that sounds likely. Now you just need to figure out where the problem is occurring. >> We would be grateful to know the solution on this problem. At this point, it appears that you've got the best perspective on what the problem is. Please continue to debug this and let us know if it's something that ACE is doing, or whether it's something in your use of ACE. Thanks, Doug -- Dr. Douglas C. Schmidt, Professor TEL: (615) 343-8197 Electrical Engineering and Computer Science FAX: (615) 343-7440 Vanderbilt University WEB: www.cs.wustl.edu/~schmidt/ Nashville, TN 37203 NET: d.schmidt@vanderbilt.edu ...

Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads. #2
Hi Ashish, >> One more observation. The problem occurs only when the entry in the services file has >> 8888 or 6888 or 8887 or 7886. i.e Basically when the entry has two '8' in the second two digits in the port number. This problem was not encountered with ACE 5.1. >> It is quite a strange occurence. >> We are using ACE_INET_Addr("ipname","portname") constructor. >> >> Please do let us know if there is any workaround for the same. This does indeed sound very strange! We (i.e., the members of the DOC group at VU/UCI/WU) are swamped with work right now, so I have the following recommendations: .. Crank up the debugger and figure out why this is happening. If it's a bug with ACE 5.4 please send us patches and we'll fix it. .. If you don't have time to do this yourself, I recommend contacting one of the companies listed at http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for commercial support. Thanks, Doug >> Thanks and Regards, >> >> ashish borkar <ashish_ace2003@yahoo.com> wrote: >> ACE VERSION: 5.4 >> >> HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Windows 2000 Professional. >> >> TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Windows 2000 Professional. >> >> COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): MicroSoft VC++ 6.0 >> >> ...

Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads. #2
--0-1676139888-1099299995=:70132 Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-1128690004-1099299995=:70132" --0-1128690004-1099299995=:70132 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Note: forwarded message attached. --------------------------------- Do you Yahoo!? Yahoo! Mail - Helps protect you from nasty viruses. --0-1128690004-1099299995=:70132 Content-Type: text/html; charset=us-ascii <DIV><BR><BR>Note: forwarded message attached.</DIV><p> <hr size=1>Do you Yahoo!?<br> <a href="http://us.rd.yahoo.com/mail_us/taglines/virus/*http://promotions.yahoo.com/new_mail/static/protection.html">Yahoo! Mail</a> - Helps protect you from nasty viruses. --0-1128690004-1099299995=:70132-- --0-1676139888-1099299995=:70132 Content-Type: message/rfc822 Received: from [203.124.166.117] by web53006.mail.yahoo.com via HTTP; Sun, 31 Oct 2004 23:06:14 PST Date: Sun, 31 Oct 2004 23:06:14 -0800 (PST) From: ashish borkar <ashish_ace2003@yahoo.com> Subject: Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads. To: "Douglas C. Schmidt" <schmidt@cs.wustl.edu> In-Reply-To: <200410301656.LAA27688@ace.cs.wustl.edu> MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-1064278857-1099292774=:87172" Content-Length: 3101 --0-1064278857-1099292774=:87172 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii ...

[ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads.
--0-283632325-1098944450=:75935 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii ACE VERSION: 5.4 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Windows 2000 Professional. TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Windows 2000 Professional. COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): MicroSoft VC++ 6.0 AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: Our Application program. DOES THE PROBLEM AFFECT: COMPILATION? No LINKING? No EXECUTION? Yes OTHER (please specify)? SYNOPSIS: ACE 5.4 library does not read few entries from the services and hosts files however ACE 5.1 version of the library reads for the same application. DESCRIPTION: We are using ACE 5.4 library in our application. We are using this library to read few entries from the services and hosts files.But we are getting value of those entries as zero from the services and hosts files because of with we are getting some problem in our application. However when we use ACE 5.1 library for the same application it reads those entries. Also on another machine with Windows 2000 Professional OS, ACE 5.4 reads those entries. We would be grateful to know the solution on this problem or any environmental settings required. Thanks and Regards --------------------------------- Do you Yahoo!? Express yourself with Y! Messenger! Free. Download now. --0-283632325-1098944450=:75935 Content-Type: text/html; charset...

RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5
Hi, > ACE VERSION: 5.5 Thanks for using the PRF form. > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > > Intel, WindowsXp, Windows 2003 An important bit information is missing, which compiler did you use. > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: > The only problem we encountered was a compilation error > when construction ACE_Time_Value. > > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. > > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error Great to hear things work without problems. This errors sounds strange, we do have test cases like this in tests/Time_Value_Test.cpp. We do have made all constructors of ACE_Time_Value explicit. As a result if you have a method that expects a ACE_Time_Value&, you just can't pass for example 5, you have to pass an ACE_Time_Value(5). Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl ...

RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 #2
Hi, Sorry, we are using DevStudio 7.1 (2003) ~ Ishay Software Architect Onigma Ltd. Tel: +972-3-6877315 Fax: +972-3-6877128 Mobile: +972-54-2325090 Email: ishay@onigma.com -----Original Message----- From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] Sent: Tuesday, March 07, 2006 2:42 PM To: 'Ishay Green'; ace-users@cs.wustl.edu Subject: RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 Hi, > ACE VERSION: 5.5 Thanks for using the PRF form. > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > > Intel, WindowsXp, Windows 2003 An important bit information is missing, which compiler did you use. > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: > The only problem we encountered was a compilation error > when construction ACE_Time_Value. > > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. > > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error Great to hear things work without problems. This errors sounds strange, we do have test cases like this in tests/Time_Value_Test.cpp. We do have made all constructors of ACE_Time_Value explicit. As a result if you have a method that expects a ACE_Time_Value&, you just can't pass for example 5, you have to pass an ACE_Time_Value(5). Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl ...

Re: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 #2
Hi Ishay, >> Sorry, we are using DevStudio 7.1 (2003) We use this too. Please see ACE_ROOT/tests/Time_Value_Test.cpp for lots of examples that use ACE_Time_Value with integers. Please see if this works on your OS/compiler platform. Thanks, Doug >> ~ Ishay >> >> Software Architect >> Onigma Ltd. >> Tel: +972-3-6877315 >> Fax: +972-3-6877128 >> Mobile: +972-54-2325090 >> Email: ishay@onigma.com >> >> -----Original Message----- >> From: Johnny Willemsen [mailto:jwillemsen@remedy.nl] >> Sent: Tuesday, March 07, 2006 2:42 PM >> To: 'Ishay Green'; ace-users@cs.wustl.edu >> Subject: RE: [ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5 >> >> Hi, >> >> > ACE VERSION: 5.5 >> >> Thanks for using the PRF form. >> >> > HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: >> > >> > Intel, WindowsXp, Windows 2003 >> >> An important bit information is missing, which compiler did you use. >> >> > AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: >> > The only problem we encountered was a compilation error >> > when construction ACE_Time_Value. >> > >> > The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. >> > >> > For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error >>...

RE: [tao-users] RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi, > > Hi Lothar > > > > > � � ACE VERSION: 5.4.5 > > > > Thanks for using the PRF form. Could you try to find the > problem and send > > us patches to fix this? > > > > Regards, > > > > Johnny Willemsen > > I have no problem committing some time to the problem. I do > however know as > much as nothing about the ACE XML parser and it's recent > changes. It seems to > me that (some) of the recent changes might have caused the > test failures. So > if someone working actively on ACEXML gives me directions I > am willing to > spend my time investigating the problem. I can't remember that work has been done the last months so I am also amazed things broke. Nobody is actively working on it, so I think there are not much directions at this moment. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl On Wednesday 18 May 2005 11:01, Johnny Willemsen wrote: > Hi, > I can't remember that work has been done the last months so I am also > amazed things broke. Nobody is actively working on it, so I think there are > not much directions at this moment. Well, it did definiteley work with 5.4.4. So any changes that broke it must have been made between 5.4.4 and 5.4.5. I also read in the release email of 5.4.5 in the CIAO...

[ace-users] [ACE 5.5] Upgrade from ACE 5.4.7 to ACE 5.5
This is a multi-part message in MIME format. --Boundary_(ID_ogLNJ2XjtOnI/qoGYuqYNQ) Content-type: text/plain; charset=us-ascii Content-transfer-encoding: 7BIT ACE VERSION: 5.5 HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Intel, WindowsXp, Windows 2003 AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: Our team has upgraded from ACE 5.4.7 to ACE 5.5. I am submitting this email as a service for the ace members that considure upgrading to ACE 5.5 and using the same platform and features we are using from the ACE Frameworks library. After running a regression test the upgrade seemed to work without any problems. The only problem we encountered was a compilation error when construction ACE_Time_Value. The ACE_Time_Value cannot be constructed anymore from an integer. For example: ACE_Time_Value( 5 ) --> Compile error DESCRIPTION: We are using ACE_WIN32_Proactor with sockets, pipes and directory changes. BOTTOM LINE: If you are an ace user who are using the same platform and architecture you could upgrade to the new framework knowing that somewhere in the world (Israel/Onigma) the upgrade worked perfectly and nightly. ~ Ishay Software Architect Onigma Ltd. Tel: +972-3-6877315 Fax: +972-3-6877128 Mobile: +972-54-2325090 Email: ishay@onigma.com --Boundary_(ID_ogLNJ2XjtOnI/qoGYuqYNQ) Content-type: text/html; charset=us-ascii Content-transfer-encoding: 7BI...

[tao-users] RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi Lothar > � � ACE VERSION: 5.4.5 Thanks for using the PRF form. Could you try to find the problem and send us patches to fix this? Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl > > � � HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: > uname -a > Linux janus 2.6.11.4-20a-default #1 Wed Mar 23 21:52:37 UTC > 2005 x86_64 x86_64 > x86_64 GNU/Linux > > � � TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: > � � COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): > gcc-4.0.0 --version > gcc-4.0.0 (GCC) 4.0.0 > > � � CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to > a platform- > � � specific file, simply state which one]: > cat /opt2/linux/x86_64/ACE/1.4.4/ACE_wrappers/ace/config.h > #define ACE_HAS_XML_SVC_CONF > #include "ace/config-linux.h" > > � � CONTENTS OF > $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU (unless > � � this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): > cat > /opt2/linux/x86_64/ACE/1.4.4/ACE_wrappers/include/makeinclude/ > platform_macros.GNU > > # configure ACE/TAO for our use > > debug=1 > optimize=1 > exceptions=1 > threads=1 > inline=1 > rtti=1 > versioned_so=1 > interface_repo=1 > ssl=1 > > include $(ACE_ROOT)/include/makeinclude/platform_linux.GNU ...

RE: [ace-users] XML service configuration no longer works with ACE/TAO 5.4.5/1.4.5
Hi, > Well, it did definiteley work with 5.4.4. So any changes that > broke it must > have been made between 5.4.4 and 5.4.5. I also read in the > release email of > 5.4.5 in the CIAO section: > > The Config Handlers have been modified to use XML parsing code > � generated by the XML Schema Compiler (XSC). �Binary releases of XSC > � can currently be found at > (http://www.dre.vanderbilt.edu/~boris/xsc), > � and a recent snapshot of the CVS repository can be found at > � (http://www.dre.vanderbilt.edu/~wotte/xsc.tbz2). �We plan > to integrate > � XSC into the CVS repo and release soon. This is CIAO only, there must be a change in ACEXML or ACE that has done this. The ACEXML library has it own changelog > I don't know if that affects only CIAO or ACE as well, but it > might be > related. > > I would be still glad if someone has any pointers/ideas where > exactely I > should spend my time efficiently in order to investigate the problem. > > P.S. > Aren't there any nightly build configuration(s) that uses XML > rather than the > old service configuration? No, so far as I know there are no builds testing this. Another option you have is pass this on to a commercial support organization and also sponsor then an autobuild with xml service config files. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The ...

[ace-bugs] Re: [ace-users] ACE 5.4.1 compilation failure on FreeBSD 5.2
Hi Jarek, >> Has anyone built ACE 5.4.1 with Proactor on FreeBSD 5.2-RELEASE ? I don't think we have access to this platform. If you can send us a patch that fixes the problem that would be great! Thanks, Doug >> ACE VERSION: 5.4.1 >> >> HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: >> >> FreeBSD 5.2-RELEASE >> >> $ uname -a >> FreeBSD skorpion 5.2-RELEASE FreeBSD 5.2-RELEASE #0: Sat Jan 17 20:17:52 CET >> 2004 jarek@skorpion:/usr/src/sys/i386/compile/JAREK_1 i386 >> >> TA...

[ace-bugs] Re: [ace-users] ACE 5.4.1 on XP Pro ..
Hi Sunandan, Thanks for using the PRF. >> ACE VERSION: 5.4.1 >> >> HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: Win XP Pro >> >> TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: Same as host >> COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): Microsoft Visual C++ 7.1 >> .NET Framework Ver 1.1 >> >> CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h: #include "ace/config-win32.h" >> >> AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: Build of ACE is failing >> >> DOES THE PROBLEM AFFEC...

Re: [ace-users] g++ 3.4.3 and ACE 5.5 & TAO 1.5
Hi, Please upgrade to ACE/TAO 1.5.3 which you can obtain from http://download.dre.vanderbilt.edu. Regards, Johnny Willemsen Remedy IT Postbus 101 2650 AC Berkel en Rodenrijs The Netherlands www.theaceorb.nl / www.remedy.nl "M@uro!!" <mauro.gaddo@gmail.com> wrote in message news:<1161692263.239945.111960@m7g2000cwm.googlegroups.com>... > During compiling on HP-UX 11.11 with g++ i have the following error: > > g++ -DHAVE_CONFIG_H -I../.. -I.. -DACE_HAS_ACE_TOKEN > -DACE_HAS_ACE_SVCCONF -DACE_BUILD_DLL -DHPUX_VERS=1111 -w -W -Wall > -Wpointer-arith -g -O2 -pthread -pipe -I. -I.. -MT > libACE_la-OS_NS_stdio.lo -MD -MP -MF .deps/libACE_la-OS_NS_stdio.Tpo -c > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp -fPIC -DPIC -o .libs/libACE_la-OS_NS_stdio.o > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp: In function `int ACE_OS::fprintf(FILE*, > const wchar_t*, ...)': > ../../ace/OS_NS_stdio.cpp:242: error: `::vfwprintf' has not been > declared > > Can someone helps me? > > Thanks!! > M. > ...

[ace-users] Re: Upgrading project from ACE 5.2.8 to ACE 5.4 version
Hi Sekhar, Thanks very much for your email. Please make sure to send all questions related to TAO or ACE to the ACE mailing list or ACE+TAO newsgroup, rather than to me directly since I travel frequently and often don't have ready access to email. See http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/ACE-mail.html for more info on how to access these resources. > I got problems when building my project with latest ACE 5.4 version > but my project has no problems while building with ACE 5.2.8 > version. I need help to upgrade my project to build with ACE 5.4 > version. >...

RE: [tao-users] Re: [ace-users] Re: Announcing the release of the new beta (ACE-5.4.10, TAO-1.4.10 and CIAO-0.4.10)
Hi, > > >> We encourage you to download the new beta, use it with your > > >> applications, and let us know soon if you encounter any problems > > >> since we plan to cut the x.5 release by February 28th. > > > > As per Wallace's comments, we have an aggressive schedule > for the x.5 > > release to meet the needs of some major sponsors. If > people can give > > x.4.10 a "test drive" in the next couple of days and report problems > > they encounter we'll try to ensure that we fix any > showstoppers before > > According to bugzilla bug 2323 is not fixed yet. > > http://deuce.doc.wustl.edu/bugzilla/show_bug.cgi?id=2323 > > For us it is a show stopper. We use the OCI version which does not > have problems related to this bug but it would be nice to be able to > use the latest version with more fixes. FYI, the reason that this test now fails is because Ossama added several new test cases which wheren't in the test in the past, this uncovered some bugs which according to our information where already there a long time. Johnny "Johnny Willemsen" <jwillemsen@remedy.nl> writes: > > > >> We encourage you to download the new beta, use it with your > > > >> applications, and let us know soon if you encounter any problems > > > >> sinc...

Re: [ace-users] Logging Service Bug + ACE 5.5.1
Hi Doug, Sure, I'll do that and get back to you. Thanks, Abdul >>-----Original Message----- >>From: schmidt@dre.vanderbilt.edu [mailto:schmidt@dre.vanderbilt.edu] >>Sent: Monday, June 19, 2006 7:48 PM >>To: brian@ns.pigworks.openss7.net; Sowayan, Abdullah (N-DUA) >>Cc: ace-users@cs.wustl.edu >>Subject: Re: [ace-users] Logging Service Bug + ACE 5.5.1 >> >> >>Hi Abdul, >> >> I've added a bunch of enhancements to the ACE logging service since >>the 5.5.1 release. Would you be able to try using what's checkd into the >>CVS repo and see if it works now? >> >>Thanks, >> >> Doug >> >>> ACE VERSION: 5.5.1 >>> >>> HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: WinXP >>> >>> AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: >>> >>> Logging Service >>> >>> DESCRIPTION: >>> The following simple program (attached) does NOT work under ACE 5.5.1, >>> however it does work under ACE 5.5. My machine freezes under ACE 5.5.1. >>> >>> #include <ace/Log_Msg.h> >>> >>> int ACE_TMAIN(int argc, ACE_TCHAR* argv[]) >>> { >>> ACE_LOG_MSG->open(argv[0], >>> ACE_Log_Msg::LOGGER, >>> ACE_DEFAULT_LOGGER_KEY); >>> >>> AC...

[ace-users] Re: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86
Hi Jin, >> The solaris 9/10 for sparc is not the same as solaris 9/10 for >> Intel X86,although it is almost free,and the SunStudio 9 (CC >> 5.6)for sparc is not the same as SunStudio 9(CC 5.6) for Intel X86. This is yet one more reason why you'll need to do the legwork on this. Please let us know what you find out. Thanks, Doug -- Dr. Douglas C. Schmidt, Professor TEL: (615) 343-8197 Electrical Engineering and Computer Science FAX: (615) 343-7440 Vanderbilt University WEB: www.cs.wustl.edu/~schmidt/ Nashville, TN 37203 NET: d.schmidt@vanderbilt.edu ...

Re: [ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86
Hi, >> ACE VERSION: 5.4.3 Thakns for using the PRF! >> HOST MACHINE and OPERATING SYSTEM: >> Solaris10 X86 We (i.e., the DOC groups at UCI/VU/WU) don't have Solaris running on an x86 box (yet). It would therefore be great if you could figure out what patches need to be applied so that ACE compiles properly on this platform. BTW, Kitty/Bala, weren't we planning on running Solaris on an AMD box at some point? Thanks, Doug >> TARGET MACHINE and OPERATING SYSTEM, if different from HOST: >> COMPILER NAME AND VERSION (AND PATCHLEVEL): >> Compiler: SUN CC 5.6 >> Make: GNU make 3.80 >> >> CONTENTS OF $ACE_ROOT/ace/config.h [if you use a link to a >> platform- >> specific file, simply state which one]: >> #include "ace/config-sunos5.9.h" >> >> CONTENTS OF $ACE_ROOT/include/makeinclude/platform_macros.GNU >> (unless >> this isn't used in this case, e.g., with Microsoft Visual C++): >> include $(ACE_ROOT)/include/makeinclude/platform_sunos5_sunc++.GNU >> >> >> CONTENTS OF $ACE_ROOT/bin/MakeProjectCreator/config/default.features >> (used by MPC when you generate your own makefiles): >> >> AREA/CLASS/EXAMPLE AFFECTED: >> [What example failed? What module failed to com...

[ace-users] Re: a little bug of ACE-5.4.1+TAO-1.4.1+CIAO-0.4.1.tar.gz
Hi Adam, Please upgrade to ACE+TAO x.4.8, which you can download from http://deuce.doc.wustl.edu/Download.html under the heading "latest beta kit". The DOC groups at Washington University, UC Irvine, and Vanderbilt University only provide "best effort" support for non-sponsors for the latest beta kit, as described in http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/ACE_wrappers/docs/ACE-bug-process.html Thus, if you need more "predictable" help for ACE 5.4.1, I recommend that you check out http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/commercial-support.html for a list of companies that will provide you with ACE+TAO commercial support. Thanks, Doug >> When I compile this version, it prompts me the following errors that >> /*------ >> gmake[6]: *** No rule to make target `Client_Request_Interceptor.cpp', >> needed by `.obj/Client_Request_Interceptor.o'. Stop. >> ------*/ >> >> Then I find there is something wrong about the directory: >> /export/home/adam/ace.5.4.1.cc.64/TAO/tests/Portable_Interceptors/Request_Interceptor_Flow >> There are two files whose file names suffix are very strange. >> 1. Client_Request_Interceptor.cp >> 2. Server_Request_Interceptor.cp >> After I rename them from .cp to .cpp >> >> I wonder if this is a bug or some thing I configure wrong? >> >> Regards, >> Adam >> -...

RE: [ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86 #2
Hi Steve, > > Is this necessary? I mean make it implicit by default. The > > explicit is > > not even supported, and has no chance to work cleanly. Why > > should we patch > > broken stuff. Just a thought? > > At least for ACE 5.5, Riverace supports the Forte compiler that > requires explicit. After that, we can drop it. Ok. Steve, could you maybe make clear with the build names which builds use explicit templates? Explicit templates in TAO are known to be broken at this moment. Johnny ...

RE: [ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86 #2
Hi, > > Ok, the problem is in platform_sunos5_sunc++.GNU, when a > not known forte > > version is found, it defaults to explicit. I am updating > right now, for 4.2 > > and 5.3 we default to explicit, for all others to implicit > > Is this necessary? I mean make it implicit by default. The > explicit is > not even supported, and has no chance to work cleanly. Why > should we patch > broken stuff. Just a thought? I have thought also about this, but maybe there are users around we don't know if. We can drop all this after x.5 is released, until that time, I just keep it there, just as we have a lot of other stuff that is probably broken. > > Qinghuajin and other Forte 9 users, you can work around > this by added the > > following line to your platform_macros.GNU file. > > templates = implicit > > This is until we release x.4.4., right? Yes, with x.4.4 this will be done correctly. Johnny ...

RE: [ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86 #2
> > Ok, the problem is in platform_sunos5_sunc++.GNU, when a > not known forte > > version is found, it defaults to explicit. I am updating > right now, for 4.2 > > and 5.3 we default to explicit, for all others to implicit This sounds good. > Is this necessary? I mean make it implicit by default. The > explicit is > not even supported, and has no chance to work cleanly. Why > should we patch > broken stuff. Just a thought? At least for ACE 5.5, Riverace supports the Forte compiler that requires explicit. After that, we can drop it. Thanks, -Steve ...

RE: [ace-users]: ACE 5.4.2 and ACE 5.4.3 compile failed on Solaris 9 x86 and Solaris 10 x86 #2
> Ok. Steve, could you maybe make clear with the build names > which builds use explicit templates? I'll try to get this clarified. > Explicit templates in TAO are known to be broken at this > moment. None of the tests at Riverace try to build TAO. -Steve ...

Web resources about - Re: [ace-users] ACE 5.4 does not read entries from the services file but ACE 5.1 reads. - comp.soft-sys.ace

Samsung Galaxy Ace 4 User Reviews
Samsung Galaxy Ace 4 reviews written by Phone Arena users. You can read the opinion of each user and how they rate the phone in 11 categories. ...

Samsung Galaxy Ace 3 official: iPhone-alike size for the new user
Samsung has revealed another in its Galaxy series, the Galaxy Ace 3, now targeting entry-level smartphone users who want a pocket-friendly 4-inch ...

Resources last updated: 3/6/2016 1:30:30 AM