f



pgfcore.sty error for MikTex

Hey group,

I'm using MikTex 2.4 , and I'm trying to create slides by using Beamer
package. However, when I try to
build the doc, I get the following error:

! LaTex Error: File `pgfcore.sty' not found.

So, do I need some other package installed first or where should I get
this
missing file? 
 
Thank you in advance...

0
cattug (19)
5/19/2006 6:32:33 PM
comp.text.tex 39029 articles. 3 followers. Post Follow

1 Replies
971 Views

Similar Articles

[PageSpeed] 2

 "pascalnouma" <cattug@gmail.com> writes:
>I'm using MikTex 2.4 , and I'm trying to create slides by using Beamer
>package. However, when I try to
>build the doc, I get the following error:
>
>! LaTex Error: File `pgfcore.sty' not found.
>
>So, do I need some other package installed first or where should I get
>this
>missing file? 

invite miktex to update *both* beamer and pgf.  (it seems clear that
you've got a version mismatch: best to get the latest of both.)
-- 
Robin Fairbairns, Cambridge
0
rf10 (3613)
5/20/2006 8:13:00 AM
Reply:

Similar Artilces:

Beamer and pgfcore.sty for MikTex
Hey all, I'm using MikTex 2.4 (e-TeX, Version 3.141592-2.2), and I'm trying to get the Beamer package to work so that I can create slides. However, when I try to build the doc, I get the following error: ! LaTex Error: File `pgfcore.sty' not found. The error comes from the first line of beamer.cls, which is \RequirePackage{beamerbasercs} So, do I need some other package installed first or where should I get this missing file? Thanks. Dave Seems like you need the pgf package... Gabriel Guernik wrote: > Seems like you need the pgf package... > Okay, it now works... kind-of. It generates the PDF file, but Acrobat Reader says it can't find one fo the fonts (though it's not handy enough to tell me which font). The header goodies that I have are: \documentclass{beamer} \usepackage{simlab} \usepackage{amsmath} \usepackage[latin1]{inputenc} \usepackage{pstricks,pst-node,pst-text,pst-3d} \usepackage{epsfig} \usepackage{amsmath} \usepackage{amsfonts} Any idea how I might debug and fix this problem? Thanks. Dave Check the .log file, it should say whether there were any problems in the compilation, which fonts where used, etc. ...

chemmacros, exp13.sty error error
Hi, I'm trying to write chemistry with oxidation numbers and if I google correctly chemmacros appear to be a good way to do this. But when I try to use it I get complaines about exp13.sty, about which I can find nothing useful. Code: \documentclass[a4paper,12pt]{article} \usepackage[version=3]{mhchem} \usepackage{chemmacros} \begin{document} \ce{\ox{1,H}} \end{document} And the error message is: ! LaTeX Error: File `exp13.sty' not found. Any suggestions? Par -- Par usenet@hunter-gatherer.org What was it they were saying about arnold in conan the barbarian. Oh yes, the lead actor's bust was 42" compared with the lead actress's 36". -- Fan Li Tai Par <usenet@hunter-gatherer.org> writes: > I'm trying to write chemistry with oxidation numbers and if I google > correctly chemmacros appear to be a good way to do this. But when I try > to use it I get complaines about exp13.sty, about which I can find > nothing useful. tiresome for you. expl3 is part of the experimental latex 3 release, and i see that chemmacros has used it (and some others from the same stable) since october last. you expl3 is part of the l3kernel bundle. chemmacros also uses stuff from the l3packages bundle. both bundles are available on ctan: mirrors.ctan.org/macros/latex/contrib/l3kernel mirrors.ctan.org/macros/latex/contrib/l3packages and they're in both miktex (which i guess you'r...

How do I Copy an error message to a text document, as text?
How do I Copy an error message to a text editor document (BBEdit, to be specific) as just plain text (what I see in the notebook cell)? I think I've now tried every possible Copy and Copy As . . . option in the Mac front end menus for Mathematica 4.2, with the text selected and with the cell bracket selected; and every one of them (fourteen cases in all) gives me a messy version of the error message with a bunch of formatting markup stuff inserted. Frustrating!!! Seigman: Yasvir was correct in copying Input and Output Forms to plaintext. However, that is not the M...

text + text
What is "text + text" supposed to do right now? It doesn't seem very useful to me. What about making "text + text" as an equivalent for "text || text"? Most strongly-typed programming languages do this. And MS SQL Server too, I think (CMIIW). -- dave ---------------------------(end of broadcast)--------------------------- TIP 1: subscribe and unsubscribe commands go to majordomo@postgresql.org Am Freitag, 8. Oktober 2004 12:57 schrieb David Garamond: > What is "text + text" supposed to do right now? Nothing. > What about making "text + text" as an equivalent for "text > || text"? Most strongly-typed programming languages do this. And MS SQL > Server too, I think (CMIIW). What would this gain except for bloat? It's not like SQL is utterly compatible with any programming language; users will still have to learn all the operators anyway. -- Peter Eisentraut http://developer.postgresql.org/~petere/ ---------------------------(end of broadcast)--------------------------- TIP 9: the planner will ignore your desire to choose an index scan if your joining column's datatypes do not match Peter Eisentraut wrote: >>What is "text + text" supposed to do right now? > > Nothing. Then are these bugs? (7.4.5 and 8.0.0beta1 give same results). Frankly, the current behaviour is quite strange to me. ------------------ =...

Error with text
I recently installed Gimp 2.0 and everything is working fine except text. When I try change the font from the pulldown menu, I get a DOS window open with the message: ** (gimp-2.0.exe:2552): WARNING **: Error in PT_Set_Char_Size:23 Gimp freezes and terminates when I close the DOS window. Any ideas? Cheers David ...

Tex Error
[AX H1 H2] = plotyy(indata1(:,1),indata1(:,2),indata1(:,1),indata1(:,3),'plot') set(get(AX(1),'Ylabel'),'String','Power Flow (MW)','Color','b') set(get(AX(2),'Ylabel'),'String','X_{csc} (\OMEGA)','Color','m') % set(H1,'LineStyle','--') % set(H2,'LineStyle','.') set(H1,'Color','b') set(H2,'Color','m') I get TEX error in the above script. X_{csc} (\OMEGA) is not executed properly. How do I overcome this? -- Posted via Mailgate.ORG Server - ht...

text-text
Wondering how what I input to my UTF-8 terminal gets passed along through my patched [1] trn ... Cyrillic: А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П а б в г д е ж з и й к л м н о п IPA: ᴀ ᴁ ᴂ ᴃ ᴄ ᴅ ᴆ ᴇ ᴈ ᴉ ᴊ ᴋ ᴌ ᴍ ᴎ ᴏ ɀ Ɂ ɂ Ƀ Ʉ Ʌ Ɇ ɇ Ɉ ɉ Ɋ ɋ Ɍ ɍ Ɏ ɏ [1] https://groups.google.com/d/msg/comp.sys.raspberry-pi/7Z37Hdrm0DM/6aqD-reXFzAJ ...

incalc.sty, kvsetkeys.sty and packages for use with (e)TeX
Hello Mr Oberdiek, 1) I noticed that you leave the command ...@AtEnd defined after the end of the input. Your packages generally starts with: \TMP@EnsureCode... \edef\...@AtEnd{\...@AtEnd \noexpand \endinput } May be you could add \let\noexpand\...@AtEnd =\relax (or \noexpand\@undefined). 2) I don't know it this is wanted or even possible to know if a package is loaded by \RequirePackage or via \input or \InputIfFileExits (may be the file stack contain some information) but if you: \input intcalc.sty\relax in a LaTeX document you get either: LaTeX Warning: You have requested package `', but the package provides `intcalc'. Or: ! LaTeX Error: Can be used only in preamble. The fact that each line conciensciously end with % makes me think that that file could be loaded anywhere... But i admit this 2) point is also a question of design. Best regards. GL <gouailles@gmail.com> wrote: > 1) I noticed that you leave the command ...@AtEnd > defined after the end of the input. > > Your packages generally starts with: > \TMP@EnsureCode... > \edef\...@AtEnd{\...@AtEnd \noexpand \endinput } > > May be you could add \let\noexpand\...@AtEnd =\relax > (or \noexpand\@undefined). I have added it (\@undefined) for the packages that define `\...@AtEnd' with a final `\endinput' at least. > 2) I don't know it this is wanted or even possible > to know if a...

When is an error not an error?
When it's OSS slopware, of course. http://www.angelfire.com/planet/dfs0/Knode_send_error.png On 2006-09-12 02:42, * DFS wrote: > When it's OSS slopware, of course. > > http://www.angelfire.com/planet/dfs0/Knode_send_error.png > Well, some time ago I had a problem with OE - too long reference line to other posts, and OE of course refused to send... then crashed. Should I name it a feature? -- Andrea On Tue, 12 Sep 2006 03:25:29 +0200, Andrea wrote: > On 2006-09-12 02:42, * DFS wrote: >> When it's OSS slopware, of course. >> >> http:/...

When is an error not an error?
The Java language specification claims in: 8.8.7.1 Explicit Constructor Invocations .... "If an anonymous class instance creation expression appears within an explicit constructor invocation statement, then the anonymous class may not refer to any of the enclosing instances of the class whose constructor is being invoked." Helpfully it gives an example: "For example: class Top { int x; class Dummy { Dummy(Object o) {} } class Inside extends Dummy { Inside() { super(new Object() { int r = x; }); // err...

Adding long text to a database text field generates errors
I'm using PostgreSQL on a Windows 2000 server and cygwin. All is set up just fine. The database works just fine, and ASP is connecting to the database through a DSN just fine. The only problem I seem to have is adding a large amount of text to a text column in the database. I can enter up to 8,118 characters (including spaces), but when I go over that amount, I receive the following error: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21' Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done. ...

How to show an error text for File system or Pathway error in C program
I want to display the error texts which the TACL ERROR command show from a C program. Code snippet which is NOT working: int error_number=902; printf("Error number %d, error text %s\n",error_number,strerror(error_number)); This compiles and runs fine, but the output is rather disappointing: > >Error number 902, error text (Guardian or User Defined Error 902) > Duh. Is there any way to get a meaningful error text here? Thx, Thomas Burg On 3/27/2015 6:59 AM, comforte21thomas@gmail.com wrote: > I want to display the error texts which the TACL ERROR co...

clash between pst-pdf.sty and classicthesis.sty; pplr9o+20 error
Hi, can somebody help me out with this example: ,----[ pd_thesis.tex ] | \listfiles% | \documentclass{scrbook} | \usepackage{pstricks} | \usepackage{pst-pdf} | \usepackage{subfigure} % needed for classicthesis | \usepackage{classicthesis} | \begin{document} | foo | \end{document} `---- TeXing the file works fine (using TeXLive2005). But running ps4pdf results in following lengthy error message: ,---- | Running `ps4pdf' on `/home/patrick/data/uni/thesis/tex-problems/pd_thesis' with ``/usr/local/bin/ps4pdf pd_thesis'' | /usr/local/bin/ps4pdf: running latex pd_thesis | /usr/local/bin/ps4pdf: command latex pd_thesis returned with code 1 | This is pdfeTeXk, Version 3.141592-1.30.4-2.2 (Web2C 7.5.5) | %&-line parsing enabled. | entering extended mode | (./pd_thesis.tex | LaTeX2e <2003/12/01> | Babel <v3.8g> and hyphenation patterns for english, usenglishmax, dumylang, noh | yphenation, basque, bulgarian, coptic, welsh, czech, slovak, german, ngerman, d | anish, spanish, catalan, estonian, finnish, french, greek, monogreek, ancientgr | eek, croatian, hungarian, interlingua, ibycus, indonesian, icelandic, italian, | latin, mongolian, dutch, norsk, polish, portuguese, pinyin, romanian, russian, | slovene, uppersorbian, serbian, swedish, turkish, ukenglish, ukrainian, loaded. | | (/usr/local/texlive/2005/texmf-dist/tex/latex/koma-script/scrbook.cls | Document Class: scrbook 2004/09/16 v2.9t LaTeX2e KOMA document class | (/usr/local/texlive/2005/t...

Pro*C function to get full error message text by an error id
Hello... Is there any function I can use with Pro*C, that takes an Oracle error id as parameter and returns the full error message text? I only know sqlglm(), but that�s not what I�m looking for... THnX... :o) Bye, JE On 4 Dec 2003 14:11:22 GMT, "Jens Engel" <Jens.Engel@stadt-mh.de> wrote: >Hello... > >Is there any function I can use with Pro*C, that takes an Oracle error >id as parameter and returns the full error message text? >I only know sqlglm(), but that�s not what I�m looking for... > >THnX... :o) > >Bye, JE sqlerrm This won't however deal with parameter like table and constraint names s, so you'd better set up proper specific exception handling. -- Sybrand Bakker, Senior Oracle DBA ...

Y&Y TeX error with psnfss test0.tex after psnfss refreshed
I just tried to refresh the psnfss package, from CTAN, for Y&Y TeX (in the hope of getting to the bottom of why I cannot get the new Lucida fonts to work with Y&Y). Now I cannot even process the test documents that come with psnfss. Here's what happened. When I try to run test0.tex through LaTeX, I get an error: (d:/wp/yandy/tex/latex/required/psnfss/ot1ztmcm.fd File: ot1ztmcm.fd 2000/01/03 Fontinst v1.801 font definitions for OT1/ztmcm. ) ! Font OT1/ztmcm/m/n/10.95=zptmcm7t at 10.95pt not loadable: Metric (TFM) file not found (TEXNANSI=D:\WP\YANDY\FONTS\TFM\TEXNANSI\;D:\WP\YANDY\FONTS\TFM\NONTEXT\). Any suggestions? Below I inlcude (1) An extract from my dviwindo.ini file; and (2) the log file. %%%% DVIWINDO.INI extract %%%%% [Environment] DummyEntry=1 ENCODING=TEXNANSI TEXFORMATS=D:\WP\yandy\YANDYTEX\FMT VECPATH=D:\WP\yandy\FONTS\ENCODING PREPATH=D:\WP\yandy\DVIPSONE SUBPATH=D:\WP\yandy\DVIPSONE\SUB PSPATH=D:\WP\YANDY\TEXINPUT;D:\WP\YANDY\PS PSFONTS=D:\PSFONTS;c:\windows\fonts;d:\math\mathematica4.2\systemfiles\fonts\type1 TEXPOOL=D:\WP\yandy\YANDYTEX\FMT TEXINPUTS=D:\WP\YANDY\TEXINPUT;D:\WP\YANDY\TEX\BASE\\;D:\WP\texmf\tex\generic\xypic\ PLAIN=D:\WP\YANDY\TEXINPUT;D:\WP\YANDY\TEX\BASE\\ AMSTEX=D:\WP\YANDY\TEXINPUT;D:\WP\YANDY\TEX\BASE\\ YANDYPATH=D:\WP\yandy TEXFONTS=D:\WP\YANDY\FONTS\TFM\TEXNANSI\;D:\WP\YANDY\FONTS\TFM\NONTEXT\ TEXNANSI=D:\WP\YANDY\FONTS\TFM\TEXNANSI\;D:\WP\YANDY\FONTS\TFM\NONTEXT\ TEX256=D:\WP\YANDY\FONTS\TFM\TEX256\TFM;D:\WP...

Am Receiving this error: Error using ==> text : Value must be a column or row vector
I am trying to show numeric values on my matlab plot so that i can see figure on the plots instead of crosses that represent points, but anytime i run my code i have the above error: Thsi is the code am using: A = [1,2,3,4]; strValues = strtrim(cellstr(num2str([A],'(%d)'))); text(SSx, SSy,strValues,'VerticalAlignment','bottom'); It complains that A should be a column or row vector and my A here is a row vector. If i transpose it to get a column vector, i have the same error. Does anyone know why i am having this error? On 7/14/2013 10:27 AM, Learn Honcox wrote: > I am trying to show numeric values on my matlab plot so that i can see > figure on the plots instead of crosses that represent points, but > anytime i run my code i have the above error: > > Thsi is the code am using: > > A = [1,2,3,4]; > strValues = strtrim(cellstr(num2str([A],'(%d)'))); > text(SSx, SSy,strValues,'VerticalAlignment','bottom'); > > It complains that A should be a column or row vector and my A here is a > row vector. If i transpose it to get a column vector, i have the same > error. > Does anyone know why i am having this error? Ayup... Your A is a vector, yes, but not your string... Look at strValues at the command line and see it's not what you think it is...particularly whos strValues should be instructive. Then try/use A = [1,2,3,4]'; % and joy shoul...

setting TeX text variable depending on keyval-generated param? (low-level TeX question)
I am using keyval to set a "scaled" parameter and am having trouble getting the right behavior, which is: If I \usepackage{package} with no [scaled] option, I want to set a variable to a compile-time-specified default, say "s*[a.b]". If I \usepackage[scaled]{package}, same thing. And if I \usepackage[scaled=x.y], I want to set the variable to "s*[x.y]". (This is for font scaling, and I've used as my model the Helvetica scaled parameter.) The variable name (for the purposes of this conversation) is pnm@scaled. What I have that's not working correctly is: \expandafter\ifx\csname pmn@scaled\endcsname\relax \let\pmn@scaled\@empty \else \edef\pmn@scaled{s*[1.2]}% \fi I think what this says is "if pnm@scaled is not defined (case 1), leave it empty, otherwise set it to "s[1.2]". But the else clause is not working correctly, and I don't know how to differentiate between "defined by keyval but with no value" and "defined by keyval but with a value". Also I'm pretty sure I don't really know the difference between \let and \edef. Any help gratefully appreciated. Thanks. JDO john_owens@yahoo.com schrieb: > I am using keyval to set a "scaled" parameter and am having trouble > getting the right behavior, which is: > > If I \usepackage{package} with no [scaled] option, I want to set a > variable to a compile-time-specified default, say "s*[a.b]". > ...

Objc Nubie: Errors Errors Errors
I've been toying with learning ObjC/Cocoa for sometime and finally got over the hump of "brackets vs. braces" but am wondering why my little test throws so many warnings when run: // gcc FileTest.m -o FileTest -ObjC -framework Cocoa #include <Cocoa/Cocoa.h> #include <Foundation/Foundation.h> int main( void ) { NSString * str = [ [NSStringalloc] initWithString:@"~/samplefromcocoa.txt" ]; NSString * full = [ NSString stringWithString: [str stringByExpandingTildeInPath ] ]; if( [ [NSFileManager defaultManager] fileExistsAtPath:full ] ) { NSLog( @"File %@ exists", str ); } else { NSString * contents = [ [NSString alloc] initWithString:@"Created by FileTest.m" ]; BOOL didWrite = [contents writeToFile:full atomically:NO]; if( didWrite ) { NSLog( @"Creating File %@", str ); } else { NSLog( @"Unable to create file %@", str ); } } return 0; } when run and it has to write the string to disk> 2004-02-11 08:27:03.882 FileTest[2082] *** _NSAutoreleaseNoPool(): Object 0x50d6f0 of class NSCFString autoreleased with no pool in place - just leaking 2004-02-11 08:27:03.885 FileTest[2082] *** _NSAutoreleaseNoPool(): Object 0x50dc80 of class NSPathStore2 autoreleased with no pool in place - just leaking 2004-02-11 08:27:03.887 FileTest[2082] ...

RE: [SPAM] - Re: [SPAM] - Re: Serialize wxList - Found word(s) list error in the Text body
Hi Jorgen your approach is modelled along the MFC serialization idea, the approach = I mentioned is based on the XTI metadata provided for an object. So the = streaming itself is not coded anymore, but the metadata for a new class = is. The streaming process now iterates over the attributes, processes = callbacks that avoid streaming out undesired attributes (eg x and y in a = sizer dialog), suppresses default values etc. This also means that the = streaming in survives missing attributes, as long as they are either not = mandatory params for ::Create or have a default value. B...

Errors on text.get()
Exception in Tkinter callback Traceback (most recent call last): File "C:\Python33\lib\tkinter\__init__.py", line 1475, in __call__ return self.func(*args) File "C:/Users/User/PycharmProjects/Cesarian Codes/project.py", line 43, in gen_random string = text.get('1.0', 'end') File "C:\Python33\lib\tkinter\__init__.py", line 3104, in get return self.tk.call(self._w, 'get', index1, index2) _tkinter.TclError: invalid command name ".44500976.44544352" I'm having a strange error. I haven't found anything online so far. If I should supply parts of the code, please post here. Thank you in advance! eneskristo@gmail.com wrote: > Exception in Tkinter callback > Traceback (most recent call last): > File "C:\Python33\lib\tkinter\__init__.py", line 1475, in __call__ > return self.func(*args) > File "C:/Users/User/PycharmProjects/Cesarian Codes/project.py", line 43, > in gen_random > string = text.get('1.0', 'end') > File "C:\Python33\lib\tkinter\__init__.py", line 3104, in get > return self.tk.call(self._w, 'get', index1, index2) > _tkinter.TclError: invalid command name ".44500976.44544352" > > I'm having a strange error. I haven't found anything online so far. If I > should supply parts of the code, please post here. Thank you in advance! O...

Error in glossaries.sty?
Hi, I just got the latest glossaries bundle (the one issused in August, 2007) by Nicola T. I was trying to compile the sample.tex file that came with the bundle and get the following error in my log. I believe it has to do with the glossaries.sty because that's the one it is reading when it encounters the problem (l.34 is in the glossaries.sty). I must add that I have also installed the version of xkeyval package that is called by the glossaries.sty. I wonder if this is a known problem. I would appreciate any help or suggestion, especially from Ms Nicola if possible. Regards, Tariq ---------------------------------- Here is the transcrippt from my log file: This is pdfeTeX, Version 3.141592-1.30.4-2.2 (Web2C 7.5.5) \write18 enabled. entering extended mode (./sample.tex LaTeX2e <2005/12/01> Babel <v3.8d> and hyphenation patterns for american, french, german, ngerman, d utch, italian, norsk, portuges, spanish, swedish, nohyphenation, loaded. (/usr/local/teTeX/share/texmf.local/tex/latex/base/report.cls Document Class: report 2005/09/16 v1.4f Standard LaTeX document class (/usr/local/teTeX/share/texmf.local/tex/latex/base/size10.clo)) (/usr/local/teTeX/share/texmf.tetex/tex/latex/hyperref/hyperref.sty (/usr/local/teTeX/share/texmf.local/tex/latex/graphics/keyval.sty) (/usr/local/teTeX/share/texmf.tetex/tex/latex/hyperref/pd1enc.def) (/usr/local/teTeX/share/texmf.tetex/tex/latex/hyperref/hyperref.cfg) Implicit mode ON; LaTeX internals redefined (/usr/local/te...

beamer
Hi I am new to LaTeX and beamer, and want to learn them. I installed MikTeX with beamer package. I downloaded an example 'bt.tex' and use this command pdflatex bt.tex I got a complain ! LaTeX Error: File `pgfcore.sty' not found. I found one such file on the internet, but I do not know where I shall save it. Can some one please tell? thank you bird wrote: > I am new to LaTeX and beamer, and want to learn them. > I installed MikTeX with beamer package. > I downloaded an example 'bt.tex' and use this command > > pdflatex bt.tex > > I got a complain > > ! LaTeX Error: File `pgfcore.sty' not found. > > I found one such file on the internet, but I do not know > where I shall save it. Can some one please tell? Read the FAQ: http://www.tex.ac.uk/cgi-bin/texfaq2html?label=instpackages Best regards, Jose Carlos Santos "Jos�� Carlos Santos" <jcsantos@fc.up.pt> wrote: > Read the FAQ: > > http://www.tex.ac.uk/cgi-bin/texfaq2html?label=instpackages > soloved. Thank you! ...

Error updating MiKTeX
Hello, when I try to update MiKTeX 2.7 on XP, I get the following error: Error: The operation could not be completed because the following file failed verification: C:\DOCUME~1\DAVID~1.CHI\CONFIG~1\Temp\mik1B0.tmp Thany you ;^-) On 19-02-2008 8:26, dchiner@gmail.com wrote: > when I try to update MiKTeX 2.7 on XP, I get the following error: > > Error: The operation could not be completed because the following file > failed verification: > > C:\DOCUME~1\DAVID~1.CHI\CONFIG~1\Temp\mik1B0.tmp Questions concerning MikTeX will probably get a faster and better answer if they are posted at the MikTeX mailing list: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/miktex-users Of course, it would be a good idea to browse through its archives first, in order to see whether or not someone else asked the same question: http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum_name=miktex-users Best regards, Jose Carlos Santos dchiner@gmail.com wrote: > Hello, > > when I try to update MiKTeX 2.7 on XP, I get the following error: > > Error: The operation could not be completed because the following file > failed verification: > > C:\DOCUME~1\DAVID~1.CHI\CONFIG~1\Temp\mik1B0.tmp > > Thany you ;^-) Did you re-run the updater? I haven't seen this error before (and I just ran the updater, so I don't think it's anything systemic), but it strikes me as a file that was corrupted during download and would probably be replaced if...

extract.sty error
I am trying to use Hendri Adriaens' extract.sty from here: http://www.tex.ac.uk/tex-archive/macros/latex/contrib/extract/ I just copied extract.sty into my ~/texinc directory which is on TEXINPUTS. When I run LaTeX I get the error below. Does anyone know a fix, or an alternative? I want one source file for two output documents: one with the solutions and the other without. ig206@albert:~/tex$ latex ./extract_prob.tex This is pdfeTeX, Version 3.141592-1.21a-2.2 (Web2C 7.5.4) .... ! LaTeX Error: Missing \begin{document}. See the LaTeX manual or LaTeX Companion for explanation. Type H <return> for immediate help. ... l.47 \define@boolkey[XTR]{extract.sty}[X TR@]{active}[true]{} ? Here is my input file: \documentclass[10pt,a4paper]{article} \usepackage[active,generate=problems,extract-env={problem}]{extract} \begin{document} \newenvironment{problem}{\textbf{Problem:}}{} \begin{problem} Find the roots of $ax^2+bx+c.$ \end{problem} \textbf{Solution:} \begin{equation} x = \frac{-b\pm\sqrt{b^2-4ac}}{2a}. \end{equation} \end{document} Ian Grant <iang@pobox.com> wrote: > I am trying to use Hendri Adriaens' extract.sty from here: > > http://www.tex.ac.uk/tex-archive/macros/latex/contrib/extract/ > > I just copied extract.sty into my ~/texinc directory which is on TEXINPUTS. > > When I run LaTeX I get the error below. Does anyone know a fix, or an > alternative? I want one source f...

Web resources about - pgfcore.sty error for MikTex - comp.text.tex

Resources last updated: 3/11/2016 12:08:58 PM